fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zó wens jij je familie en vrienden op afstand de beste wensen voor 2021!

persoonlijke postkaart

Hoe vieren jullie dit jaar Oud en Nieuw? Normaal gesproken doen wij het met een grote groep vrienden, heel veel lekkere hapjes, liters Champagne en natuurlijk mooi vuurwerk. Dit jaar zal dat er wel anders uitzien! Geen grote groepen vrienden, geen nieuwjaarszoenen én geen vuurwerk… Natuurlijk een stuk minder spannend, maar wel een Oud en Nieuw die we nooit zullen vergeten. Laten we er het beste van maken en onze familie en vrienden op afstand de beste wensen toewensen! Hoe doe je dat op een originele manier?

Persoonlijke attentie

De makkelijkste manier is door het zenden van een eenvoudig berichtje. Effectief, maar niet origineel en ook niet écht memorabel. Gelukkig zijn er betere opties, zoals bijvoorbeeld het sturen van een gepersonaliseerde postkaart. Ken je Jello Family al? Jello Family is een tool waarmee je via een app of de website, makkelijk en snel jouw eigen persoonlijke postkaart kan creëren. Je kan jouw postkaart zo persoonlijk mogelijk maken, omdat je jouw postkaart helemaal zelf kan ontwerpen. Je kan een foto maken of kiezen uit je galerij. En vervolgens voeg je jouw persoonlijke tekst toe. 

Echt gezien voelen

Wat een postkaart van Jello Family zo uniek maakt ten opzichte van een gewoon Whatsappje, is dat het de ontvanger écht een geluksmomentje geeft. Het is een beleving die de onderlinge band versterkt. De ontvanger voelt zich speciaal en écht gezien. Zelfs als je elkaar niet fysiek kunt zien! Tijden als deze vragen om dit soort creatieve en originele manieren om elkaar in het zonnetje te zetten. Mensen voelen zich eenzamer dan ooit, laten we met bijzondere gebaren proberen dit tot een minimum te beperken!

Hoogste kwaliteit

De postkaarten van Jello Family worden gemaakt van de mooiste materialen. Van topkwaliteit papier en de beste lamineer apparatuur zorgen ervoor dat de kaart van de hoogst mogelijke kwaliteit is. Ook heel mooi: voor elke 50 postkaarten doneert Jello Family één boom aan TeamTrees.org. Dubbel goed-doen dus!

Waardevol gebaar zo’n persoonlijke postkaart

Wie wil jij aan het einde van het jaar op een speciale manier in het zonnetje zetten? Heb je een vriendin die erg eenzaam is of heb je je moeder al lang niet kunnen vasthouden? Dan is zo’n mooie en persoonlijke kaart een heel waardevol gebaar.

Lees ook: Champagne tot vlammetjes: Hoeveel calorieën bevatten Oudejaarsavond lekkernijen?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook