fb
Damespraatjes Damespraatjes

Woonstylisten geven gratis advies tijdens Woontober in Villa ArenA

interieur advies gratis

Nu het ’s avonds alweer vroeg donker is, krijg ik zin om het extra gezellig te maken in huis. Om de boel weer eens om te gooien, te veranderen en te vernieuwen. Om inspiratie op te doen en te kijken wat hip en happening is, ga ik graag naar Villa ArenA waar het deze maand Woontober is.

Het is elk jaar weer een feestje om in oktober naar Villa Arena te gaan. Die maand laten de winkels zien wat ze allemaal in huis hebben, en op de inspiratiepleinen kun je ideeën voor je interieur opdoen. Daar zie je wat de musthaves dit najaar zijn. Wat altijd leuk is om te doen, is een interieuradvies te plannen. Dat kost niets en je krijgt ook nog eens een goodiebag.

Breien met je armen

De workshops in Villa Arena zijn altijd hartstikke leuk. Ik doe er graag aan mee omdat ze echt nuttig of gewoon heel leuk zijn. Zo verheug ik me al enorm op 31 oktober; dan wordt er een workshop armbreien gegeven. Armbreien? Ja, dat is de trend van nu. In plaats van breipennen, gebruik je je armen en kun in je in no-time een woonplaid breien. Dat is toch hilarisch? Leuk om samen met vriendinnen te doen.

Advies van woonstylisten

Soms heb je super leuke ideeën, maar weet je niet of het kan en hoe je het moet aanpakken. Zo overweeg ik een nieuwe badkamer, maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen en waarop ik moet letten. Dit soort vragen, maar ook hoe kan ik mijn slaapkamer restylen of welke keuken past het beste bij mijn interieur, kun je stellen aan de stylingadviseurs. Ze geven je een persoonlijk advies en allerlei tips zodat je aan de slag kunt gaan. De woonstylisten zijn er elke zaterdag en zondag in oktober en hun advies is gratis. Wel moet je je even van te voren aanmelden. Na het advies krijg je een leuke goodiebag.

Simpele veranderingen

Er is echt niet heel veel nodig om bijvoorbeeld je keuken of badkamer een heel andere look te geven. Met simpele doch leuke accessoires verander je een woonruimte in een handomdraai. Wat zijn de trends van 2022? Wat mag er absoluut niet ontbreken in jouw huis? De antwoorden op deze en nog veel meer vragen krijg je van bekende interieurstylisten die gedurende de maand oktober live presentaties geven. En werk jij vaak thuis, ook dan kun je advies vragen over hoe je in je huis een mooie werkplek kunt creëren.

Cadeautje

Omdat Villa ArenA dit jaar twintig jaar bestaat, krijg je als je iets koopt in een van de winkels een cadeautje en twee uur gratis parkeren. En als je in de herfstvakantie ideeën wilt opdoen, neem je kinderen gerust mee. Er is voor de kleinsten van alles te doen en er is gratis gecertificeerde kinderopvang. Heb je daar even geen omkijken naar.

Mijn handen jeuken om het interieur aan te pakken en mijn huis gezellig te maken. Ik heb al samen met een vriendin een dagje woonwinkelen gepland en daar heb ik veel zin in!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook