fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars van de vrijkaartjes voor de film On Chesil Beach zijn bekend

Het is jaren geleden dat ik voor het eerst een boek van Ian McEwan las. Ik vermoed dat het ergens eind jaren tachtig was dat ik een exemplaar van The Cement Garden in handen kreeg. Het was totaal anders dan alles wat ik daarvoor had gelezen. De hoofdpersonen waren heel bizar, maar wel geloofwaardig en dat was zo knap van McEwan. Vanaf deze week is zijn On Chesil Beach in de bioscoop te zien en wij mogen 3 x 2 vrijkaartjes weggeven. Lees onderaan het artikel of je 2 vrijkaartjes hebt gewonnen.

De film

Heel nieuwsgierig ben ik naar de verfilming van McEwans boek On Chesil Beach. In het Engeland van 1962 ontdekt een jong koppel, Florence en Edward, tijdens hun huwelijksreis dat hun idyllische romance botst met de seksueel vrijheid en druk vanuit de maatschappij. Dat leidt tot een moeilijke en ongemakkelijke huwelijksnacht. Ze nemen die zomer beslissingen die van invloed zullen zijn op de rest van hun leven.

Met onder andere Saoirse Ronan, Billy Howle, Emily Watson en Anne-Marie Duff. McEwan schreef zelf naar aanleiding van zijn boek het scenario voor de film. Vanaf 28 juni 2018 zal de film in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

De trailer

De winactie

Wil jij 2 vrijkaartjes winnen voor deze mooie film? Dit zijn de winnaars:

  • Johanna Flickwier
  • Brigitte van Duijn
  • Sylvia Hazebroek

Van harte gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op voor jullie adresgegevens zodat de filmmaatschappij jullie de kaartjes toe kan sturen. Alvast heel veel plezier toegewenst bij de film!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

43 reacties

Gea Jager -

leuk ik doe mee

Marianne -

Super leuke film, echt wat voor een meidenavond in de bios. Ga graag met mijn bff heen.

Maria -

Wegzwijmelen bij een romantische film, heerlijk!

Roy ten Pas -

Het lijkt me een heerlijke film, en leuk met mijn man er een avond uit

Anneliese de Waal -

Ben heel nieuwsgierig naar de film, zou deze graag willen zien.
Heel erg benieuwd naar de film.

Groetjes Anneliese de Waal

SophiaG -

Het lijkt me een heerlijke film

Roos W -

Ik hou van drama. En ik ben benieuwd wat ze beslissen.

maria -

Gewoon omdat ik het een mooi boek vond , en benieuwd ben naar de film….

Johanna Flickwier -

Zo’n mooi boek, en ook zo verdrietig. Ik heb het gelezen voor mijn studie en bijna elke zin onderstreept.. Erg benieuwd of de film de gefileerde zinnen van Ian McEwan kan evenaren!

Joke Somers -

Als ik het woord film maar hoor dan sta ik al klaar om naar de bioscoop te gaan, mijn favoriete uitje! Zeker als het een mooie dramafilm is zoals bij deze film me het geval lijkt. We gaan vaak met een groepje en soms met z’n tweeën en voor deze film lijkt het me geen enkel probleem om iemand te vinden die mee wil.

Myrthe -

Ik ben fan van de boeken van Ian McEwan. Op school moest ik Atonement lezen en dat vond ik het mooiste boek van mijn lijst. Ik ben erg benieuwd of On chesil beach me ook zo weet te raken. Ik vind het leuk dat Saoirse Ronan ook speelt in dit verhaal van McEwan. Dan voelt de sfeer gelijk weer vertrouwd. Ik maak erg graag kans op de kaarten. Ik zou mijn moeder graag meenemen :).

Marian B -

Gewoon omdat ik erg nieuwsgierig ben geworden naar het verhaal.
Leuk om samen met een vriendin te gaan.

Nelly -

Ik wil weten welke beslissing er die nacht is genomen

Danielle -

Leuk om samen met een vriendin een meidenavondje van te maken.

marij brand -

gzellig met mn beste vriendin naartoe

Ama -

Zeer goed aan mij besteed.
Ik ga alleen de deur uit voor een film die “er toe doet”.
Samen met vriendin.

Diny -

Ik zou de kaartjes graag willen winnen om samen met mijn zus deze film te gaan kijken. We vonden Saoirse Ronan in de film “Lady Bird” ook al zo goed dus zijn we ontzettend benieuwd naar deze film.

Els Timmers -

Na de trailer gezien te hebben weet ik het zeker: dit is echt een film voor mij! Ik ga sowieso graag naar verfilmde boeken toe en volgens mij is deze film erg goed gelukt. Ik zou een vriendin uitnodigen en er heerlijk van gaan genieten!

Marina -

even heerlijk een bios avondje met mijn beste vriendin!

Suzanne -

Ik had morgen naar de première vertoning willen gaan. Maar helaas het ov staakt. Ik heb in het filmhuis de trailer gezien en deze film lijkt mij zo gaaf!

Lucie -

Ik ben heel benieuwd of deze film het boek van Ian McEwan eer aan doet, want zijn personages zijn uniek en niet in clichés te vatten! Maar omdat McEwan zelf het scenario voor de film schreef en er een geweldige cast is uitgekozen kan het eigenlijk niet anders dan dat dit een heerlijke filmervaring wordt!

Marloes -

Ik heb dit boek gelezen en ben heel benieuwd hoe ze het verhaal vertaald hebben naar het witte doek. Ik loot heel graag mee.

Michael Nooyen -

Geweldig leuk en een super kans om mijn prachtige vrouw heel blij te mogen maken en hiermee te mogen verrassen. Heerlijk naar een prachtige film met zijn 2en. Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar maar vergeet zichzelf maar al tevaak. Is een topvrouw met het hart op de goede plaats. Na 17 dagen op rij elke dag 2 uur autorijden naar mijn vader in het ziekenhuis om hem zelf te kunnen bezoeken na een ongeval heeft ze dit meer dan verdient. Dit geeft wel aan wat voor topvrouw ze is!!

Mik -

Bij het bekijken van de trailer was ik meteen verkocht: goede acteurs, een mooi verhaal en een prachtige setting. Ik zou deze film heel graag willen zien.

Nina Mol -

Ik ben wel weer aan een vriendinnenavondje toe!!!!!!!!!!!!!

Tamara -

Lijkt me een hele mooie film. Ben ook fan van Ian McEwans boeken!

Loes -

Lijkt me erg leuk!

miranda -

heerlijk kom je toch meteen in de vakantie stemming en mijn meisje heeft een goede her gedaan dus laat het maar komen

anja -

film zou ik graag zien

Dineke Wiersema -

Om lekker weg te dromen bij heerlijke sfeerbeelden, gezellig samen met de
liefde van mijn leven!

chen -

Lijkt mij een mooi en interessante film!

Anja -

Lijkt me een geweldige film, kopen we een paar tickets bij en maken we een vriendinnen avondje van

lottie -

Wauw lijkt mij een erg mooie film; prachtige set-locaties, goede acteurs en een aangrijpend verhaal!

Ama -

Samen met vriendin die 75 jaar geworden is.
Een welkom geschenk.

Nina Haven -

Zou graag weer eens een filmpje pakken (dat is lang geleden), en mijn vriendin hier mee verrassen!

Esther -

Ik heb als kind met mijn ouders in Oxford gewoond. De film speelt zich hier gedeeltelijk af, aan het begin van de trailer zie ik allemaal bekende plekjes. Het lijkt me geweldig om mijn moeder naar deze film mee te nemen en te genieten van de stad waar we het zo fijn hebben gehad. Voor ons pure nostalgie!

Diny Frijters -

Dit is precies het genre film waar ik heel erg van houd en daarnaast is Saoirse Ronan ook nog eens een van mijn favoriete actrices. Ik zou mijn dochter hier heel graag mee verrassen zodat we gezellig samen een avondje uit kunnen gaan!

Sylvia hazebroek -

Wouw hier wil ik wel naar toe en dan samen met een vriendin die echt wel wat afleiding kan gebruiken .zij is al heel lang niet naar de film geweest.

Petra Verlouw -

Wauw mooie trailer. Graag zou ik heel de film zien met mijn vriendin Car. Kan ik haar ook eens verrassen omdat ze altijd voor mij klaar staat.

Anita -

Ja, ik wil deze kaartjes graag winnen. Samen met mijn vriendin gaan we er dan van genieten ????

Anna -

Lijkt me een hele mooie film..

Brigitte van Duijn -

Ik houd van het strand en ik ben gek op de bioscoop. Een betere winactie dan deze ga ik niet tegenkomen dus ik doe graag mee!

B.Beldman -

Ik zou graag kaartjes willen winnen, omdat dit me een hele leuke film lijkt. Ik ben al een tijdje niet meer in de bioscoop geweest, terwijl dat altijd zo’n leuk avondje uit is.

Reageer ook