fb
Damespraatjes Damespraatjes

Nooit een orgasme? Dit kan je eraan doen!

Wist je dat de helft van de vrouwen tijdens de seks met de parner nooit klaarkomt? Dit blijkt uit de recente Grote Seks Enquête door New Business Research. Het onafhankelijke onderzoeksbureau ondervroeg 1148 respondenten, in opdracht van Vallei-orgasme.nl. Ongeveer 2 op de 10 vrouwen krijgen zelfs helemaal nooit een orgasme, ook niet door masturbatie. En dat is natuurlijk niet helemaal zoals de meeste vrouwen het willen!

Maar wat kan je er nou tegen doen? Daar zijn meerdere oplossingen voor, doordat er ook meerdere redenen zijn waardoor een orgasme uitblijft. Zo kan het zowel psychische als fysieke redenen hebben waarom het bereiken van een orgasme niet lukt. Ook kan het door een combinatie hiervan voorkomen.

Vallei-orgasme.nl schrok van deze cijfers en besloot over te gaan op actie. Door het organiseren van de meer-pret-in-bed-challenge willen ze vrouwen helpen en uitdagen om seksueel vaardiger te worden.

In de gratis cursus krijg je seksuele voorlichting en werk je toe naar een bijzonder hoogteput: het beheersen van het multi-orgasme. De challenge start op  1 april 2016. Wil je meedoen of meer weten? Klik dan hier!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook