fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars! Vrouwen en verlangen van Alexandra Jamieson

Alexandra Jamieson, bekend van de SUPER SIZE ME-documentaire, is een holistische gezondheidsconsulente en ex-vegan die onderzoek heeft gedaan naar de hunkering van vrouwen naar voedsel, slaap, seks, beweging, gezelschap en inspiratie. Ruim tien jaar geleden overwon Alexandra haar eigen verslaving aan eten en de gewichts- en gezondheidsproblemen die daar het resultaat van waren. Vanaf eind januari ligt haar boek Vrouwen en verlangen in Nederlandse boekenwinkels. Damespraatjes geeft 3 exemplaren weg van dit boek. Kijk onderaan het artikel of je hebt gewonnen.

Deze persoonlijke doorbraak heeft haar geleerd om écht te luisteren naar haar hunkeringen – want dat zijn de poortwachters naar onze diepste verlangens en wensen. Ze spoort de lezer aan om naar de wijsheid van je hunkeringen te luisteren en van voeding je grootste bondgenoot te maken om zo een weg te vinden naar een authentiek leven vol energie en passie.

Alexandra Jamieson (1975) volgde de professionele opleiding tot chef-kok en verwierf internationale bekendheid door haar deelname aan de documentaire Super Size Me. Na jaren als vegan te hebben geleefd kwam ze onlangs publiekelijk ‘uit de kast’ omdat ze veel behoefte had aan dierlijke producten. Ze woont in Brooklyn, New York, met haar zoon en vriend.

Winactie

De winnaars zijn:

  • Wilma Daemen
  • Berdien Renes
  • Marian Ossewaarde

Van harte gefeliciteerd! Het boek wordt binnenkort via de uitgever naar jullie toegestuurd. Heb je het boek niet gewonnen, maar zou je het wel graag willen hebben. BESTEL DIT BOEK BIJ BOL.COM

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

3 reacties

Wilma -

Yeah! Wat leuk dat ik ook gewonnen heb! Ik ben heel benieuwd want ik denk altijd dat je eet waar je behoefte aan hebt maar hoe doe je dat gezonder. Dank je wel en de andere winnaars ook gefeliciteerd!

Berdien -

Ah wat leuk! Blij mee!!
Dank jullie wel.

Sandra -

Dit lijkt me echt een gaaf boek en dat zou ik graag willen winnen!

Reageer ook