fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ze zijn er: dé bikini trends voor de zomer van 2019

Nog even en we begeven ons met z’n allen weer massaal naar de stranden in Frankrijk, Spanje en Italië of we liggen hele dagen te ontspannen aan het zwembad. Ondertussen is bekend wat de trends op dat vlak zijn. Conclusie is dat er nooit eerder zoveel zwemkleding voor de vrouw aangeboden werd. Check maar eens de bikini’s op zwemkleding.nl. Daar zie je de trendy bikini’s van honderden merken overzichtelijk bij elkaar. Als je daar niet kunt kiezen kun je dat hoogstwaarschijnlijk  nergens.

Nieuwe zwemkleding voor op je vakantie naar de zon

Je kiest voor nieuwe zwemkleding om verschillende redenen. De meest gehoorde in deze maanden is die van vakantie. Aan de andere kant heb je ook nog de sportieve zwemmers. Welke keuze je ook gaat maken op zwemkleding.nl vind je alles van beide categorieën, van alle merken en van alle aanbieders. Overigens is het kiezen van de juiste bikini niet alleen het volgen van de laatste mode. Een bikini moet wel bij je figuur passen en moet lekker zitten. Op zwemkleding.nl word je ook daarbij geholpen. Net als in andere jaren is het aanbod weer groot en is er ruim voldoende beschikbaar wat betreft model, kleuren en maten.

Nooit eerder was het aanbod bikini’s zo groot en gevarieerd

Op zwemkleding.nl vind je bikini’s van bekende merken als Esprit, Phax, Sapph, O’Neill en Protest, maar ook een breed aanbod van de wat meer onbekende merken die écht een verrassend veelzijdig aanbod hebben. Wat opvalt in het aanbod voor 2019 is de uitgebreide collecties die nooit eerder zo groot en divers waren. Zeker de monokini’s en tankini’s zijn in opmars, want er is veel keuze in deze categorie zwemkleding. Wat zeker in is in 2019 zijn bandeau bikini’s, triangel bikini’s, beugel bikini’s, balconette bikini’s en zeker ook de push-up bikini’s. Wat zeker ook nog mag is het hoge halterneck model en de meer bedekkende badmode. Zoek je zwemkleding voor op vakantie? Dan zul jij je meer richten op het mooie en fijne. Ben je een sportief zwemmer? Dan is functionaliteit belangrijker. Hoewel de scheidslijn tussen de man en de vrouw steeds dunner wordt draagt de man (nog) geen bikini. In de zwemkleding ligt de focus dan ook nadrukkelijk op de vrouw en op bikini’s terwijl er daarnaast uiteraard ook volop badpakken aangeboden worden. Kijken we even heel stiekem naar de man; die kan dit jaar de blits maken door voor de vader-zoon zwembroek te kiezen. Vader en zoon dragen dan dezelfde zwembroek, kan mama vanaf de strandstoel wat gemakkelijker gadeslaan en vinden tussen de mensenmassa aan strand en zwembad.

Accentueer je sterke en camoufleer je minder sterke punten

Wat je ook kiest; het moet altijd bij je lichaam passen. Wees als vrouw nooit trendy om het trendy zijn. Behalve modieus moet het ook gewoon lekker dragen. Op zwemkleding.nl kun je prima uit de voeten en nadat jij hulp hebt gekregen bij de vraag welke bikini het best bij jouw lichaam past zoek je eenvoudig tussen het aanbod van de merken. Juist door het dragen van een bikini kun je de sterke punten van je lichaam accentueren en de minder sterke punten camoufleren. Bestel dus nooit zomaar een bikini, maar neem er de tijd voor. Alles kom je tegen op zwemkleding.nl; de bekende merken, de extra grote maten, de goedkope bikini’s en de heel dure uitvoeringen. Van neutraal tot in felle kleuren en meer degelijk en aan de andere kant weer de heel sexy exemplaren. Honderden merken presenteren er het beste en na je keuze kun je via de aanbieder meteen je nieuwe bikini bestellen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook