fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars van de vrijkaartjes voor KreaDoe 2018 zijn bekend

Ben jij die naar nog meer inspiratie hunkerende creatieveling? En zou je wel even helemaal bijgepraat willen worden over de nieuwste materialen en technieken van jouw hobby? Dan hebben we super leuk nieuws voor je, want net als andere jaren mogen we weer vrijkaartjes weggeven voor KreaDoe. Lees onderaan dit artikel of je 2 vrijkaartjes hebt gewonnen.

Veelzijdige inspiratie

KreaDoe is het event voor de laatste DIY-trends, technieken en mooiste materialen. Allerlei workshops, tutorials en nieuwe ideeën op het gebied van huis-, interieur- en groendecoratie passeren de revue. Denk aan meubels een nieuw jasje geven, boeketten schikken en krijtverven.

Maar KreaDoe is ook het toneel van hobby’s als zelfmaakmode, taarten en cupcakes decoreren, breien, haken, keramieken en mozaïeken, sieraden maken, scrapbooking en tekenen.

Bobbi Eden op KreaDoe

Na haar eerste succesvolle haakboek ‘Iedereen kan haken’ komt Bobbi Eden dit jaar met weer iets heel nieuws, namelijk een spiksplinternieuw haakboek getiteld Haken @home. Dat lanceert ze woensdag 31 oktober tijdens de openingsdag van KreaDoe. In dit boek gaat Bobbi een stapje verder door zich te richten op de mooiste haakwerken voor je interieur. Dit creatieve boek staat boordevol creaties om te haken, zoals kussens, manden, knuffels en kleden voor in huis. “Ik vond het heel erg leuk om al die kleine schattige ukkepukkie’s te maken die je in mijn eerste boek ziet, maar ik ben gegroeid. Ik vind het ook leuk om andere dingen te maken en dat geldt denk ik voor meer mensen. Niet iedereen wil alleen maar kleine beestjes haken”, aldus Bobbi over het idee achter haar tweede boek.

Ontmoeting met “soortgenoten”

Maar niet alleen Bobbi Eden zal jouw inspireren op KreaDoe. Naast allerlei workshops die worden georganiseerd, ontmoetingen met bekende DIY’ers en informatie die je van de standhouders zult krijgen, kom je ook in aanraking met mensen die dezelfde passie hebben als jij. Hoe leuk is dat! En daarom zijn we helemaal blij dat we vrijkaartjes mogen weggeven :-).

KreaDoe 2018 vindt plaats van 31 oktober tot en met 4 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Bekijk de website van KreaDoe voor meer info en om jouw kaartje met voorverkoopkorting te kopen.

Winactie

We mogen 3 x 2 vrijkaartjes weggeven voor KreaDoe. Dit zijn de winnaars:

  • Arlinda Plaisier
  • Caroline de Mik
  • Lisette Silvis

Van harte gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op voor de vrijkaartjes. Alvast heel veel plezier en inspiratie toegewenst :-).

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

102 reacties

Christa Spuijbroek -

Zou graag eens iets nieuws ontdekken. Iets wat ik nog niet gedaan heb.

Eveline -

Ik ben verslaafd aan haken en er zijn weer nieuwe boeken uit en de patronen die er in staan kan je daar in het echt bewonderen. Ik ga er donderdag 1 november naar toe en wat een verrassing zou het zijn als ik gratis kaartjes win.

F. Van Stalle -

Ben erg benieuwd met welke nieuwe artikelen ik thuis kom. Ik heb gewoon tijd tekort door mijn creatieve hobby’s. Vervelen komt bij mij niet voor.

Gerda -

Vind het heel leuk dat macramé weer terug is gekomen en zou heel graag een macraméwandkleed maken en hoop daar ideeën te vinden!
Het haakboek ‘Iedereen kan haken’ en het spiksplinternieuw haakboek Haken @home van Bobbi Eden zou ik graag daar kopen.

c v klaveren -

heerlijk ontspannend genieten van de nieuwe borduur mogelijke heden

Wilma -

Haken , breien en naaien . Ik kan uren rond lopen om inspiratie op te doen .Ik kan daar al jaren mijn tassen vullen met zo veel moois .Heerlijk om er naar uit te kijken en samen met mijn zus deze leuke dag te vullen . dit is ieder jaar ons zusjes dag .

Bina -

De inspiratie hoop ik op de crea doe te vinden .

karen -

Ik ben een beetje inspiratieloos en op zoek naar leuke creatieve inspiratie!

Jenn -

Ik zou graag samen met m’n moeder inspiratie opdoen op het gebied van haken en eventueel upcyclen van o.a. home deco. Vorige keer ook weer heel wat materialen kunnen scoren voor ons gefreubel… Hopelijk dit keer ook weer!

Gerjan Palm -

Ik wil graag leren schilderen in Herman Brood style, om mijn huis te decoreren.

Arlinda Plaisier -

Inspiratie opdoen op de kreadoe, joehoejoehoejoehoe.

Een heerlijk daagje uit,
met mn schoonzus die is wel wat luid.

Dichten is niet mijn sterkte kant,
mijn fiets heeft ook al een lekke band.

Nou ik stop met dit gekke gedicht,
maar ik hoop toch dat u er voor zwicht.

En mij deze kaarten voor de Kreadoe gunt,
En ik leuke inspiratie op kan gaan doen (verdorie deze zin rijmt ook al niet) ????
Groeten Arlinda

Jolanda Sijsling -

Wat afleiding na vandaag nog weer een keer onder het mes te zijn geweest en inspiratie op te doen voor mijn werk als invalkracht binnen een dagbesteding voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel. en haakinspiratie voor mezelf! En ik zou graag daadwerkelijk starten met bullet journalling, al zolang in huis maar nu beginnen…

jacqueline de Waal -

Wauw dat is fantastisch nieuwe uitdagingen opdoen hoe leuk is dit samen met Daphne.

Chantal -

In het kader van #fightthedepression … inspiratie opdoen om mijn negatieve gedachten te kunnen verzetten. Ik zie veel op internet voorbij komen maar live zien,proeven, ruiken en voelen is toch veel leuker. Ik duim voor 2 kaartjes voor dit leuke evenement.

Mat -

Ik wil graag met pretex textielverharder gaan weken, daarvoor wil ik inspiratie opdoen

Mat -

Ik wil heel graag met kreten gaan werken, hiervoor wil ik inspiratie opdoen.

Mat -

Pretex bedoel ik

Yvette -

Ik ga voor wat haakinspiratie en natuurlijk voor de sfeer.
Altijd gezellig op de beurs!

Conny van Genderen -

Ik ga voor haak en brei inspiratie maar laat mij verrassen door andere ideeën.

Caroline de Mik -

Inspiratie naar vanalles wat met garen te maken heeft! Haken, borduren, breien….of het nu is voor kleding, styling of interieur…ik wordt er zó blij van!
Fijn om creatief bezig te zijn en vaak dubbel zo blij met het eindresultaat! Nog nooit op Kreadoe geweest dus ben reuze benieuwd of jullie me kunnen hierin kunnen verrassen! ♡

Netty van Os -

Ik ben benieuwd of er op het gebied van taarten en cupcakes nog nieuwe dingen zijn te leren. Verder vind ik het ontzettend leuk om te zien wat er toch allemaal weer aan creatieve noviteiten te doen en te joop is. Ik sta daar steeds weer verbaasd over.

Helena -

Ik heb nu eindelijk tijd voor mezelf, na een moelijke periode om leuke dingen te doen zoals knutselen en creatief bezig te zijn.
Graag doe ik inspiratie op bij de Kreadoe

Miranda -

Ik zou graag inspiratie en mijn creativiteit verder ontwikkelen tijdens de workshops. Dan beoordelen welke nieuwe hobby mij aankomend jaar van straat gaat houden.

Bea -

Ik wil graag samen met mijn vriendin kijken wat we echt leuk vinden om te doen ,we hebben nu nog geen idee ,
maar komt vast goed als we er eenmaal zijn vinden we altijd wel wat leuks
zo niet hebben we toch een leuke dag gehad
ik loot graag mee

Ipie -

Graag zou ik willen leren hoe je tapestry haakt. Daarnaast vind ik het altijd leuk om iets heel nieuws te proberen tijdens een van de vele workshops.

Linda -

Eeehm…simpel, voor mij om nieuwe creatieve bezigheden te ontdekken die ik dan kan uitproberen. Ik blijf nooit jaren aan 1 hobby vastzitten. Wil het liefste alles proberen ????. Dit alles samen met 2 gezellige dames die verknocht zijn aan kaarten maken en mij dan regelmatig kwijt zijn ????. Is echt een gezellig dagje weg.

miriam -

Het lijkt me zo leuk om ideetjes op te doen met scrapbooken.
Kerstkaarten maken en sieraden maken.
Ik heb helaas geen werk meer, maar ik zie het maar van een positieve kant in…
elk nadeel heeft zijn voordeel.#tijdvoormezelf

Robin -

Ik laat me graag verrassen, op ons clubje komen steeds dezelfde dingen terug en die beginnen me nu wel te vervelen! Tijd voor iets nieuws!

sebastiaan -

inspiratie die niet bestaat.

Yvonne -

Inspiratie op het gebied van Project life, scrapbooken, kaartjes maken, waterverf creaties, etc.! 😀

Wilke -

Ik zou graag wat nieuwe naaipatronen en garen willen zien en eventueel kopen. En inspiratie op doen.

Annemarie -

Poppenhuizen en miniaturen waarbij alle mogelijke technieken gebruikt kunnen worden en mijn vriendin, liane, is volop bezig met beren maken, haken en ja noem het maar. Zij is zo creatief en handig dat ze alles kan maken wat ze ziet ????

amber -

ik wil graag de kaartjes voor mijn moeder en een vriendin van haar winnen, ze gaan graag naar hobby beurzen toe en doen daar goede ideëen op, mijn moeder is zelf erg goed in kaarten maken, en probeert elke keer wel iets nieuws uit, ik hoop dat ze deze kaartjes wint, want ze wilt er graag naar toe!

jacqueline -

Ik zou het geweldig vinden om weer nieuwe ideeen op te doen en weer veel dingen bij te mogen leren.Gezellig dagje met mijn dochter.

Danielle -

Kleurinspiratie! Zag zentangle voorbij komen, doodlen? Dat trekt mij aan. En van die prachtige koekjes bakken, de mijne zien er verre van zo perfect uit. En vandaag maakte ik kennis met memorydex, denk daar ook zeker inspiratie voor op te doen!

Fingers crossed, wil zo graag gaan!

Linda -

Ik ga opzoek naar taartideeën! …mijn beste vriendin neem ik mee, die gaat vast opzoek naar patronen voor strikjes!

Isa -

Mijn moeder gaat volgende maand met pensioen en naar 40jaar werken is ze nooit toegekomen aan hobby’s. Het zou ontzettend leuk zijn om hier leuke ideeën op te doen om voor alle vrije tijd die ze gaat krijgen tips en hobby’s te creëren

Danielle -

Ik wil graag nieuwe ideeën op doen voor een mooi ontwerp voor zelf een kussen te haken.

Nathalie Persoon -

Ik ga voor het eerst, en laat mij volledig verrassen en inspireren!! Gelukkig gaat m’n lieve schoonzus ook mee; kunnen we daarna gezellig knutselen en freubelen, met al onze nieuwe aanwinsten!

cobi -

Ik ga graag met mijn moeder inspiratie op doen voor het vrijwilligeswerk dat wij samen in een verzorgingstehuis doen

Joke Pronk -

We hebben echt weer zin in nieuwe hobby’s te ontdekken….lekker frutselen en freubelen, benieuwd wat er allemaal voor nieuwe spullen zijn

Truus -

Ik wil graag inspiratie opdoen voor bakken, zodat ik iemand heerlijk kan verrassen bij een verjaardag!!

Beertje -

Ik zou heel graag inspiratie opdoen om een nieuwe uitdaging te vinden. Door mijn depressie zit ik noodgedwongen thuis en begin ik uitgekeken op mijn huidige hobbies

Jonna -

Nieuwe technieken, materialen en ideeën voor krealessen in de klas!

Saskia pol -

Iets nieuws inspirerends

Nelly -

Design borduren op haakwerk

Susette Schipperen -

Graag zou ik samen met mijn dochter inspiratie op komen doen voor onze art journal. We zijn namelijk net gestart en hebben nu een witte pagina voor ons.

Jolanda -

Ik wil graag naar de beurs om nieuwe ideetjes op te doen op het gebied van haken

Suus Gro -

Ik ben sindskort moeder en ik ben opzoek naar alles wat ik allemaal voor mijn zoon kan maken, dus vooral veel leuke patronen en haakpatronen!

Mariken -

Ik wil super graag ideeën opdoen voor technisch haalbare creaties voor mij zoontje van 7. Hij is heel creatief, maar de uitvoering is nog niet altijd even gemakkelijk. Kortom: leuke werkjes, goed uitvoerbaar!

Colette -

Graag wil ik inspiratie opdoen voor haken maar ook bullet journalist.

Antoinette -

Ik zou graag inspiratie opdoen…..
Op gebied van haken en scrapbook kaarten wat ik nu al doe.
Maar iets totaal nieuws zou ook te gek zijn.
Dus laat me graag alle nieuwtjes en trends vertellen

Marian -

Ik ga voor sieraden maken.
Dit keer wil ik kijken bij de slagletters, lijkt me zo leuk.
Heb er nu al zin in.

Jolanda -

Wij (mijn dochter en ik) zijn vooral op zoek naar inspiratie om al de hobby materialen die we in de loop der jaren verzameld hebben te kunnen gebruiken. En dat is zo leuk!

Astrid -

Ik zou graag naar de kreadoe gaan om weer nieuwe haakidee op te doen en wie weet wat voor andere creatieve dingen nog voorbij komen.

Trudy -

Leuk om allerlei creatieve ideeën op te doen voor de komende winter en natuurlijk workshops volgen!!!!

Sanne -

Ik vind het altijd leuk om nieuwe dinge te ontdekken laat me gewoon verassen het is zo i zo al een Gezelig dagje uit met veel leuke dinge

Sjanie v Dooijeweert -

Heerlijk om de hele dag inspiratie op te doen voor Mn haakwerkjes

Erna luiten -

We gaan met 3 generaties. Mijn moeder ,mijn dochters en ik. Iedereen heeft zin in zijn eigen inspiratie, haken, vilt ,handlettering en schilderen.Zalig om met elkaar te gaan.

Irma Bunschoten -

Gewoon simpelweg een dagje genieten,ideeën op doen en hopelijk iets leuks scoren ????

Lottie -

mooie haakpatronen! leuk om spullen te maken voor de winter 🙂

jennekevanmaurik -

Ik ben dit jaar vooral op zoek naar positieve energie, even opladen en vele ideeën opdoen vooral op haakgebied, maar ik kan echt van elke kraam genieten. Even eruit na elke dag IC bezoekjes in het ziekenhuis bij mijn tweelingzusje. Verders doe ik niets en dit uitje kan ik echt weer even op teren.
Ik geniet van alle creatieve mensen die er rondlopen, maak praatjes mits het kan aan een kraam waar ik sta te neuzen en hoop zeker wat leuke spulletjes te scoren waar ik een jaar lang wat geld voor apart aan het leggen ben. X Jenneke van Maurik

Nathalie groot -hulze -

Op zoek naar meer inspiratie om nog meer leuke albums te maken en scrappen, ben er dol op

Ester -

Gezellig samen met mijn moeder een moeder en dochterdag. Mijn moeder vooral gericht op quilten. Ik ben op 1001 verschillende gebieden creatief met papier, stof, stempels, foto’s, schilderen, tekenen, interieur en zo kan ik nog wel even door gaan 😉 Hopelijk krijgen we weer veel nieuwe inspiratie door deel te nemen aan verschillende workshops. En gaan we weer voldaan naar huis met tassen vol nieuwe materialen en een hoofd vol ideeën.

Karin -

Ik ga op zoek naar (stempel-)inkten, vloeibare waterverf en bijpassend geschikt papier. Maar ik laat me ook graag verrassen door nieuwe producten .
En natuurlijk door de workshops!

Sanderijn -

Ik ga voor het eerst, dit jaar 🙂 en ben op zoek naar een snijmachine/plotter en demo’s daarvan. Ook materialen om sieraden mee te maken, vind ik leuk, en haakinspiratie, verschillende soorten klei, mooie papiersoorten, eigenlijk teveel om op te noemen! 🙂

Soet -

Ik ben vooral op zoek naar haak inspiratie maar vind ook andere dingen leuk dus ik laat me graag verrassen en kijk overal.

Jacqueline Mook -

Ik ben geïnteresseerd in meerdere dingen.
Creatief met zilver- sieraden maken.
Vinyl en nieuwe ideeën voor mijn silhouette Curio.
Papier enz enz

Nina Mol -

breipatronen, nieuw materiaal. I love it!

Mariëlla -

Na jaren van zorg voor mijn kinderen, werken en niet echt tijd voor hobbies, kriebelt t weer verschrikkelijk om wat te gaan doen. Ik deed het noodzakelijk kledingherstel en met kerst de nieuw gebreide sokken maar daar hield t bij op. Mijn dochter is na een incident op haar werk arbeidsongeschikt geraakt en zit noodgedwongen thuis. Hoe leuk zou t zijn te snuffelen en proeven aan mogelijkheden om gewoon weer eens te ontspannen…..

mascha -

Ik zou graag mijn nichtje een gezellig dagje mee uit willen nemen! Zelf ben ik opzoek naar leuke materialen en handige tips om een kerstboom te maken van Vilt. Deze kerstboom is voor ons zoontje van 2 die hem zelf mag vol hangen/ decoreren!

Angelique Gijsbertse -

Zou graag met nieuwe produkten kennismaken . Zodat ik nog meer creatiever kan zijn in mijn textiel werken mijn schilderijen en tekeningen.

Adele Gangelhof -

Weer nieuwe ideeën op doen voor kaartjes maar ook op zoek naar mooie wol en patronen. Zodat ik dit weer gezellig op de maandag met mijn vriendin Ada Wiggers en moeders weer leuke en nieuwe dingen kunnen gaan maken.

Char -

Vooral naar nieuwe inspiratie, naar nieuwe hobby’s en hobby’s die ik nog niet ken. Vind het vooral leuk om door zo’n beurs geïnspireerd te worden om iets anders te gaan doen Of te proberen. Naast haken en kaarten maken. Ben zeer benieuwd:)

Lisette Silvis -

Ik zou graag een dagje creadoe doen met mijn vriendin die de laatste jaren aardig wat hobbels op haar pad gehad heeft. Ze is een enorm creatieve duizendpoot die het liefst elke paar maanden haar woonkamer pimpt met de meest creatieve dingen en oplossingen. Zij is dan ook altijd op zoek naar nieuwe inspiratie om in haar interieur toe te passen. Ik ben een enorme haakmuts en zie graag welke nieuwe dingen er op dat gebied zijn. Daarnaast maken wij allebei graag glaskralen, maar ik vrees dat er op dat gebied weinig aangeboden wordt

Pips -

Samen met mijn nichtje die net op der eigen woont en nog een leuke hobby zoekt

GerrieJonkman -

Het was voor jaren terug het uitstapje van het jaar voor mijn zusje en mij. Maar nu al een paar jaar niet geweest omdat er mannen en kinderen in ons leven zijn gekomen. Ik zou er dan ook graag weer een x heen gaan. Kijken welke inspiratie we nu weer op kunnen doen nadat we een paar jaar geleden zijn blijven steken bij de technieken van toen. Vooral haken dat zou ik graag willen leren. Maar ook wat kunnen we allemaal samen met onze kinderen maken. Lekker thuis aan de hobby tafel.

Lydia -

Ga kijken naar leuke haakideeën. Gezellige dagje weg samen met mijn dochter naar allerlei leuke hobby-ideeen.

Nicky -

Ik zoek vooral nieuwe ideetjes voor op ons clubje

Ada Wiggers Jansen -

Samen met Adele Gangelhof Zandbergen naar de KreaDoe….inspiratie opdoen door de beurs en door elkaar….veel ideetjes en met zakken vol weer naar huis.!

jen -

Heel graag ga ik naar de beurs, omdat alles wat zelfgemaakt is, ik leuk vind…

Marleen -

KreaDoe is echt mijn dagje uit van het jaar. Dit jaar wil ik graag mijn dochter van 9 jaar meenemen. Wij zoeken inspiratie voor samen breien en knutselen.

Kirsten -

Mijn inspiratie zoek ik in het handletteren.
Hopen op een workshop met brush pennen. Omdat eens onder de knie te krijgen. Want ik heb toch wel een erge crush op die brush letters

Marjanne -

Ben op zoek naar een leuke hobby om mijn vrije tijd en ook de eenzaamheid na de dood van mijn partner in te vullen

M. Bouwhuis -

Ik vind het altijd leuk om creatief bezig te zijn. Zelf kleding maken, kaartjes maken en knutselen met mijn kinderen. Ook vind ik het erg leuk om te bakken en taarten te decoreren. Kan altijd wel weer nieuwe ideeën gebruiken en heb wel zin in zo.n dagje weg

Elian Benjamins -

Leuk! Ik zou hier graag naartoe willen om inspiratie en ideeën op te doen voor moderne poppenhuizen, en ook voor naaien! En aangezien mij hobby hobbyen is, zal er vast nog meer leuks zijn wat mij interesseert! 😀

Corry de vos -

Ik ben op zoek naar inspiratie die bij mij past
En die zal ik zeker vinden op de krea beurs gezellig op zoek naar nieuwe dingen natuurlijk kom ik langs jullie gezellige stand

Susan van den berg -

Ik hoop dat ze ook nog leuke ideeen en tips hebben voor de nieuwe hype diamant painting

Krista -

Op zoek naar inspiratie voor mixed media in mijn traveler’s notebook en scrapbook pagina’s.

Natasja -

Netzoals ik is ook mijn dochter supercrea en vinden we heeeeel veeel leuk, dus nieuwe hobby’s zijn altijd welkom. Samen met de trein en dan even als meisjes onder elkaar een leuk dag samen hebben.

Nathalie -

Ik vind alles wat krea bea is leuk en ben benieuwd naar deze beurs!

Betty -

Ben dol op handwerken, maar nog nooit naar KreaDoe geweest. Zou graag met mijn dochter gaan, zij fröbelt wat af.

Gé Geurtsen -

Ben benieuwd of ze weer kraampjes hebben waar je servetten kan kopen, die heb ik weer nodig voor de kerstcreaties 🙂

Marian Agema -

een nieuwe hobby zoeken zodat ik wat meer zin in de dingen krijg

jacqueline de Waal -

Zo leuk lijkt me!

Marjanne -

Verschillende leuke nieuwe dingen waarmee ik mezelf in kan uitleven nadat ik mijn partner verloren ben

Esther -

Lijkt me leuk, sieraden maken daar wil ik voor, maar ook leuk om andere hobby’s te ontdekken

Judith Pijnappels -

Ik ben niet speciaal op zoek naar een bepaalde inspiratie. Die vind ik vanzelf op de KreaDoebeurs. Ik zou graag deze kaartjes eillen winnen om mijn dochter een fantastische dag te laten beleven

Petra Alblas -

Jaren geleden voor het laatst geweest, toen nog aan het vilten. Nu staat de naaimachine weer op tafel, haken probeer ik te leren en handletteren vind ik erg leuk om te doen. Genoeg dingen te zien daar denk ik.

Diana slingerland -

Vorig jaar stonden er ee kraam 1 waar je armbreien kon leren daar wil ik graag meer van weten en ik ben ook op zoek naar bezemsteelhaken ( ja bestaat echt) op you tube heb je wel filmpjes maar daar kan je het niet goed op zien en er is een nieuw product hars waar het schijnt leuke dingen van kan maken dus ik ben benieuwd wat dat is

janny -

Ik werk op een dagbesteding voor ouderen en ben altijd op zoek naar leuke activiteiten

Marijke -

Leuke haakpatronen, nieuwe materialen en ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe hobby`s!

Reageer ook