fb
Damespraatjes Damespraatjes

Lekker bijkomen voor de feestdagen in een Wellnessbungalow

De zomer ligt nog niet zo ver achter ons, maar toch lijkt het al  eeuwen geleden en ben je wel weer toe aan warmte, ontspanning en wegdromen? Gezellig met je gezin of met vriendinnen er even tussen uit. Dat is wat je nu graag zou willen. Goed nieuws: dat kan al voor een last-minute prijsje, met wel kortingen tot 50% in luxe en comfortabel ingerichte bungalows, die in Nederland en de ons omringende landen op de mooiste plekjes zijn gelegen? Alvast lekker bijkomen voor de Feestdagen?

Bij het strand, bos, golfbanen, aan een (Kager) plas of Friese meren met volop ruimte om van het buitenleven te genieten, te wandelen, te fietsen en het water op te gaan. Dit laatste met het gebruik van een luxe sloep gedurende uw hele verblijf, dit exclusief op bungalowpark It Wiid en Kaag Resort. Ook voor het culturele is gezorgd aangezien onze wellness-bungalows steeds gelegen zijn in de nabijheid van leuke steden/stadjes.

Ontspannen, genieten en tot rust komen in een luxe wellness-bungalows. De uitrusting van de wellness-bungalows varieert van infraroodsauna’s, Finse (gezins)sauna al dan niet gecombineerd met lichttherapie, infraroodstralers, zonnebank of zonnehemel tot aan luxe regendouches en badkamersanitair en zelfs bungalows met een aparte relaxruimte en een buitenspa.

Kijk hier voor de zeer aantrekkelijke last-minute tarieven

Reageer ook