fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars 100 Gelukkige dagen van Fausto Brizzi

Lucio zwiert door het leven. Hij heeft vrienden en vrouwen bij de vleet. Zijn vrouw Paola heeft er genoeg van en zet hem buiten de deur. Voorgoed.

100-gelukkige-dagen-fausto-brizzi-dp-2

Een dag later krijgt Lucio vreselijk nieuws: hij heeft in het gunstigste geval nog honderd dagen te leven. Wat nu?
Lucio besluit om ondanks alles gelukkig te zijn. Om zijn kinderen mooie herinneringen te kunnen geven, en de goede kanten van het leven te vieren. Maar kan hij wel betekenis geven aan het laatste stuk van zijn leven zonder zijn echte liefde, Paola?

100 gelukkige dagen is lachen door je tranen heen en genieten van het ware Italiaanse dolce vita. Een ode aan het leven!

Fausto Brizzi is een Italiaanse tv-producer en maakte diverse bittersweet romantische comedy’s. Zijn werk is vooral geliefd vanwege het onbetwistbaar Italiaanse levensgevoel en de sterke psychologische diepgang. Zijn debuutroman 100 gelukkige dagen – een grappig, wijs en ontroerend verhaal – zal de basis vormen van een grote publieksfilm.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

De winnaars zijn:

  • Marjolein v.d. Diepstraten
  • Diana Disbergen
  • Petra Anders

Van harte gefeliciteerd! Het boek wordt door de uitgever naar jullie toe gestuurd. Alvast heel veel leesplezier! Heb je het boek niet gewonnen, maar wil je het wel graag lezen: BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

2 reacties

Scarlett -

Laat de Zon maar gewoon op me blijven schijnen….That,s life!

Brit -

Gewoon doorleven zoals nu, ik haal altijd het maximale mijn het leven.

Reageer ook