fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winter voorbij? Zomerbanden weer onder je auto

Tirendo-zomerbanden-winterbanden
Als de winter voorbij is en er geen kans meer is op sneeuwval, wordt het tijd om de winterbanden van je auto te wisselen voor zomerbanden. Deze banden zijn speciaal gemaakt voor gebruik bij hogere temperaturen. De rubbersamenstelling en het profiel van zomerbanden is anders dan dat van de winterbanden. Heb je geen zin om steeds de banden te laten verwisselen, dan zijn all season banden wellicht een goede optie.

Geen zin om steeds banden te wisselen?
De all season band kan het gehele jaar onder de auto blijven en is dus geschikt voor elk seizoen. Voor gebruik in Nederland, waar er maar zelden extreme weersomstandigheden voorkomen, zijn deze banden een uitstekende optie. Ga je echter regelmatig met de auto op wintersport naar landen als Duitsland of Oostenrijk, dan ben je verplicht om gebruik te maken van winterbanden.

Kijk en vergelijk
Bij Tirendo kun je terecht voor alle soorten banden en een degelijk advies. Het is natuurlijk van belang om de juiste banden voor de velgen van jouw auto te bestellen. Kies je voor een A-merk of toch een goedkopere variant. Op de weg draait het om veiligheid en goede banden spelen daar absoluut een hele belangrijke rol in. Daarnaast is jouw eigen rijstijl ook een factor om rekening mee te houden bij de keuze van autobanden.

Met banden van topkwaliteit de weg op
Omdat er zoveel merken en soorten banden verkrijgbaar zijn, is er altijd een band te vinden die aan al jouw wensen voldoet en waarmee je vele jaren probleemloos vooruit kunt. Er gaat niets boven een korte remweg en perfecte wegligging! Neem snel eens een kijkje op de website van Tirendo en vergelijk de merken en de prijzen van de banden. Of je nu gaat voor zomer- en winterbanden of voor de 4 seizoenen banden, je kunt ze eenvoudig en snel online bestellen.

 

 

Reageer ook