fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnen! De Cock en de zwarte weduwe, deel 84 in de Baantjer-serie

Echt, ik kijk er zo naar uit! Nog maar een paar weken en dan gaat de film “Baantjer het begin” in premiere. Eerder deelden we op Damespraatjes al een aantal foto’s en de trailer van de film. Als leuk opwarmertje naar de film toe mogen we drie door Peter Römer gesigneerde exemplaren weggeven van De Cock en de zwarte weduwe, deel 84 in de Baantjer-serie. Natuurlijk met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam. Onderaan het artikel kun je lezen of je een van de winnaars bent van De Cock en de zwarte weduwe.

De Cock is op Zorgvlied voor de begrafenis van Cor Huidekooper, een vroegere collega. Iedereen, ook de verse weduwe, is verbaasd als er bij het afscheid een jonge vrouw naar voren stapt en als eerste een rode roos op de kist laat vallen. Niemand weet wie zij is.

Tot ieders verbazing staat enkele dagen later in de krant te lezen dat Cor vermoord zou zijn. De Cock en Vledder gaan op bezoek bij de journalist die het artikel schreef, en ook sporen ze de jonge vrouw op. Het lijkt erop dat Cor in de jaren na zijn tijd bij de politie een dubbelleven heeft geleid…

Geheel in de geest van Appie Baantjer

A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de ‘De Cock’-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Peter Römer schrijft geheel in de geest van Appie Baantjer, en zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen.

De winactie

We mogen drie gesigneerde exemplaren weggegeven van De Cock en de zwarte weduwe, deel 84 in de Baantjer-serie. Dit zijn de winnaars:

  • Marieka Waalwijk
  • Nicolle
  • Anita te Gussinklo

Van harte gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op voor jullie adresgegevens. Heb je het boek niet gewonnen, maar zou je het wel graag willen lezen? Bestel dan hier: De Cock en de zwarte weduwe

Baantjer fans let op: deze week gaat er op Damespraatjes ook een winactie van start waarbij je kaartjes voor de film BAANTJER HET BEGIN kunt winnen! Hoe gaaf is dat!

Leuk om te weten! De film, die vanaf 18 april in de Nederlandse bioscopen zal gaan draaien, gaat over de eerste werkdag op Bureau Warmoesstraat van De Cock (Vledder doet nog niet mee!).

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

55 reacties

Gea Jager -

erg leuk ik doe gewoon mee

neeltje van der stap -

ik denk het wel, het zijn heel andere acteurs, maar wel super goede acteurs. ben heel benieuwd !

Sandra -

De boeken vind ik geweldig en ik denk dat de film ook zeker niet zal tegenvallen! het enige verschil is dat je bij het lezen van de boeken zelf een voorstelling kan maken van het verhaal en nu is dat al voor je gedaan! Ik zou deze film zeker willen zien!

Marian B -

Ik hoop dat de film met zo leuk is maar ik verwacht dat ik de boeken leuker zal vinden.

Anneliese de Waal -

Ja, ik denk dat er veel herkenning uit het boek is in de film.
Ben heel benieuwd en nieuwsgierig naar de film.
Doe heel graag mee 🙂 🙂

Groetjes Anneliese

Shanna -

Ja, ik denk het wel. De serie vond ik namelijk ook goed en spannend. En de acteurs zijn prima uitgekozen. Jammer alleen dat een film veel korter duurt dan een boek lezen. Kortom: ik ben erg benieuwd!

Joke Somers -

Tuurlijk! Waldemar Torenstra speelt altijd hartstikke goed.

Lisa Polman -

De film lijkt me super, de serie op tv ook altijd gekeken en de boeken zijn geweldig. Ik kan niet wachten op de film!

Alie -

De boeken vind ik geweldig, de film lijkt me eerlijk gezegd niet zo bijzonder…… Ik maak me tijdens het lezen altijd een bepaalde voorstelling van de personages en als er dan een film komt zijn ze altijd heel anders. De serie vond ik wel heel leuk!

van erum maria louisa -

film lijk altijd precies nog echter maar ik hou toch ook van de boeken

Els Timmers -

Volgens mij wordt het gewoon heel leuk. Baantjer staat altijd voor kwaliteit, of het nou de boeken zijn of de serie, dus deze film wordt vast ook heel gaaf!

Lisanne Bons -

Meestal is het boek beter….maar soms een enkele keer is de film net zo leuk. En ik hoop natuurlijk dat dit ook het geval is.

John Bottenheft -

Ik doe graag mee aan de winactie voor mijn vrouw want ze heeft bijna alle delen van Baantjer en de film gaat zeker net zo leuk worden als de boeken en bovendien wil mijn vrouw deze film graag gaan zien en wat is er mooier als je kaarten hiervoor kunt winnen. Nu maar heel hard duimen.!!!!!!

An Hendriks -

Verwacht het wel hoor. Kom oorspronkelijk uit Amsterdam en mijn vader was politie agent, vind ze daarom sowieso geweldig om te lezen en zien

Marloes -

Ik verwacht het wel want ik vind film meestal nog wat leuker/spannender dan een boek.

lizette -

Ik heb de trailer gezien en het ziet er goed uit

marian janssen -

de film ziet leuk uit en zal ook best goed zijn. Maar de boeken zijn geweldig, met een eeuwige vledder die in de nek hijgt. Prachtig

Nathalie -

De boeken heb ik bijna allemaal gelezen, het lijkt me heel leuk om ook de film te zien!

Diny Frijters -

Ik denk het wel, want ik heb ondertussen zoveel boeken over Baantjer gelezen dat ik nu erg benieuwd ben van zijn beginperiode!

Marianne van den Hoek -

Met deze acteurs is de film misschien nog wel leuker dan het boek, ha ha. Ben heel benieuwd!

Anton Hompe -

Het verhaal op zich altijd wel goed voor een verfilming en tegenwoordig veel betere technieken us ik ben benieuwd of ik de film net zo verslind en snel uit heb als de boeken want die vond ik altijd lekker weg lezen >>>
ik ga voor een JA

Nina Mol -

Deze film wordt net zo mooi als het boek, zeker weten!!

Oma Will -

Nee , ik denk net zo spannend als de Baantjer Boeken.
De film lijkt mij leuker, omdat je het echt voor je ziet.

Anita te Gussinklo -

De film lijkt me zeker leuk, bij een boek heb je wel je eigen fantasie.
Maar Baantjer blijft top.

Nicky -

Ben ook benieuwd, blijft altijd spannend!

Jan -

Het kan niet anders dan dat het boek en de film gewoon even goed zijn, het boek voor je in het verhaal in te leven en het te verbeelden en de film om dit avontuur te beleven.

marij brand -

ik heb de serie van vroeger gezien… dus ben erg benieuwd naar een vernieuwde versie.. maar of het aan het origineel kan tippen… denk het niet

p.kraaiveld -

deze film wordt net zo mooi als het boek

Bianca vd H . -

Heb de boeken, en films reeds gezien/gelezen. Hiernaar ben ik reuze benieuwd! 🙂

Marieka waalwijk -

De boeken zijn verslavend spannend en leuk,dus de verwachtingen voor de film zijn hier hoog gespannen.maar we hebben echt goede hoop gezien de spelers

Nicolle -

Wat heerlijk, weer een nieuwe film. De boeken zijn geweldig, maar ik verwacht dat de film minstens net zo goed is. Super acteurs en natuurlijk heel spannende Baantjer verhaal/script. Dat kan wat mij betreft alleen maar heel goed worden. Ik verheug me er in ieder geval ontzettend op.

annemarie snijders -

Ja natuurlijk wordt de film net zo spannend als de boeken.

Mark Deijkers -

De boeken van Baantjer zijn veel leuker, omdat je dan zelf een soort van ‘fantasiewereld’ maakt; bij een film wordt alles netjes voorgeschoteld.

Susan -

Ik weet zeker dat de film een kaskraker wordt!

ina -

meestal vind ik de boeken leuker

linda schrauwen -

ben zo benieuwd

miranda van klaveren -

wow spannend

Esther -

Ik ben erg benieuwd. De serie is natuurlijk erg vertrouwd.

elisabeth maria martina -

mijn man is fan, vandaar dat ik hem hier graag mee verwen

petra -

ik heb alle boeken gelezen, heel de serie meermaals op tv gezien en teruggekeken, ik weet wel zeker dat ik het leuk ga vinden

Marjan -

Geweldig dat deze film er is. Je weet natuurlijk hoe hij op latere leeftijd zijn speurwerk doet maar de start lijkt me echt superleuk. Ik ben heel benieuwd naar deze film. Ben fan van Baantjer.

jacqueline de Waal -

Wauw wat leuk dat er een film is gemaakt

Gé Geurtsen -

Trailer is veelbelovend!

linda tromp -

ik verwacht dat de film nog veel spannender is dan de boeken eigenlijk kijk wel altijd als eerste de trailer omdat ik dan een heel klein beetje ben voorbereid op wat ik kan verwachten!

anja -

erg leuk ik doe graag mee door deze Baantjer film

SophiaG -

Ik hoop echt dat de film net zo spannend is als de boeken.

Veronique Wilbrink -

Tot nog toe vind ik de film meestal tegenvallen teen opzichte van het boek. Dus ik ben benieuwd of dit net zo is bij deze film. De trailer ziet er veel belovend uit.

Bryan Fohler -

Ik ben dan wel geen vrouw, maar wel grote Baantjer-fan! Ik kijk zeer zeker uit naar de film. De trailer is veelbelovend,dus ik gok dat ze film nog spannender us dan de boekenreeks…

Bep H -

ik lees altijd eerst de boeken, maar deze film wordt net zo mooi als het boek

Monica Verschoor -

Als een boek verfilmd wordt, wil ik het altijd wel eerst gelezen hebben. Als ik namelijk eerst de film zie en dan pas het boek lees, wordt er voor mij al heel veel ingevuld hoe ik personen en situaties ziet, en dan is de lol van een boek er toch wel een beetje af.

AnnaB -

Ik weet het niet,meestal vind ik boeken beter als de films,maar wie weet verrast deze film mij.

Xaviera Jamie -

Het boek zal als basis dienen voor de film dus de film zal nog beter zijn dan het boek! Ik verheug me er reuze op!

Rebecca -

Ik denk dat de film wel net zo leuk wordt als de boeken van Baantjer.
Want de serie was ook altijd erg goed, keek ik altijd naar.
En ik vind de boeken daarnaast ook leuk om te lezen en verwacht dat deze film goed is en op zichzelf staat, dus los van het boek , denk ik.

J Vink -

Ja denk dat ik de film net zo spannend zal vinden als het boek
Het boek wil je het liefs meteen uit lezen
En dat lukt met een film net iets makkelijker

Marjan polet -

Ik verwacht dat de fim net zo leuk zou zijn als de boeken

Reageer ook