fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zomer- én winterplannen

Wintertrex-dp
Inmiddels is het alweer juni en waarschijnlijk heeft iedereen de plannen voor de zomervakantie al rond en worden zo langzamerhand zelfs de koffers gepakt, de caravans gevuld of de vliegtickets al uitgeprint. Daar komt nog bij dat het zonnetje tevoorschijn komt, de parken weer vol lopen en de barbecues onder het stof vandaan worden gehaald. We zitten allemaal weer helemaal in de zomerse sferen. Dat houdt echter niet in, dat we niet alvast aan onze komende winter kunnen gaan denken. En nee, dan bedoelen we niet denken aan die deprimerende, druilerige en regenachtige dagen, maar juist aan de leuke kant: Op wintersport gaan of een heerlijke wellness vakantie boeken.

Nu al?!

Misschien denk je, is het niet een beetje vroeg om nu al aan je winterplannen te denken? Daar is het antwoord luid en duidelijk op: Nee. Net als bij het boeken van je zomervakantie, is het verstandig om er vroeg genoeg bij te zijn, aangezien je dan de ruimste keuzemogelijkheden hebt. Daarnaast maakt het vroegtijdig op de hoogte zijn van de vakantiebestemming het regelen van een juiste reisverzekering ook stukken makkelijker. Daar komt ook nog eens bij dat het vaak een positief effect heeft op je portemonnee. Regelmatig zitten er vroegboekkortingen verbonden aan het op tijd boeken van vakanties, en er is zo’n ruime keuzemogelijkheid dat je niet opgezadeld zit met de nog niet geboekte, te dure hotels of andere accommodaties.

Actief de winter in

Mocht je komende winter zin hebben om iets actiefs te gaan ondernemen, is een ski- of snowboardvakantie misschien wel dé wintertrip voor jou. Vroeg uit de veren, frisse lucht, koude sneeuw en zoevend de pistes af en het skigebied verkennen. Op deze website kan je bijvoorbeeld het mooie skigebied Livigno bekijken en zijn er ook al tal van boekingsmogelijkheden voor het komende winterseizoen. En uiteraard is er na zo’n heerlijke volle dag in de bergen meer dan tijd zat om tot rust te komen, lekker uit eten te gaan, een boek te lezen of je onder handen te laten nemen in een kuuroord. De combinatie van deze activiteiten en rustmomenten zorgt ervoor dat je vervolgens weer vol nieuwe energie door kan tot aan de volgende vakantie!

Reageer ook