fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zolang er sterren aan de hemel staan, winnaars bekend!

Kristin-Harmel-zolang-er-sterren-aan-de-hemel-staan-dp
Zolang er sterren aan de hemel staan van Kristin Harmel is een hartverwarmend verhaal over een banketbakkerij, liefde, hoop en vertrouwen van meerdere generaties. Damespraatjes mag drie exemplaren van dit boek weggeven. Kijk onderaan dit artikel of je dit boek hebt gewonnen.

Zolang er sterren aan de hemel staan

Hope is de eigenaresse van een bakkerij op Cape Cod. Haar in Frankrijk geboren grootmoeder Rose lijdt aan Alzheimer en vraagt haar in een zeldzaam moment van helderheid naar Parijs te gaan om uit te zoeken wat er in de Tweede Wereldoorlog met haar familie is gebeurd. Hope vertrekt naar Frankrijk, waar haar zoektocht haar leidt naar zowel een kerk, een synagoge als een moskee; naar een geschiedenis verborgen in de verschrikkingen van de Holocaust, en naar een lang-verloren liefde die zijn eigen geheimen met zich meedraagt.

Bekijk hier hoe Kristin Harmel vertelt over haar roman!

Kristin Harmel-portret
Kristin Harmel

Kristin Harmel woonde in Parijs, Los Angeles, New York, Boston en Miami voordat ze zich vestigde in Orlando, Florida, de Verenigde Staten. Voor zij definitief doorbrak met Zolang er sterren aan de hemel staan, dat in veertien landen in vertaling verschijnt, schreef ze enkele romans voor volwassenen en young adults.
BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Gewonnen?

Bep Heutink
Marion van de Reijt
Hilda Aufy

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

 

14 reacties

Marion van de Reijt -

Ik zou dit boek gewonnen hebben volgens dit artikel, maar ik heb nog steeds het boek niet ontvangen. Ben er natuurlijk wel blij mee, maar ja …….

sandra -

Hoi Marion,
Super leuk dat je meedoet aan onze prijsvragen. Van harte gefeliciteerd dat je het boek “Zolang er sterren aan de hemel staan” hebt gewonnen.
Door de vakantie hebben wij wat vertraging opgelopen bij het verwerken van de winacties. Jouw naam en adres zijn inmiddels bij de Uitgever en van daar uit wordt het boek rechtstreeks naar jou toegestuurd.
Bedankt alvast voor je geduld.
Laat je het even weten als je het boek hebt ontvangen?
Groetjes,
Sandra van Damespraatjes

Marion van de Reijt -

fijn, leuk bericht! Ik zal het laten weten. Ik zal nog even geduldig zijn.
Groetjes
Marion

Marion van de Reijt -

Beste Sandra,
Vandaag heb ik het boek van Kristin Harmel, “zolang er sterren aan de hemel staan” ontvangen. Hartelijk bedankt, ik ben er eg blij mee.
Groetjes,
Marion van de Reijt

Jolien -

Dit boek zou ik graag willen winnen, omdat ik bij een bakker werk, en wel een hele speciale namelijk de beste ambachtsbakker van heel Nederland!

Ineke -

Heb nooit veel om oorlogsverhalen gegeven, maar sinds mijn naam was Sarah en blauwe donderdag ben ik helemaal verslaafd. Ben ook naar soldaat van oranje geweest. Super!!!!

jacobje -

Mijn moeder had ook alsheimer, ik haar goede moment ging ze ook ver terug in de tijd.

Mieke Schepens -

Een boek dat door deze cover er gewoon om vraagt gelezen te worden. De recensies beloven ook heel wat. Ik zou dat graag zelf willen beoordelen en maak graag een kans op dit mooie boek !

Kitty van Ieperen -

Dit lijkt mij een heel mooi boek. Ik hou van dit soort boeken en zou het graag willen lezen.

Elly van der Meer -

Oorlogsboeken maken deel uit van onze geschiedenis. En zijn daarom erg belangrijk. Heb net Sûskind uitgelezen. Vooral boeken waarin men hoop houdt, spreken mij erg aan. De doorzettingsvermogen van mensen is bewonderenswaardig.

Nell boersma -

Mooi boek over het franse leven,een fransman kan niet zonder zijn verse broodje!

Diane Kooistra -

ik lees zoveel goeds over dit boek…deze moet ik dan ook gelezen hebben 🙂

Coenraad de Kat -

Ik heb een zwak voor dit soort boeken ze zijn zo mooi en ontroerend geschreven.

Charlotte Veltman -

DIt boek trekt om dat het over en bakkerij gaat en mijn 94 jarige vader is vroeger bakker geweest.

Reageer ook