fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars vrijkaartjes voor feelgood komedie St. Vincent bekend

Wat is er nou leuker dan een avondje naar de bios met je beste vriendin? Daarom vinden we het heel gaaf dat we vrijkaartjes mogen weggeven voor de film St. Vincent, zodat jij een leuk avondje op stap kunt. Deze feelgood komedie met Bill Murray, Melissa McCarthy, Naomi Watts en Chris O’Dowd gaat over de cynische Vincent die voor zijn alleenstaande buurvrouw in de middaguurtjes de zorg op zich neemt voor haar 12-jarige zoontje. Kijk onderaan dit artikel of je de vrijkaartjes én ook nog een leuke DVD hebt gewonnen.

St. Vincent

De eeuwig cynische oorlogsveteraan Vincent (Bill Murray) is op zijn zachtst gezegd niet blij als hij alleenstaande moeder Maggie (Melissa McCarthy) en haar zoontje Olivier het huis naast hem ziet betrekken. Maar wanneer zijn bankrekening het absolute nulpunt heeft bereikt besluit hij dat wanhopige tijden vragen om wanhopige oplossingen en biedt hij de constant overwerkende Maggie aan om op haar zoon te passen. Zij neemt met lichte tegenzin dit aanbod aan, en al snel leert de zachtaardige Olivier in de avonduurtjes diverse uiteenlopende zaken op het gebied van gokken, vrouwen en andere zaken waar Vincent zich graag mee bezig houdt. Maar is de mopperkont wel echt zo dwars en onaardig als hij lijkt, of schuilt er onder het harde uiterlijk toch ook een andere kant in Vincent?

Winactie

Damespraatjes mag 3 pakketjes weggeven met daarin 2 vrijkaartjes voor St. Vincent en daarnaast ook nog de DVD Thanks for sharing. De winnaars zijn:

  • Esther Goedvolk
  • Ilse Breuer
  • Samantha Kraak

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Ashley -

Winnaars gefeliciteerd!

Marga Bongers -

Veelbelovend, grappig

Reageer ook