fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars vrijkaartjes voor Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet zijn bekend

Het is alweer een tijdje geleden, maar toen mijn meiden nog jong waren hadden we een soort traditie in de herfstvakantie. We aten minstens één keer pannenkoeken en we gingen naar de film. Voor diegenen die dit ook graag doen hebben we goed nieuws. Want we mogen 3 * 4 kaartjes weggeven voor de nieuwste Dummie de Mummie film. Kijk onderaan dit artikel of je vrijkaartjes hebt gewonnen.

Kennismaking met Dummie de Mummie

“Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je je slaapkamer binnen, je ruikt iets vies, kijkt rond, en je ziet ineens een mummie in je bed. Wat doe je dan? Ja, je schrikt je rot, natuurlijk. En dan doe je je ogen dicht, je telt tot tien en dan is hij weer weg. Maar stel je nou eens voor, hè, dat die mummie daar na die tien tellen nog steeds ligt… En na twintig tellen ook…! Wat doe je dan?”

Bovenstaand citaat komt uit het eerste Dummie de Mummie boek en is het begin van een zeer succesvolle boekenserie die ook is verfilmd. Op 4 oktober verschijnt de derde film alweer in de bioscoop: Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet.

Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet

Dummie heeft heimwee. Hij wil terug naar Egypte om het graf van zijn ouders te zoeken, zodat hij afscheid van hen kan nemen. Klaas ziet die reis helemaal niet zitten. Hij vindt vliegen naar Egypte maar eng, het kost veel te veel geld en Dummie heeft geen paspoort. Maar als Dummie’s schilderij van juffrouw Friek voor een groot bedrag verkocht wordt én hij een paspoort weet te regelen, vertrekken Klaas, Goos, Dummie en juffrouw Friek naar Egypte. Maar is de Tombe van Achnetoet na vierduizend jaar nog wel te vinden? Met een plan van meester Krabbel gaan Dummie en Goos op onderzoek uit. Maar de zoektocht zit vol gevaren en de beste vrienden lopen in een valstrik. Kan Klaas hen op tijd redden of blijven Dummie en Goos voor altijd gevangen?

De trailer van Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet

https://www.youtube.com/watch?v=NY-fmnidt8Q

Winactie

We mogen 3 * 4 kaartjes weggeven. Dit zijn de winnaars:

  • Sabine Flothuis
  • Elles Smit
  • Heidie van der Steeg

Van harte gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op om jullie adresgegevens op te vragen. Heb je nu niets gewonnen, maar wil je wel een kans maken op een mooie prijs? We geven ook nog 4 vrijkaartjes weg voor Disney on Ice.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

74 reacties

co -

zou superleuk zijn als we hierheen konden gaan met ons nichtje die in de herfstvakantie komt logeren.

Margret -

Leuke film voor de herfstvakantie!

Angelique -

Superleuk om met ons gezin naar Dummie en Mummie de film te gaan omdat we van de andere twee films ook zo genoten hebben

Lisa -

omdat dit ghewoon ghele ghrappige film is en ik ghelemaal wil lachen met mijn kleine Dummie-fan. Hij is ook ghele ghoed 🙂

Elles smit -

Mijn gehandicapte dochter geniet enorm van de luisterboeken van dummie de mummie. Ik zou het heel leuk voor haar vinden om een x met haar naar de bioscoop te gaan lijkt me een hele mooie ervaring voor haar

Jessica -

Omdat we Dummie fan zijn, alle films hebben we al gekeken. Mijn zoon vind ze super leuk en ik stiekem ook ????

cbdkl -

Hier worden de kids blij van. Na een enerverende week waarin opa geopereerd is zijn ze wel toe aan ontspanning. Niet niks je opa met zoveel pijn in het ziekenhuis zien liggen en niets kunnen doen.

Van veen -

Ik zou graag met mijn kleindochter en dochters naar de film willen gaan. Mijn kleindochter leest op dit moment het boek dummy de mummy.
Wens iedereen heel veel succes.

Jacqueline Van de Manakker -

Ja deze oma wil heel graag met haar kleinkinderen op stap, dus waagt ze heel graag een kansje om hun lekker te verwennen

Ineke -

Lijkt me een geweldige film voor mn nichtjes en neefje.
Zou er dolgraag met hun heen willen

Marian van Trigt -

Opa Albert van Trigt wil hier dolgraag met kleinzoon Rijk heen en oma gaat ook mee en een klelndochter.

An -

Als opa en oma blijft het een feest als we met kleinkinderen naar de film en naar de pannekoeken zijn geweest ????

elisabeth maria martina -

naar de film is altijd een succes bij mijn kleindochters
en die pannekoeken gaan erin als koek, hun favoriete traktatie

centine blaakman -

Met mijn drie kinderen in de herfstvakantie naar deze film, ik zie het wel zitten. En zij waarschijnlijk ook 🙂

Sabine Flothuis -

MIjn dochter heeft de films gekeken en ook het boek (de eerste) gelezen. Ik zou het zoooooooo leuk vinden als ik haar mag verrassen met een bezoekje naar de bioscoop en samen met haar het nieuwe deel gaan bekijken!! Kan zo ook gelijk haar vriendinnen meenemen die nog nooit naar de film zijn geweest….Spannend dus

Lies de Waal -

Erg leuk voor de kinderen, mijn dochter Sam van 9 jaar oud en mijn zoon Nicky van 12 jaar oud….ik doe graag voor ze mee !! 🙂

Groetjes Anneliese

Tamara -

We hebben van het weekend 2 delen op de tv gekeken. Ik had er nog nooit van gehoord, maar wat is dit GEWELDIG leuk!! Ik zou dolgraag met mijn zoontje en dochter (ja ik koop er wel een kaartje bij 😉 ) naar deze geweldige fantasierijke film gaan!

cindy creatief -

Leuke film om samen met mijn dochters heen te gaan in de vakantie

E.B -

Omdat ik een vriendin van me ook eens een leuke middag met de kids wil bezorgen 😉

Marcia Kan -

Geen zielig verhaal gelukkig waarom juist ik deze kaartjes moet winnen. Het lijkt me gewoon een heel leuk uitstapje voor in de Herfstvakantie en wie weet inderdaad ook die pannenkoeken erbij! ????

Hanane Rebha -

Mijn zoon heeft de boeken van Dummie de Mummie gelezen en als gezin hebben wij de eeste twee delen op tv gezien. Lijkt ons geweldig om deel 3 in de bioscoop te bekijken. Hij lijkt ons erg spannend.

Lyn -

Ik doe graag mee

Nancy van Heck -

Even heerlijk een leuke film kijken samen met mijn zoontje is gewoon erg leuk om te doen.

SophiaG -

Dit lijkt me een hele leuke film om met het hele gezin naar toe te gaan

anja -

dit lijkt me een erg leuke film die we erg graag willen zien

Thamar -

Ben dol op geschiedenis, Egypte en historische boeken. Dummie de mummie hebben mijn kinderen verslonden, dus wil deze film graag met hen kijken in de herfstvakantie.

neeltje -

dit is toch een helemaal geweldig verhaal voor mijn neef/nicht tweeling van 10 jaar. het zou een hele verrassing zijn voor hen om hun mee te nemen in de herfstvakantie !!

Michael noo -

Hele leuke film met de kids in de herfstvakantie als ontspannend uitje! Kom heel graag kans maken

Shiv Chin -

Ik zou deze film graag in de herfstvakantie willen zien met mijn kinderen en mijn neefje, dat lijkt mij zo gezellig, zij raakten er niet over uitgepraat toen ze de trailer hadden gezien.

jessi -

leuk om met mijn vriend en petekindje hene te gaan!

Jose -

Als je deze trailer ziet, is ‘ie weer net zo spannend als de vorige delen. Ik denk dat mijn jongens er meteen weer helemaal in zitten. Lijkt me super leuk om met z’n allen naartoe te gaan. Lekker griezelen, maar ook lachen! Leuke films!

Ilse Mammoet -

Jaa, dit lijkt me een leuke uitje voor m’n kleine meiden Lola en Elly met hun opa en oma. Oma past regelmatig op de meiden. Dit gaan ze supergaaf vinden als ik ze met kaartjes voor Dummie de Mummie kan verrassen, saampjes griezelen met oma en opa 😉 en daarna een high tea.

Z. Kumru -

De vorige films waren super leuk; mijn kids vonden het spannend en soms ook ontroerend! Deze willen ze dan ook heel graag zien!

Heidie van der Steeg -

Mijn man die normaal niet zo van het voorlezen is (doe ik meestal) heeft de afgelopen weekend goed zijn best gedaan en binnen 2 weken het eerste Dummie de Mummie boek voor het slapen gaan aan onze zoon voorgelezen. Die vond het geweldig, ik heb hem geregeld hardop horen schateren. Natuurlijk verras ik de heren graag met een uitje naar de nieuwe Dummie de Mummie film, en dan nemen we graag ons jongste nichtje ook mee, die vind Dummie ook te gek!

Annelies van Hurne -

Lijkt me echt leuk samen met mijn dochter te gaan kijken..

Laura K -

Mijn zoontje en zijn beste vriend willen de film heel graag zien, dus ik doe graag mee zodat ze gezellig samen (met hun mama’s) naar de film kunnen 😀

Daan -

Lijkt me heel leuk om mijn neefje, nichtje en zus mee naar toe te nemen. Gezellig familie uitje 🙂

maris -

super leuk om met mn dochtertje en het dochtertje van vriendin naar toe te gaan… gezellige meiden middag

Natalie -

Leuk! Lijkt me gezellig om samen met manlief en onze 2 dochters (6 en 8 jaar) naar dummie de mummie te mogen. Voorgaande delen ook samen gezien en ze vonden het geweldig.

A. -

Wij hebben een beeldje uit Egypte misschien zien we het in de film terug 😉
????????????????

Aafke vd Heuvel -

Ik zou deze kaartjes heel graag winnen omdat het me gewoon een hele leuke film lijkt !! Hier word af en toe op televisie gekeken nu maar in de bios is dit nog veel leuker natuurlijk 🙂

jacqueline de Waal -

De boeken van Dummie de Mummie zijn zo gaaf en de schrijfster Tosca Menten is een heel euk mens.
Dus vind ik dat we de film niet mogen missen!

Marian B -

Ik zou mijn neefje hier erg blij mee maken, hij is ook dol op de boeken. Dan kan hij ook nog twee vriendjes meenemen, elemaal leuk!

May -

Leuk hoor ! Ik heb nu al zin om te gaan kijken met mijn kinderen (9 en 7 jaar), echt een leuk uitje voor de komende herfstvakantie. Daarna gezellig hapje eten, quality time X May

Nicky -

Trailertje gezien, is leuk!

Elizabeth -

Heel erg leuk!! Ik ga er graag heen met mijn nichtjes 🙂

Patty -

leuk de andere waren ook zo grappig
En de boeken zij hier gelezen door mijn jongens
ik neem ze graag mee naar de bios
dus ik doe mee en maak graag kans op deze bios prijs

groetjes

Nina Mol -

Geweldig! Ik ben al zo lang niet naar de bios geweest! Heb er door deze film echt wel zin in!!

Peggy Elizen -

Dummie de Mummie is hier al jaren favoriet, dus een nieuwe film zal met gejuich ontvangen worden.

Esther -

Fantastische familie film! Mijn kids vinden dit spannend, maar tegelijkertijd ook heel tof! We willen hier heel graag naartoe.

San3na -

Mijn zoon en dochter zijn beide gek op de boeken van Dummie de Mummie dat ze de boeken meerdere keren hebben gelezen, voor hun doe ik dan ook graag mee met deze winactie

Bianca -

Ohh dat lijkt me echt super leuk om daar met mij drie kids heen te gaan. We zijn nog nooit met z’n alleen naar de bios geweest, omdat er niet eerder een film draaide die voor alle drie leuk was. Maar deze dus wel!! Zou geweldig zijn als we hier dankzij damespraatjes in de herfstvakantie van kunnen genieten. Liefs, Bianca

wilma -

Dit lijkt me erg leuk voor de kinderen. De herfstvakantie komt er aan en dit zou een hele leuke verrassing zijn!

Yvon -

De eerdere delen konden we ivm gezondheidsredenen nooit in de bioscoop kijken. Het zou een enorme verrassing voor de jongens zijn wanneer we dit keer met zijn allen naar de bios gaan.

familie hop -

het luisterboek is favoriet in onze auto. vaak staan we voor het huis stil om een hoofdstuk af te luisteren. we zijn toe aan de nieuwe film, spannend hoor

Michelle -

Mijn nichtje van tien heeft net de vorige delen op Nickelodeon gezien.
Zij wil al heel lang samen met haar tantie is leuks doen in de herfstvakantie. Met heel veel win ikaarten misschien deze actie en ga ik samen met Gracie naar Dummie de Mummie 🙂

tamara roos -

superleuk om mijn zoontje mee te verrassen om te doen op zijn kinderfeestje binnenkort.
Hij weet gewoon niet waar hij naar toe wil met zijn klasgenootjes die hij uitnodigt voor zijn verjaardagsfeestje. De ene x is het de bioscoop, dan is het een indoorspeeltuin en dan wil hij buiten spelen.. tsja….. . Met deze kaartjes kan ik mooi die keuze voor hem maken en blijft er meer budget over om wat extra popcorn of een extra ijsje te pakken bij MCDonalds die ernaast ligt.

Sacha vos -

Mijn zoontje van bijna 10 wil graag met een paar vriendjes naar deze film om zijn verjaardag te vieren.

Cynthia Zwamborn -

Heel graag met mijn gezin (man en dochter) en mijn dochters beste vriendin (onze surrogaat dochter 🙂 ) die zijn helemaal lyrisch van alles wat met pyramides/ farao’s en mummy’s te maken hebben

Ilse Koppenhol -

1 en 2 ook gezien dan moeten we natuurlijk ook naar deze film ☺️ Leuk gezinsuitje ook want tekenfilms vind mijn man niks maar hier gaat hij wel mee naar toe

Roos -

Ik zou graag de kaartjes willen winnen voor mijn dochter en haar 3 vriendinnen. ze worden te groot om met een moeder er naar toe te gaan.

Rebecca -

Helemaal tegek deze mama wil dolgraag met haar boefje naar deze film en dan neemt deze tante natuurlijk met alle liefde en vreugde haar zusje en neefje mee dit word topppppp

Maria Stam -

Plofzak drollemans! Onze vijfjarige dochter is een megafan van Dummie de Mummie en kan zelfs zijn Egyptische naam (Darwishi Ur-Atum Msamaki Minkabh Ishaq Eboni) uitspreken zonder te stotteren. Papa leest elke avond voor uit de boeken – inclusief Dummie imitatie – en in de auto luisteren we de luisterboeken. We zijn pas nog speciaal naar het Museum van Oudheden in Leiden geweest om de Dummie de Mummie tour te doen en ook de kaartjes voor de musical zijn al in ons bezit. Deze kaartjes zoudsn dus heel goed van pas komen, kunnen we met het vierde kaartje gelijk haar nichtje kennis laten maken met Dummie!

Francien -

Oh dit lijkt me zo leuk om met zoontje en zijn vriendjes te gaan kijken. Bij de vorige films zijn we ook geweest en de films zijn zo leuk! Hoe gaaf zou het zijn om ze te mogen verrassen met een middagje bioscoop en hun favoriete film!

-

Leuk idee voor in de herfstvakantie!

Tamar -

De boeken van dummie de mummie worden hier gretig gelezen, heerlijk in de herfstvakantie naar de film!

Tamara -

De boeken, de films, ze worden hier verslonden! Oudste zit ondertussen in 2 mavo, is geen lezer en dummie de mummie was t enige waar ie warm voor liep om te lezen. Hoe trots was hij dan ook dat hij de schrijfster zijn boek heeft laten signeren. Ondertussen is zus van 9 ook fan. En t zou leuk zijn om samen naar de film te gaan omdat ze door leeftijdsverschil niet meer zoveel dingen samen leuk vinden om te doen…

Hanane -

We hebben de boeken samen met onze kinderen gelezen. Ze zijn bij ons helemaal Dummie de mummie. En ook wij zijn er helemaal gek van. De films hebben wij ook gezien. Maar dit deel lijkt ons heel spannend. We kijken er heel erg naar uit om weer samen naar de film te gaan.

Nynke -

Mijn kids zijn dol op de boeken en de films. Ze willen alleen niet naar Egypte op vakantie, want ze denken dat alle mummies daar in het wild rondlopen. Hun fantasie slaat soms een beetje op hol…

Nelly -

Heel leuk om met mijn kinderen te bekijken.

Mirjam -

Dit vinden mijn drie kinderen echt geweldig. De trailer beloofd spanning en avontuur. Dummie de Mummie blijft ontzettend leuk en ik ga graag met mijn kinderen mee!

sonja kedde -

Oh, zo tof…. samen met mijn kleindochter…..gezellig uitje samen

elisabeth maria martina -

mijn kleindochters gaan vast compleet uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

Anna -

Lijkt me een hele leuke film die ik graag met mijn nichtje wil zien..

Reageer ook