fb
Damespraatjes Damespraatjes

Yes! Cookie Dough winkel opent deuren in Amsterdam

Als ik vroeger koekjes ging bakken deed ik het al: snoepen van het rauwe deeg. Op de een of andere manier smaakte het nog lekkerder dan de gebakken koekjes zelf. Smullen! Het bleef altijd bij kleine hoeveelheden, totdat Ben & Jerry’s met een Cookie Dough ice cream kwamen. Deze vond ik zo lekker dat ik bijna elke week wel een bak leeg lepelde.

Koekjesdeegwinkel Baker’s Dough

Niet alleen ik ben gek op rauw koekjesdeeg. Veel meer mensen zijn fan en kunnen er dan ook niet met hun vingers vanaf blijven. Hier speelde koekjesdeegwinkel  Baker’s Dough op in. Zij verkopen het heerlijkste rauwe deeg met verschillende toppings.

Uitbreiden

Tot nu toe zat  Baker’s Dough alleen in Rotterdam, maar de winkel gaat uitbreiden naar…. Amsterdam! Goed nieuws voor iedereen die in de hoofdstad woont of hier wel eens komt. Waar de winkel zich precies zal vestigen is nog onbekend. Voor ons maakt het niks uit, wij zullen er zijn!

Ook zo blij?

Ben jij ook helemaal happy met de komst van de koekjesdeeg winkel in onze hoofdstad? En heb jij de winkel in Rotterdam al eens bezorgd? We zijn heel benieuwd naar jullie reacties! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook