fb
Damespraatjes Damespraatjes

Word jij de Koning(in) van de nieuwe Nespresso campagne?

Nespresso gaat op zoek naar drie Koningen en Koninginnen voor zijn campagne rondom de nieuwe Grand Cru Linizio Lungo. De campagne haakt in op de kroning van Prins Willem-Alexander en draait om het thema ‘Op een dag word je wakker als een Koning’. Vanaf 30 april is dit realiteit voor onze Kroonprins.

Maar iedereen kan een vorstelijk begin van de dag beleven, dankzij de nieuwe ideale ochtendkoffie van Nespresso verpakt in een oranje capsule: Linizio Lungo. Aanleiding voor Nespresso om haar Clubleden op koninklijke wijze onderdeel uit te laten maken van de campagne en hen een hoofdrol te geven op billboards en advertenties die rondom de kroning te zien zijn.

Samen met Peter van der Vorst op zoek naar de nieuwe Koning(in) van Nederland
Alle Nespresso Clubleden maken kans om één van de drie gezichten te worden van de nieuwe campagne. Er wordt niet gezocht naar echte modellen, maar naar mannen en vrouwen met een bijzondere en koninklijke uitstraling. Alle clubleden die een plek binnen de Nespresso campagne willen opeisen, zijn welkom op de castingdagen. Deze vinden plaats op zaterdag 16 en dinsdag 19 maart*. De jury bestaat uit ‘royalty watcher’ Peter van der Vorst, topfotografe Danielle Kwaaitaal en Marketing Directeur van Nespresso Maureen Baas. Zij selecteren volgende week al de gelukkige Koningen en Koninginnen. De gekozen ‘modellen’ worden op professionele wijze vastgelegd op vorstelijke statieportretten, die groots te zien zijn rondom de kroning. Alle Nederlanders die zich naar de hoofdstad begeven voor Kroningsdag, kunnen dus de Koningen en Koninginnen van de nieuwe campagne bewonderen.

Word jij de Koning of Koningin van de nieuwe Nespresso campagne?
Doe mee met de casting:
Wanneer Zaterdag 16 Maart 11:00 – 16:00 & Dinsdag 19 maart 17:00 – 20:00
Waar Nespresso Boutique Amstelveen Stadshart
Wie Nespresso Clubleden, man of vrouw, 25-55 jaar

De kroon op de ochtend
Linizio, afgeleid van het Italiaanse inizio – begin of aanvang – verwijst naar het begin van de dag. Vandaar de oranje kleur van de capsule van deze Grand Cru, die ook perfect aansluit bij dit memorabele Oranje moment. De zachte en volle smaak van Linizio Lungo – intensiteit 4 – maakt deze Lungo de perfecte koffie om de dag mee te beginnen. Een kop Linizio, gebrand uit pure Zuid-Amerikaanse Arabica-bonen, kan zowel met als zonder melk gedronken worden. Deze uitzonderlijke Grand Cru is een echte kroon op de ochtend.

*Castingvoorwaarden
De Nespresso casting betreft een casting ten behoeve van een campagne van de nieuwe Grand Cru Linizio Lungo (“Campagne”). Deelname aan de casting staat open voor Clubleden van Nespresso tussen de 25 en 55 jaar oud. De selectie van de modellen vindt plaats op 16 maart en 19 maart. Geselecteerde modellen ontvangen daarvan bericht via het door hen opgegeven emailadres. Deelnemers aan de casting dienen beschikbaar te zijn voor een fotoshoot op 25 of 26 maart op een nader te bepalen locatie in Amsterdam. De beelden die van uitgekozen modellen worden gemaakt tijdens de fotoshoot kunnen in alle vormen van media (online en offline) gebruikt worden in het kader van de Campagne. De uitgekozen modellen ontvangen voor hun volledige medewerking aan de fotoshoot en de Campagne een vergoeding die uitsluitend bestaat uit een ingelijst portret en een Gran Maestria Nespresso machine terwaarde van € 600,-.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook