fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zo overleef je op kantoor terwijl iedereen vakantie aan het vieren is

Ik zit vandaag ‘gewoon’ weer te werken. Het feit dat ‘gewoon’ tussen haakjes staat is omdat het op de een of andere manier uitgestorven is hier. Bijna alle bureau’s zijn leeg, het is angstig stil! Zit jij ook op kantoor terwijl iedereen vakantie aan het vieren is? Zo overleef je dat! 

1. Maak een extra lekkere lunch

Je bent aan het werk terwijl bijna iedereen thuis zit… Wat goed van je! Op dit soort dagen mag je best extra lief voor jezelf zijn. Trakteer jezelf op een hypersonische, superdeluxe lunch deze week. Dat maakt het toch weer wat minder vervelend.

2. Doe het een beetje rustig aan

Iets minder productief dan normaal? Dat is helemaal niet erg. Laat je stressniveau niet al te hoog oplopen. Bijna niemand is aan het werk, dus maak je niet al te druk als je mails niet binnen een uur beantwoord zijn. Zo hou je wat extra tijd over om met je collega’s bij te kletsen.

3. Plan wat leuks voor als je thuiskomt

Dat je nu aan het werken bent, betekent niet dat je vanavond niet helemaal los kan gaan! Maak een reservering bij je favo restaurant, plan een filmavond of dirk je op voor een chique cocktailbar. Je kan het natuurlijk ook allemaal doen!

4. Trek je mooiste kleren aan

Draag iets extra moois, daar voel je je het allerbeste in! Enne, dan kan je na werk meteen door naar dat lekkere restaurant 😉

5. Maak het niet erger dan het is

Oke, het is niet geweldig dat je moet werken terwijl bijna iedereen vrij is. Maar, je overleeft het echt wel! Er komt heel snel een tijd dat de rest van de mensheid moet zwoegen en jij lekker met een Pina Colada in je hand op het strand ligt.

Lees ook:

Reageer ook