fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zo werk je jouw wasmachine en droger prachtig weg

Oh, wat heb ik een hekel aan het huishouden doen… Opruimen, schoonmaken en strijken zijn echt helemaal niet aan mij besteed. Waar ik wél dol op ben, is het doen van de was. En dat is maar goed ook, want in een gezin met twee jonge kinderen gaan er heel wat kleren doorheen. Mega rustgevend vind ik het om de vieze was te scheiden, het in de wasmachine te stoppen en het er een paar uur later weer heerlijk fris uit te halen. Het geeft zo veel voldoening! Ik overweeg daarom al langere tijd om mezelf te ’trakteren’ op een mooie ombouw voor de wasmachine en de droger. 

In Nederland is het heel gebruikelijk om je wasmachine gewoon in het zicht te hebben staan. Ik ken legio mensen waarbij hij in de keuken, de badkamer of op de zolderkamer staat. Werkt prima en niemand heeft er last van. Maar wist je dat het ook mogelijk is om je wasmachine en droger stijlvol weg te werken? Op de eerste plaats is hij hierdoor minder zichtbaar en op de tweede plaats heb je meteen lekker veel kastruimte. Hoe? Door te kiezen voor een stijlvolle wasmachine kast.

Geen rugpijn meer

Een wasombouw is een kast waar je jouw wasmachine en/of droger in kunt plaatsen. Niet alleen deze twee grote apparaten kun je er in kwijt, ze bieden ook meteen ruimte voor al je wasmiddelen, wasverzachters, wasnetjes, wasballen en strijkspullen. Sommige wasmachine kasten hebben zelfs een uitschuifbare plank, waardoor je heel makkelijk je wasmand onder de machine kunt plaatsen. En nog fijner: doordat je wasmachine en droger niet meer op de grond staan, kan je ook veel beter bij de inhoud ervan. Bye, bye rugpijn!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wasombouw (@wasombouw_nl)

Trendy zwart of stijlvol wit

Zo’n stijlvolle wasmachine kast is verkrijgbaar in alle soorten en maten. Hierdoor is er altijd wel een type dat in jouw huis past. De kasten zijn verkrijgbaar in stijlvol wit of trendy zwart. Zelf vind ik zwart helemaal gaaf, maar een witte staat ook mooi in een wat lichtere ruimte en in combinatie met een witte wasmachine/droger.

Opgeruimd staat netjes

Wij hebben een vrij ruim huis en ik zou dan ook zeker voor de meest grote wasmachinekast gaan. Heerlijk, een wasmachine kast van wasombouw die vol staat met alles wat met de was te maken heeft. Hoe lekker is het dat je flink kunt inslaan als dat lekkere maar dure wasmiddel in de aanbieding is? En dat je het nog goed kwijt kunt ook? Voor mij een absolute droom! Daarnaast kan ik er ook dingen als extra handdoeken, beddengoed en ander linnengoed in kwijt. Kastje dicht en opgeruimd staat netjes. Helemaal mijn ding 🙂

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wasombouw (@wasombouw_nl)

Praat mee

Welke van deze wasmachine kasten zou jij wel willen? Ben je net als ik dol op trendy zwart of zou je liever voor een witte kast gaan. En wil jij net als ik groot, groter, grootst of zou je wat subtielers willen? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we altijd heel erg gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Joris -

Het valt me op dat op alle voorbeelden de machines gewoon zichtbaar zijn. Hoezo ‘uit het zicht’…? Achter een deur of schuifdeur is nog veel mooier. Of een technische ruimte, waar je gewoon de deur dicht kan doen om ze aan het zicht te onttrekken. Opgelost.

Reageer ook