fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars You're not you winactie bekend

Afgelopen zomer stonden we nog fanatiek water over onszelf te gooien om aandacht en geld te krijgen voor deze verschrikkelijke ziekte: ALS. Waar de nieuwsitems en tijdlijnen een paar maanden geleden nog overliepen met de term, lijkt het voor nu allemaal weer een beetje tot rust gekomen te zijn. Lijkt… Op 18 december komt You’re not You uit, een film over de ziekte waaruit blijkt wat ALS met het leven van de patiënt en zijn/haar naasten kan doen. Wij mogen kaarten weggeven.

Het perfecte luxe-leventje van Kate (Hilary Swank) stort als een kaartenhuis in elkaar als ze de diagnose ALS krijgt, een vernietigende en ongeneselijke spierziekte. Samen met haar man Evan (Josh Duhamel) gaat ze op zoek naar een geschikte verzorgster en ontmoet zo de chaotische studente Bec (Emmy Rossum). Die heeft nul ervaring maar heeft iets nodig om haar stuurloze leven richting te geven. Het onwaarschijnlijke duo, de keurige pianiste en de dolende losbol, vormen ondanks de afkeuring van Evan al snel een perfect team. Kate inspireert Bec iets van haar leven te maken en andersom geeft Bec Kate de stem om de rest van haar leven eindelijk te leiden zoals zij wil.

Gebaseerd op de gelijknamige roman van Michelle Wildgen, in Nederland uitgebracht onder de titel Jij Bent Mij.

WINNEN!

De winnaars voor bioscoopkaartjes zijn bekend! Gefeliciteerd:

  • Ramona Sikkes
  • Marian Ossewaarde

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Ramona -

Vanmiddag het pakketje in de brievenbus gevonden. Ik ben er heel erg blij mee! Super bedankt, ik ga er zeker van genieten!

jacqueline -

Schitterende film dat wordt echt genieten samen met mijn dochter!

Reageer ook