fb

Zoontje van verslaggever loopt studio in tijdens breaking news

Er is niemand van wie ik meer houd dan van mijn kindjes. Het liefste zou ik ze de hele dag lekker bij me hebben, maar ik weet dat ik dan nergens aan toe kom. Ik heb weleens geprobeerd om thuis te werken wanneer zij wakker zijn, maar dat werkt voor geen meter. Ze gaan daarom naar de creche of zijn met mijn ouders/schoonouders als ik naar kantoor ben. Als ik dan ’s avonds weer thuis kom heb ik gelukkig alle tijd en aandacht voor ze.

Kinderen in de studio

De meeste ouders regelen het op de manier hoe wij het ook geregeld hebben. Maar, soms kan het niet anders dan je kind toch mee te nemen naar je werk. Zo ook bij de Amerikaanse verslaggeefster van NBC-News, Courtney Kube. Tijdens het doen van verslag over de situatie in Syrië, komt haar zoontje ineens het beeld ingelopen. Eerst probeert ze te doen alsof er niks aan de hand is, maar wanneer hij haar ook aanraakt, zegt ze: “sorry, mijn kinderen zijn hier.”

Breaking news

Waarom haar kinderen in de studio zijn weet ik niet precies, maar ik kan me zo voorstellen dat Kube plotseling naar de studio werd gehaald om het breaking news over de Turkse aanval op Syrië te verslaan. Wij kunnen er in ieder geval erg om lachen en zien helemaal voor ons hoe zoiets gaat.

Neem/nam jij je kinderen ooit mee naar je werk? Waarom wel of niet? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. 

Reageer ook