fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars van vrijkaartjes voor de aangrijpende film Rafaël zijn bekend

Hoe fijn is het om af en toe lekker een avondje naar de bios te gaan. Wij zijn dan ook heel blij dat we 3 x 2 filmkaartjes mogen weggeven voor de film Rafaël, die afgelopen week in Utrecht tijdens het Nederlands Film Festival in premiere is gegaan. Kijk onderaan het artikel of je 2 vrijkaartjes hebt gewonnen.

Rafaël

Rafaël is een spannend verhaal over dromen, standvastigheid en grenzeloze liefde. Gebaseerd op ware gebeurtenissen vertelt Rafaël het aangrijpende, soms ongelooflijke verhaal van de Nederlandse Kimmy en Tunesische Nazir. Wanneer Nazir aan het begin van de Arabische Lente geen visum krijgt om in Nederland bij de geboorte van zijn zoon te kunnen zijn, besluit hij illegaal de oversteek naar Europa te maken.

Tijdens deze helse reis krijgt hij alleen hulp van zijn hoogzwangere vrouw. Het verhaal dat in 2011 zelfs het wereldnieuws haalde verscheen eerder in boekvorm in de gelijknamige, hartverscheurende roman van schrijfster Christine Otten. Regie is in handen van Ben Sombogaart. Met o.a. Melody Klaver, Nabil Mallat en Medina Schuurman.

Trailer 

Winactie

Super blij dat we 3 x 2 vrijkaartjes mogen weggeven voor de film Rafaël. Dit zijn de winnaars:

  • Micky Besselink
  • Aida
  • Marieke

Van harte gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op voor jullie adres. De filmmaatschappij zal de kaartjes dan naar jullie doorsturen.

Het je nu niets gewonnen? Hier een linkje naar onze andere winacties.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

34 reacties

robin -

Leuk om heen te gaan!

Micky Besselink -

Deze film spreekt me erg aan; een verhaal dat letterlijk en figuurlijk over grenzeloze liefde gaat. De trailer is in elk geval veelbelovend

Elianne -

Op dit moment in verwachting. Mocht het een jongetje zijn, dan wordt hij ook vernoemd naar een van de aartsengelen.. Verhaal past dus wel een beetje bij me!

Nadine -

Omdat het me een heel ingrijpend verhaal lijkt en Melody is een super actrice!

Aida -

Het lijkt me geweldig om deze film samen met een vriendin te zien. Het zal een herkenning zijn de film omdat ik zelf ook een vluchteling was. Ik ben benieuwd hoe de hoofdpersonen de obstakels omzetten in kansen. Heerlijk om met een vriendin een ware filmbeleving te ondergaan. Daar draait een goede film als ‘Rafaël’ om.

Janine -

Een mooi verhaal & een leuke avond uit met mijn beste vriendin!

Lisanne Bons -

Het lijkt mij een prachtige film die ik heel.graag met mijn moeder zou willen zien.

Karin -

lijkt me een heerlijke film

Wendy -

Lijkt me echt een WAUW film, leuk voor een gezellige vriendinnen-bios-avondje met een heerlijk wijntje en een bak popcorn

Nelly -

Een film met veel emotie lijkt me.

Marianne -

Echt wat voor mijn schoonzus en mij, ik doe graag mee 🙂

anja -

leuk deze film zou ik graag zien

Nicky -

Verhaal spreekt me aan!

Kirsten -

Zou heel graag mijn moeder meenenen naar deze film. Ze heeft te horen gekregen dat haar zicht nog maar 40% is. En ze geopereerd moet worden eind Oktober. Het lezen van een boek ging al een heel lange tijd niet meer. En ook al “behoor” je als dochter je moeder niet voor te lezen, dat heb ik wel gedaan. Samen met mijn moeder naar de bios gaan doe ik al jaren veel te weinig & hoelang kan het nog… Daarom zou ik graag meedoen met deze actie. Ik heb geen idee of ze de film in de bios goed kan zien, maar omdat het beeld daar heel erg groot is daar hoop ik van wel. En ook omdat we niet weten of de operatie zal slagen & ze wellicht permanent blind wordt, lijkt het me een geweldig uitje/herinnering voor ons. Even ontspannen en de zorgen verzetten, zou super fijn zijn!

Adriana de Ruiter -

Sinds wij pleegouders zijn, blijkt een romantische comedy in de bios niet voldoende om onze gedachtes even écht van thuis weg te halen. Ik denk dat deze film meeslepend, verdrietig en mooi genoeg is om ons even écht een avondje uit te bezorgen. Even geen pleegkinderen, kinderbescherming, rechtbank en “maaaaaaaamaaaaa!!”. Heerlijk met z’n tweetjes ertussenuit voor een fijne avond samen…

Gé Geurtsen -

Trailer is veelbelovend!

Anita -

Lijkt mij een mooie waargebeurde film, omdat het onderwerp heel actueel is en je ook eens de andere kant ziet van het immigratiebeleid. Persoonlijke verhalen blijven toch heel aangrijpend.

Marianne van den Hoek -

Wat een geweldige film, zeer actueel onderwerp, prachtig!

Lottie -

Lijkt mij een erg aangrijpende, indrukwekkende en goede film. Ik doe graag mee!

Marieke -

Een prachtige film die mensen kan inspireren om alles te doen wat in je vermogen ligt om gelukkiger te worden ook al moet je daarvoor grenzen overschrijden.

Nina Mol -

Ik doe mee omdat ik het verhaal erachter erg boeiend vind.

Tamara -

Ben altijd onder indruk van waargebeurde verhalen, dit lijkt me indrukwekkende film.

Marja -

Een aangrijpend verhaal die ik heel graag zou zien. Ik weet nog goed dit in het nieuws was

Mirjam Hellingman -

Klinkt als een heftig en aangrijpend liefdesverhaal. Mooi om samen met mijn man te gaan bekijken.

saskia pol -

een film moet pakkend zijn en een goed verhaal hebben. deze 2 eigenschappen voldoet deze film aan en dat maakt het voor mij aantrekkelijk. graag een lootje voor een win kans.

randi -

In de bios kun je nóg meer in zo’n film duiken. Heerlijk!

neeltje van der stap -

ik hou heer erg van aangrijpende verhalen, daar kun je zo lekker bij snotteren, ze laten je niet zo snel los….

Anneliese de Waal -

Lijk me een hele mooi en emotionele film, doe heel graag, zou de film graag willen zien.

jacqueline de Waal -

Wat lijkt me dat een bijzonder verhaal

Anita te Gussinklo -

Toen ik de trailer voor het eerst zag, dacht ik die moet ik zien.
Ik houd van dit soort films, mede doordat ik heb begrepen dat het een waargebeurd verhaal is.

Natalie -

Lijkt me een mooie maar ook aangrijpende film. De perfecte film voor een vriendinnen avond met een goede film en grote bak popcorn erbij 😉

Petra -

Ik zou deze film graag gaan zien omdat het kort geschreven stukje recht mijn hart binnenkomt. Lijkt mij een mooi aangrijpend verhaal met een boodschap. Dus daarom.

Anna -

Lijkt me een hele mooie film

Facebook: An Na

Cindy Majoie -

Ik wil deze film graag zien om te kijken omdat hij me supermooi lijkt!

Reageer ook