fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zo breng je zomerse kleurtjes in je interieur!

Ben jij in de zomer ook altijd een stukje vrolijker? Ik zeker wel! Niet alleen door het zonnetje en mijn bruine benen, maar ook doordat de hele wereld meer kleur krijgt. Zomers krijg ik al snel de behoefte om hier heel erg in mee te doen door bloemen neer te zetten en heel veel vrolijke accessoires in huis te halen. Doe jij met me mee? 

Bloemen

De bloementrend van dit moment zijn mooie gemengde bossen met verschillende kleurrijke bloemen. Ik ben er dol op, het staat zo mooi en zomers. Dit soort boeketten komen het beste tot hun recht wanneer de bloemen lang zijn en in een grote vaas worden gepresenteerd. Wat een vrolijkheid!

pexels-photo-111223

Kussens

Geen zin om je hele woon- of slaapkamer te verbouwen, maar wil je wel graag wat meer kleur binnen? Dan zijn vrolijk gekleurde sierkussens ook een perfecte aanvulling op je interieur. Ook geweldig voor in de tuin trouwens. Zo tover je een grauwe tuin om in een vrolijke zomertuin. Leuk tijdens een barbecue of op een lange zomeravond met een groep vrienden en vriendinnen. Ik zie mezelf al helemaal zitten… Haha!

pexels-photo-89829

Fotomuur

Een fotomuur is om heel veel redenen heel erg leuk. Je kan er mooie herinneringen op ‘uitstallen’ én het geeft ook nog eens heel veel sfeer aan je huis. Zo zien we regelmatig gave zwart-wit foto’s aan de fotomuur. Kies ook eens voor een muur vol kleurfoto’s in felgekleurde lijstjes. Een gegarandeerd succes!

pexels-photo-185933

Heb jij nog goede ideeën? 

Ken jij nog andere manieren om op een makkelijke wijze lekker veel vrolijke kleuren naar binnen te halen? Wij zijn daar heel erg benieuwd naar, zo kunnen we veel van elkaar leren. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel of laat een reactie op Facebook achter. Vinden we altijd leuk om te lezen 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook