fb
Damespraatjes Damespraatjes

Zeer openhartige Romy Boomsma deelt een paar grote angsten die ze heeft

Ken jij Romy Boomsma eigenlijk wel? Zij is de vrouw van Arie en moeder van Bobby Jo en Mozes! Maar weet je veel meer over haar? Zelf denkt ze namelijk van niet! En toch oordeelt iedereen over haar!

In een zeer openhartige Instagram post roept Romy haar online volgers op om minder snel te oordelen. Slechts flarden van haar leven laat ze via social media zien en heel veel dingen blijven ook verborgen.  Daardoor hebben veel volgers wel een verkeerd beeld van haar.

Grappig dat ik juist op Arie verliefd werd

Romy heeft nooit zelf voor het middelpunt van aandacht gekozen. “Voor de mensen die mij kennen is het feit dat ik uitgerekend verliefd werd op Arie best grappig. Ik ben zelf totáál ongemakkelijk in groepsverband, mijn verjaardag wil ik al van kinds af aan nooit vieren omdat ik niet in het middelpunt wil staan, in het openbaar spreken is mijn allergrootste nachtmerrie en ik heb geen enkele ambitie om beroemd of bekend te zijn.”

Eenzijdig beeld

Echt heel mooi hoe Romy zich in deze Instagrampost zo blootgeeft en flink wat van zichzelf laat zien.  “Wat we zien op social media is een klein deel. Of je nou veel of weinig volgers hebt. Flarden uit een leven. Gedachtes en foto’s van vooral de mooie momenten of de grappige puinhopen. Vandaar dat het me zo verbaast hoe serieus sommige mensen nemen wat er online allemaal te zien is. Het is toch heel logisch dat we bepaalde dingen juist voor onszelf houden en alleen delen met de mensen die dichtbij ons staan, en dat een beeld online daardoor soms wat eenzijdig kan zijn. Niet omdat we dingen zo nodig voor onszelf willen houden of zwart wit denken maar omdat we simpelweg niet 24/7 ons leven delen. Of geen behoefte voelen überhaupt iets te delen.”

Bang voor open water

Mensen hebben geen idee wie Romy in werkelijkheid is als je alleen maar op haar account afgaat. “Of van het feit dat ik aan mijn rechteroog op tien procent na blind ben, open water me beangstigt en ik bar slecht tegen verandering kan. En zo kan ik nog duizend-en-één dingen opnoemen die niets met mijn online account te maken hebben maar er in het echte leven wel degelijk toe doen. Dus komt ‘ie, oordeel niet te snel. Uiteindelijk weten we maar heel weinig over een vreemde. Zou ik jullie allemaal live te woord moeten staan dan gok ik dat ik uit ongemak alleen een buiging zou maken. Of een slecht getimed dansje.”

Super mooie Instagram post van Romy, Hieronder kun je ‘m nog even nalezen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Voor de mensen die mij kennen is het feit dat ik uitgerekend verliefd werd op Arie best grappig. Ik ben zelf totáál ongemakkelijk in groepsverband, mijn verjaardag wil ik al van kinds af aan nooit vieren omdat ik niet in het middelpunt wil staan, in het openbaar spreken is mijn allergrootste nachtmerrie en ik heb geen enkele ambitie om beroemd of bekend te zijn. Wat we zien op social media is een klein deel. Of je nou veel of weinig volgers hebt. Flarden uit een leven. Gedachtes en foto’s van vooral de mooie momenten of de grappige puinhopen. Vandaar dat het me zo verbaast hoe serieus sommige mensen nemen wat er online allemaal te zien is. Het is toch heel logisch dat we bepaalde dingen juist voor onszelf houden en alleen delen met de mensen die dichtbij ons staan, en dat een beeld online daardoor soms wat eenzijdig kan zijn. Niet omdat we dingen zo nodig voor onszelf willen houden of zwart wit denken maar omdat we simpelweg niet 24/7 ons leven delen. Of geen behoefte voelen überhaupt iets te delen. Zo heb je van bovenstaande dingen geen idee als je alleen op mijn account afgaat. Of van het feit dat ik aan mijn rechteroog op tien procent na blind ben, open water me beangstigt en ik bar slecht tegen verandering kan. En zo kan ik nog duizend-en-één dingen opnoemen die niets met mijn online account te maken hebben maar er in het echte leven wel degelijk toe doen. Dus komt ‘ie, oordeel niet te snel. Uiteindelijk weten we maar heel weinig over een vreemde. Zou ik jullie allemaal live te woord moeten staan dan gok ik dat ik uit ongemak alleen een buiging zou maken. Of een slecht getimed dansje. ????

Een bericht gedeeld door Romy Boomsma ???? (@romyboomsma) op

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook