fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars vrijkaarten voor de MOTORbeurs bekend!

De tijd dat vrouwen zorgen voor het huishouden en mannen de ‘stoerdere’ taken mogen vervullen, is al lang voorbij. Niet alleen mannen zijn stoer en hebben stoere hobbies en beroepen, ook vrouwen bewijzen zich vaak als krachtig en onbevreesd. Bergbeklimmen, soldaat in het leger of motorrijden: vrouwen doen mee! Damespraatjes mag net als vorig jaar weer kaarten geven voor de MOTORbeurs in Utrecht. Check onderaan dit artikel of je hebt gewonnen.

Schermafbeelding 2014-01-29 om 14.59.33

Op MOTORbeurs Utrecht vind je een breed aanbod voor alle motorliefhebbers. Van grote multibrand dealers en motorhandelaren tot reisorganisaties, motorclubs, motorverhuur en gereedschap. Ook zijn er spectaculaire activiteiten die geen motorliefhebber mag missen!

Special ja-woord
Dit jaar vindt er naast alle ‘stoerheid’ van de beurs ook iets heel anders plaats: een romantische trouwerij! Op de eerste dag van de beurs stappen biker babes Anne en Nomi in het huwelijksbootje. Spannend!

Anne en Naomi

Zelf geen stoere motorvrouw?
Heb jij zelf helemaal niks met motoren, maar je man wel? Ga dan vooral met hem mee! De beurs is zo divers dat zelfs JIJ het er waarschijnlijk naar je zin hebt. Enne, wie weet stap je op de terugweg toch achterop?

Wie? Wat? Waar?

Winnaars

De winnaars van de 2 vrijkaarten zijn:

  • Josje Hebbes
  • R.M.J. Watzema
  • Simona Vogel
  • Joyce van Kalkert
  • Brenda Schaper

Van harte gefeliciteerd en veel plezier op de Motorbeurs. De kaarten worden naar je toegestuurd.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

1 reactie

roos -

leuk voor mijn zwager??

Reageer ook