fb
Damespraatjes Damespraatjes

Vakantie bij Tiffany’s

Nog maar een weekje of 5 en dan barst het vakantieseizoen weer los. Ik kan niet wachten. Al was het alleen al om urenlang in het zonnetje te kunnen lezen. Langzamerhand vormt zich al een stapel met vakantieboeken op het dressoirtje in mijn slaapkamer. Dit boek, Vakantie bij Tiffany’s, komt zeker op die stapel en misschien ook wel bij jou. Wij mogen namelijk 3 exemplaren weggeven. Kijk onderaan dit artikel of je één van de artikelen hebt gewonnen.

Vakantie bij Tiffany’s

Twee maanden voor haar huwelijk wordt Angy gedumpt door haar verloofde. Woest en verdrietig vertrekt ze naar Italië, waar ze een vakantiebaantje vindt bij Tiffany’s, een hotel in jarenzestigstijl waar alles herinnert aan de film Breakfast at Tiffany’s.

Angy kan het meteen goed vinden met alle gasten, behalve met Renato, de macho adjunct-directeur van het hotel. Hij is onverdraaglijk hufterig maar heeft onweerstaanbare groene ogen en is zó knap. Angy vindt de mysterieuze Giulio van kamer acht veel aardiger, hoewel hij duidelijk iets te verbergen heeft. Wie is hij? In het romantisch gelegen hotel Tiffany’s aan de Adriatische kust blijkt niets onmogelijk.

vakantie-bij-tiffany-s-cover

Een adembenemend mooi decor, geurige espresso en een vleugje nostalgie. Alles, ook de plot, herinnert aan de film.

Francesca Baldacci

Francesca Baldacci schrijft in een elegante stijl, haar dialogen zijn speels en natuurlijk. In het verleden was ze sportjournaliste en scenarioschrijver voor Disney. Ze publiceerde Vakantie bij Tiffany’s aanvankelijk in eigen beheer, waarna het een enorme seller werd op internet.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

De winnaars zijn:

  • Janita Dijkstra
  • Kira de Jong
  • E.M. van der Poel

Van harte gefeliciteerd. Het boek wordt naar jullie toegestuurd. Heb je het boek niet gewonnen, maar wil je het wel graag lezen: BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook