fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zo laat je je neus smaller lijken!

Overall ben ik heel erg tevreden met mezelf. Ik vind dat ik er representatief uitzie, een leuke uitstraling heb en ik heb echt de leukste baan ter wereld. Wat wil een mens nog meer? Maar, als ik één ding mocht kiezen wat ik zou mogen veranderen, dan is het mijn neus. Ik zou er zeker geen plastische chirurgie voor ondergaan, maar een beetje smokkelen met make-up vind ik helemaal prima. 

Ik ben niet de enige die niet helemaal tevreden is over haar neus. Regelmatig hoor ik van vrouwen dat hun neus wel een maatje kleiner mag. Ook tegen deze vrouwen wil ik zeggen: stap niet meteen naar de plastisch chirurg! Met make-up is er ontzettend veel mogelijk.

Kim Kardashian is een groot fan van contouring, een make-up techniek waarbij je je gezicht nieuwe vormen aan laat nemen. Door middel van contouring kan je ook je neus een stuk smaller laten lijken. Hoe je dat doet, zie je in deze video!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook