fb

Zo verstuur je dit jaar wél een originele vakantiekaart

Hoe vaak heb jij wel niet vakantiekaarten met de meest cliché foto’s van de omgeving verstuurd? Ik moet zeggen: ik bijna elk jaar. Het kan ook vaak niet anders, want meestal verkopen ze alleen die kaarten. Heel origineel zijn is dan ook lastig, vooral als je hier niet heel veel tijd in wilt steken. Je bent tenslotte op vakantie en wil hier van genieten. 

We hebben hier een goede tip hoe je jullie vakantiekaart zonder heel veel moeite wél origineel kunt krijgen. Namelijk: stuur een kaart met een vakantiefoto van jullie reisgezelschap!

Het is een super leuk idee om met het hele gezin een grappige, gekke of juist hele mooie foto te maken. Ik hoor je denken: hoe maak ik ooit vanaf mijn vakantiebestemming een gecustomizde  kaart?! No worries! Je hebt hier geen photoshop skills of een hypersonische computer voor nodig. Je kunt het in 3 stappen doen met de app van KaartWereld. Hoe werkt het?

Stap 1: Download de KaartWereld App. Deze is beschikbaar in de Apple App Store en in de Android Google play store.

Stap 2: Maak een foto op je vakantiebestemming.

Stap 3: Voeg je foto toe en maak je kaart.

KaartWereld maakt en verstuurt de kaart. Simpel toch?

vakantie

Ik ga in november pas op vakantie. Mijn persoonlijke vakantiekaart laat dus nog even op zich wachten. Maar als ik in Mexico ben, stuur ik mijn vrienden en familie zeker een grappige kaart uit Mexico. Ben jij nu nog wel lekker op zomervakantie? Dan zou ik zeker de App downloaden! En natuurlijk laat je hem na de vakantie ook lekker op je telefoon staan, want ook tijdens een weekendje weg in de herfstvakantie of op wintersport in de kerstvakantie komt hij goed van pas!

Stuur jij ook altijd kaarten vanaf je vakantiebestemming? En baal jij dan ook dat de kaarten nooit origineel en persoonlijk zijn?

Reageer ook