fb

Zwangerschapskledij kiezen? Je doet het zo!

In blijde verwachting? Gefeliciteerd! Dan ben je wellicht ook volop bezig met het samenstellen van de leukste outfits voor je kleintje dat op komst is. Maar vergeet vooral ook jezelf niet! Jij wilt toch ook comfortabele en leuke kleding dragen tijdens je zwangerschap? Want vrouwen stralen nu eenmaal in deze periode, dus je kan er dan beter volledig voor gaan!

De juiste bh

De bh is de beste bondgenoot van de vrouw om sensualiteit en vrouwelijkheid te ondersteunen. Moeders of professionals, grootmoeders of studenten, het maakt niet uit. Borsten die op de juiste manier geaccentueerd worden, geeft je zekerheid en laten je er nog mooier uitzien. Wist je dat de grootte van de borsten minstens 7 keer in je leven verandert? Weinig mensen zijn zich hier bewust van en veel vrouwen dragen helaas veelal de verkeerde bh’s. Dit kan stress veroorzaken en soms zelfs tot gezondheidsproblemen leiden. Dat wil je er liever niet bij hebben als je zwanger bent en je borsten misschien extra gevoelig zijn, toch? Kies daarom voor bh’s die goed zitten én je doen stralen.

Heb jij de juiste maat?

Er is aangetoond dat slechts 20% van de vrouwen de juiste bh maat draagt. VIP’s, showbizzvrouwen, politici willen er zeker van zijn dat zij de juiste beha dragen en daarom zijn zij zeer zorgvuldig bij de keuze en aankoop van hun bh. Dit is waar Bra Fitting om de hoek komt kijken, dat is de techniek van meten en advies waarmee iedere vrouw haar ideale maat kan vinden. Kies dus de juiste maat zodat je geen onnodige last hebt tijdens de zwangerschap.

Comfortabel en praktisch, maar ook mooi

Zwangerschap is een unieke periode in het leven van een vrouw. Het is echter niet gemakkelijk om je te kleden wanneer je lichaam voortdurend verandert. Wie zegt dat je niet zwanger en sensueel tegelijk kunt zijn? Als je profiel verandert, kies dan voor comfortabele zwangerschapskledij. Je buik wordt voller, je borsten groeien en dat gebeurt tot het moment waarop de baby komt.

Wanneer je in verwachting bent, wil je je mooi, maar bovenal comfortabel voelen. Het is daarom belangrijk om kleding te kiezen die bij je lichaam past. Daarbij is ook de keuze van de stoffen essentieel voor je comfort. Kies voor broeken met elastiek en vermijd zoveel mogelijk synthetische stoffen, want die doen je meer zweten. In de winter zijn wollen kleren en spijkerbroeken perfect. Kies in de zomer voor lichtgewicht linnen, katoen en jersey kleding die gemakkelijk te wassen zijn. Tot slot hebben we nog een laatste advies dat we graag meegeven. Ga voor kwaliteitsschoenen en liefst geen hakken. Geloof ons, je voeten en je rug zullen je zeer dankbaar zijn. Het lichaamsgewicht van jou én je baby rusten op maar twee relatief kleine oppervlakten dus een goed postuur is belangrijk om klachten te voorkomen.

 

Reageer ook