fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zomerliefde van Katie Fforde


zomerliefde_katie_fforde.jpg
Het zijn van die kleine cadeautjes. Als er van jouw favoriete schrijfster een nieuw boek verschijnt vlak voordat je op vakantie gaat. Het overkomt mij nu weer!!  Is Katie Fforde ook een van jouw lievelingsauteurs doe dan mee aan onze prijsvraag en win haar nieuwste boek Zomerliefde, lees onderaan dit artikel wie de winnaars zijn. Alvast een voorproefje? Het eerste hoofdstuk kun je hier ook lezen.

Zomerliefde
Sian Bishop heeft zich maar een keer in haar leven roekeloos gedragen
– en daar heeft ze haar geweldige zoontje Rory aan overgehouden. Ook al heeft ze geen spijt van de wilde nacht die haar leven veranderde, toch is ze voorzichtiger geworden. Ze laat zich door Richard, een degelijke, rijke vriend, overhalen om de chaos van Londen te verruilen voor een schattig huisje in het dorp waar ook hij woont. als blijkt dat Richard verliefd op haar is, overweegt ze op zijn avances in te gaan. Dat is wel zo verstandig.

Sian sluit al snel vriendschap met haar oudere buurvrouw Fiona en ze blaast haar meubelbedrijfje nieuw leven in. Maar het is op slag gedaan met al haar goede voornemens als Fiona”s zoon op een prachtige zomeravond thuiskomt na een lange reis. Gus, wereldreiziger en hartenbreker, is charismatisch, woest aantrekkelijk en een volslagen verkeerde keus voor een alleenstaande moeder. Het is alleen niet de eerste keer dat hun paden elkaar kruisen.

Eerste hoofdstuk zomerliefde
Lees hier het eerste hoofdstuk van Zomerliefde van Katie Fforde: Het eerste hoofdstuk

Over Katie Fforde
Katie Fforde is getrouwd en heeft drie kinderen. Al haar boeken hebben een heerlijke mengeling van herkenning en verrassing en staan dan ook in Engeland wekenlang in de bestsellerlijsten.

Winnaars van dit boek op Damespraatjes

Femmie Dolderman
Willemijn Krings
Zoe Halsema
Roelie Schotanus
Mandy Jegers

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook