fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars vrijkaartjes voor swingende film The Sapphires bekend

Ik ben altijd al dol geweest op musicals. Als kind heb ik The Sound of Music wel honderd keer gezien, liet mijn haren groeien dankzij Hair, Mama Mia! bezocht ik in Londen en op de basisschool deden mijn vriendinnen en ik alle Grease dansjes na. Ook nieuwere musicals zoals Dream Girls kan ik meer dan waarderen en geven me altijd een goed gevoel. Leuk voor mij en alle musical film fans: er komt een nieuwe swingende film uit! Vanaf 27 juni is The Sapphires in de bioscoop te zien. Heb jij vrijkaartjes op Damespraatjes gewonnen?

Sapphires

Het verhaal
The Sapphires gaat over vier talentvolle zangeressen van Aboriginal afkomst die worden ontdekt door een talent scout met weinig ervaring, maar een goed oor voor ritme en een hart van goud (Chris O’Dowd, bekend uit o.a. Bridesmaids). Om hun carrière een mooie start te geven, zorgt hij ervoor dat de dames mogen optreden voor de Amerikaanse legertroepen in Vietnam. Eenmaal daar aangekomen blijkt dit zowel voor hun carrière als de hechte vriendschap die zij delen een grotere uitdaging dan gedacht.

Winnaars vrijkaarten

  • Laura Boorsma
  • Hans Olthuis
  • Roos Meijers

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Mara Blikslager (20 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Amsterdam maar bezoekt regelmatig haar familie in het rustige Hilversum. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

 

 

1 reactie

Sandra -

Je kunt nog heel even meedoen aan deze winactie. Eind van de week maken we de winnaars bekend!!

Reageer ook