fb
Damespraatjes Damespraatjes

5 iPhone apps die je helpen om beter te slapen

Slapen, het blijft voor veel mensen lastig. Zo kan je veel last hebben van een snurkende partner, lig je lang te piekeren of lukt het niet om te ontspannen. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel goede apps die het leven een beetje makkelijker maken, zo ook apps om je te helpen slapen. Hier 5 iPhone apps die je helpen om beter te slapen.

1. Sleep Cycle Alarm Clock

Deze app is een intelligente wekker die je slaap kan analyseren en je wakkermaakt wanneer je in de lichtste slaapfase bent. Zo word je relax en rustig wakker.

1

2. Gezond slapen

Gezond slapen heeft als doel je te begeleiden bij het aanpakken van je slaapprobleem.  Het biedt je inhoudelijke informatie omtrent slapen, video-uitleg betreffende het belang van onze hersenactiviteit en audio-oefeningen om je te helpen sneller in slaap te vallen. Deze oefeningen zullen ook zorgen dat je beter doorslaapt.

2

3. Gratis Slaapgeluiden

Val sneller in slaap bij 10 categorieën van rustgevende geluiden.

3

4. Ontspannen en slapen door Glenn Harrold

Ontspannen & Slapen is een kwalitatief hoogstaande hypnose- en meditatie-app van de succesvolle zelfhulp audio-auteur Glenn Harrold. Deze app heeft 2 gratis hypnose-opnamen en talloze inApp-aankoopopties die zijn ontworpen om je te helpen met je slapeloosheid, stress en angst en je een goede nachtrust te geven. De inApp-lijst bevat meer dan 70 van Glenns gerenommeerde hypnose- en meditatietracks met een hoop nieuwe inhoud en bijgewerkte bestaande sessies.

4

5. Snoring Analyzer

Met de Snoring Analyzer kan je zelf testen of je snurk en hoeveel. Ook kan je er slaapapneu mee opsporen.

5

 

 

Reageer ook