fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 manieren om je trap een eye catcher in je interieur te maken

Sommige onderdelen van je huis gebruik je zo vaak, dat je er bijna niet meer bij stilstaat. Neem nou de trap. Als je er een hebt zul je hem ongetwijfeld dagelijks gebruiken, maar ben je er ooit op gekomen om hem een nieuwe rol te geven? Als echte eye cather bijvoorbeeld! We zien dat steeds meer mensen hun trap niet alleen als functionaliteit gebruiken, maar steeds meer als verrijking van het interieur. We hebben hier 5 handige tips hoe ook jij je trap tot eye catcher kunt omtoveren. 

1. Zichtbaarheid

Bij veel huizen zijn trappen weggewerkt achter een muur en komen uit in een hal. Maar, het is juist ontzettend gaaf om je trap zichtbaar te maken! Breek de muur naast de trap door en laat de trap door je huiskamer of keuken lopen. Naast een coole eye catcher creëer je direct een ruimtelijker gevoel doordat de muur weg is.

2. Accessoires

Zet een paar mooie potten, stapels boeken en/of windlichten op de trap. Pas op dat ze niet midden op de trede staan, maar plaats het aan de zijkant. Je ziet dit momenteel in veel huizen. Het geeft een stoer en speels effect.

3. Multifunctioneel

Je trap gebruik je om van boven naar beneden te lopen. Maar je kunt hem ook gebruiken om kasten onder of naast te bouwen. Hierdoor gebruik je de trap op een multifunctionele manier. Twee vliegen in één klap!

4. Verlichting

Een van de beste manieren om je trap in één klap om te bouwen tot eye catcher, is door LED verlichting in de trap in te bouwen. LED trapverlichting heeft zowel een functionele als modieuze functie. Kijk voor goede LED inbouwspots voor de trap eens op Euroledshop.nl

5. Schilderen

Geef je trap een nieuwe kleur! Ikzelf heb mijn trap recentelijk wit geschilderd, echt super mooi. Maar ook gave knalkleuren als geel of blauw trekken meteen de aandacht naar de trap.

Hebben jullie nog goede tips op het gebied van trappen en styling? We zijn heel erg benieuwd naar jullie ideeën!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook