fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 irritante types die je in elke sportschool tegenkomt

Als je weleens in de sportschool komt, kan het je niet ontgaan zijn dat je er veel verschillende typetjes tegenkomt. Vrouwen die letterlijk niks uitvoeren, mannen die zichzelf wel erg knap vinden, mensen die ronduit asociaal zijn of die vieze trainer… Hier 5 irritante types die je in elke sportschool tegenkomt!

1. De macho

Oke, je gaat naar de sportschool om je lichaam in vorm te krijgen, maar de macho gaat wel heel ver… Met veel lawaai trekt hij aan de gewichten, smijt ze op de grond, kijkt de zaal rond of iedereen wel kijkt, maakt een selfie voor op Facebook en loopt na het sporten ruim 20 minuten met een grote eiwitshake door de zaal te shaken. Ja, we weten dat je lekker met je sport bezig bent. Nee, we vinden je er niet cooler door.

2. Het Tell-Sell meisje

Ook dit type kom je in elke sportschool tegen! Slank, knap en niet bang om hiermee te pronken. Het liefste sport ze in een zo strak mogelijk topje met ini-mini broekje. Niet alleen op de loopband doet ze goed haar best, ook van het verleiden van haar personal trainer heeft ze een sport gemaakt.

3. De kletsvrouwen

Sporten moet leuk blijven, maar de kletsvrouwen maken het wel heel bont. Je ziet ze nooit alleen, je ziet ze nooit met hun mond dicht, maar bovenal: je ziet ze NOOIT iets doen. Ze maken wel een rondje sportschool hoor, maar in plaats van de apparaten gaan ze de andere kletsvrouwen af voor een praatje. Ik vraag me altijd af wat zij na het sporten thuis zeggen… “Zo lekker gekletst vandaag! En nu ontspannen.”

4. De vieze trainer

Je bent rustig je squats aan het doen, maar als je in de spiegel kijkt, staat er ineens een man achter je. “Je mag je billen wel wat meer naar achter steken en iets dieper zakken” zegt hij met een suggestief lachje. Jakkes! Rot op man! Als ik hulp nodig heb zeg ik het zelf wel, denk je bij jezelf. “Eh, bedankt ja…” is het enige wat je daadwerkelijk kan uitbrengen. Jakkes.

5. De zweter

Met zweten in de sportschool is niks mis. Zolang je het opruimt tenminste! Regelmatig zie ik mannen flink door de sportschool lekken, om het vervolgens niet op te ruimen. Heb je ooit op een roeimachine gezeten na ‘de zweter’? Trust me: je kan beter gewoon in een echte roeiboot stappen, daar word je een stuk minder nat.

Lees ook:

Like je Damespraatjes trouwens al op Facebook? En wist je dat we tegenwoordig ook Instagram hebben?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook