fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zo laat jij je huid deze zomer stralen: winnaar is bekend

Het blijft voor mij een eeuwige struggle: het verzorgen van mijn huid. Welke producten moet ik gebruiken? Hoe vaak moet ik smeren? En hoe zorg ik ervoor dat mijn huid zomers krijgt wat het verdient? Ik ging opzoek naar vijf sleutelwoorden omtrent huidverzorging in de zomer. Dit is hoe jij je huid deze zomer laat stralen!

Reiniging

Een geweldige huid begint bij een goede reiniging. Net als dat een kunstenaar niet werkt op een vies doek, zou je dat ook niet met je gezicht moeten doen. Zorg ervoor dat je zowel ’s ochtends als ’s avonds je ‘doek’ reinigt, met zowel een Cleanser als een Tonic. De Cleanser verwijdert make-up resten en maakt de huid vrij van viezigheid, de Tonic geeft een fris en zacht gevoel en zorgt voor extra reiniging. Dit soort producten zijn ook erg geschikt voor in de zomer, voor bijvoorbeeld het reinigen van de huid na een lange stranddag.

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Fruitzuur

Jummie, dat klinkt lekker! Fruit is niet alleen heel goed voor je gezondheid, maar ook voor je huid. Nou raden we je aan om niet zelf met appels en bananen aan de slag te gaan, maar ga op zoek naar een goed product met fruitzuren. Fruitzuren zorgen ervoor dat dode huidcellen opgelost worden, waardoor de huid een mooiere en gladdere uitstraling krijgt. Let op: niet alle producten met fruitzuren zijn geschikt voor in de zomer, het kan er namelijk voor zorgen dat je huid sneller verbrandt. Ik kwam de !QMS Dermabrasive gel tegen, die door haar veilige PH-waarde wél geschikt is voor de zomer.

Fruituur

Collageen

Een wondermiddel tegen rimpels! Vanaf je 27ste neemt het collageen in de huid geleidelijk af. Hierdoor ontstaat een vochttekort en ontstaan er rimpels. Door zowel ’s ochtends als ’s avonds collageen op de huid aan te brengen, kan je het verouderingsproces flink vertragen. Dit is extra belangrijk in de zomer, aangezien je huid door blootstelling aan de zon nog sneller veroudert.

skin aging

Zuurstof 

Zonder zuurstof is leven onmogelijk. Door de lucht die we inademen, komt zuurstof het lichaam binnen. De huid het grootste orgaan, is een tweede manier die zorgt voor de opname van zuurstof.

Zuurstof zet het lichaam aan tot activering van de celopbouw in de huid. Dit is een natuurlijk proces. Alle functies van de huid worden geoptimaliseerd, de doorbloeding geactiveerd en de huid elasticiteit wordt versterkt. Met het vorderen van de leeftijd neemt de zuurstofopname in de huid af en werkt daardoor veroudering van de huid in de hand. 

Zuurstof

Bescherming

And last but not least: bescherming! De zon is één van de grootste factoren op het gebied van huidveroudering. En dat terwijl het zo makkelijk te remmen is! Door ervoor te zorgen dat je je huid elke dag beschermt tegen de zon, zul je merken dat jouw huid er over een aantal jaar een stuk beter uitziet dan die van je vriendinnen. Ook op dagen dat je niet op het strand ligt, is het raadzaam om een dagcreme met zowel Uv A- als Uv B-filter op je gezicht aan te brengen. En lig je wel op het strand, ga dan voor een sunblock van minstens factor 50.

Wist je dat veel celebrities zoals Kim Kardashian elke dag zonnebrand opsmeren? Zelfs als ze nauwelijks buitenkomen. Om toch dat zomerse kleurtje te krijgen gebruiken ze zelfbruiners en tanning sprays.

Bescherming

Winnen!

In samenwerking met BelezaPura, een webshop met geweldige verzorgingsproducten, mogen wij een prachtige prijs onder onze lezeressen verloten.

BelezaPura

Wij vonden al onze summer-essentials bij hun in de webshop! En wat ook geweldig is, is dat we een pot Sport Active dagcreme mogen weggeven.

De winnaar is Linda Hilgers

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

6 reacties

Kim -

dankzij al die vroege ochtenden met de kleine kan ik wel wat lekkers gebruiken op mijn gezicht!!

Caroline -

Nou een goede beschermingsfactor is heel belangrijk om mijn huid mooi en gezond bruin te laten worden tijdens mijn sporten dus zou heel welkom zijn deze sportcreme!

jacqueline -

Wat zou dat fijn zijn om deze lekkere crème te mogen testen.

WNijssen -

Heerlijk! Pure verwennerij, ik loot onwijs graag mee, fingers crossed!!

irene niec -

Deze fijne creme zou ik graag winnen.

Lucie -

Met deze fantastische Sport Active dagcreme op mijn huid zie ik naar de zomer uit!

Reageer ook