fb
Damespraatjes Damespraatjes

Review: Mara test een Goeling bodypillow

Je zult wel denken… Wat is een Goeling? Nou, ik kan je vertellen: tot een paar weken geleden had ik echt geen idee. Ik kwam er pas mee in aanraking toen ik een vriend vertelde dat ik soms slecht sliep. Van nature lig ik heel raar in bed, dus ik krijg snel last van rug- en nekpijn. Echt heel vervelend als je die dag daarna weer hard aan de slag moet! Die vriend raadde mij toen een bodypillow aan. Een soort groot, langwerpig kussen waar je lekker op of tegenaan kan slapen. 

Omdat we van veel lezers horen dat ze vaak last hebben van rugpijn, nekklachten en slapeloosheid leek het me leuk om jullie wat meer over mijn Goeling te vertellen. Misschien kan het jullie net zo goed helpen als dat het bij mij heeft gedaan!

Design

Een Goeling is cilindervormig, zodat je er makkelijk tegenaan kan liggen. Die ik heb heet de Goeling XL, en is 100 x 25 cm. Dit is het grootste formaat. Als je dat wat te groot vindt, kan je ook de Goeling Soft (90 x 23 cm) aanschaffen. Er is ook een extra stevig model, de Goeling Snuggles (90 x 23 cm). Tot slot bieden ze ook een Neckroll aan, die als fijne neksteun te gebruiken is.

Goeling 2

 

Gebruik

Hij is eigenlijk voor heel veel dingen te gebruiken! Ik gebruik hem vooral in bed, maar soms ook op de bank. Meestal slaap ik op mijn buik en sla dan mijn arm op de Goeling heen. Dit zorgt ervoor dat mijn rug en nek beter ondersteund zijn.

Maar ook als je zwanger bent schijnt de Goeling heel fijn te zijn om mee te slapen, hij geeft dan een goede ondersteuning aan de buik. Dit heb ik nog niet kunnen proberen, aangezien ik niet zwanger ben. Ladies die wél in verwachting zijn: wij zijn heel benieuwd naar jullie bevindingen!

Op de website las ik trouwens ook dat een Goeling snurken kan voorkomen.

Kleuren

De Goeling zelf is alleen in het wit verkrijgbaar, maar je doet er altijd een kussensloop overheen. Ikzelf heb een grijze en een witte kussensloop. Maar je hebt natuurlijk heel veel andere kleuren, zoals groen, blauw, paars, roze, zwart en wit. Je kan trouwens kiezen tussen twee soorten kussenslopen: één die je dichtmaakt met een knoop, of één die je dichtmaakt met een touwtje. Op de foto heb ik nu die met de knoop, maar ik heb ook nog een witte sloop met een touwtje. Wissel ik lekker af.

Voordelen

+ Voorkomt rug- en nekpijn
+ Zorgt ervoor dat je lekkerder slaapt
+ Laat je uitgeruster wakker worden
+ Ziet er leuk uit op je bed

Conclusie: 

Ik ben heel blij met mijn Goeling en kan het jullie allemaal aanraden!

Goeling 1

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook