fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zo vind je de perfecte tas!

Een vrouw kan nooit genoeg damestassen hebben. Het is handig om er meerdere te hebben. Je hebt ze immers nodig voor verschillende gelegenheden en spullen. Als je alleen een portemonnee meeneemt, heb je geen schoudertas nodig en als je naar een bijzondere gelegenheid gaat neem je een andere tas mee, dan die tas die je mee naar het werk neemt. De juiste tas zoeken is echter vaak wel een probleem, er is zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je net die ene speciale tas die jij in jouw hoofd hebt zitten niet kunt vinden.

Te specifiek
Soms heb je een heel specifiek beeld in jouw hoofd van hoe een tas er uit moet komen te zien. Laat dat los, als je perse die tas in jouw hoofd wilt hebben, dan moet je die waarschijnlijk laten ontwerpen en maken. Kijk naar wat jij leuk vindt in de winkel. Op deze manier kun je jezelf opstellen voor meer tassen. Als je specifiek naar iets opzoek bent, zie je meestal de rest niet meer.

Winkel zoals normaal 
Heb je moeite met het vinden van een juiste tas doordat er zoveel keuze is? Winkel dan zoals je dat normaal ook doet. Ga naar dezelfde winkels of kijk naar een merk dat jij specifiek leuk vindt. Op deze manier heb je meer kans op het vinden van een nieuwe damestas.

Wacht met kopen
Je bent helemaal verliefd op de ene tas, dus je koopt hem meteen. Hij was een beetje duur, maar ach, jij hebt de tas van jouw dromen. Tot je de volgende ochtend wakker wordt. Dan kom je erachter dat de tas toch niet helemaal was wat jij zocht. Hopelijk heb je het bonnetje nog, zodat je hem kan ruilen. Als dat niet het geval is, zit je met een (te dure) tas die je eigenlijk niet wilt. Om dit scenario te voorkomen, kun je er dus het beste een nachtje of weekje over slapen. Als jij dan nog steeds zo verliefd bent op die ene tas, dan is de aankoop het echt waard! Ben je bang dat de tas er dan niet meer is? Shop online, dan heb je meer kans dat de tas op voorraad is. Kijk bijvoorbeeld op Marington.nl.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook