fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars van de vrijkaarten voor de Vakantiebeurs 2017 zijn bekend!

Net als de voorgaande jaren, geven we ook dit jaar weer kaarten weg voor de Vakantiebeurs. Een traditie die dicht bij onszelf staat en waar we echt van zijn gaan houden. De mensen die Sandra en mij goed kennen, weten dat we allebei dol op reizen zijn. Het afgelopen jaar heb ik minder gedaan en gezien dan ik had gewild, maar in 2017 heb ik grootse plannen. Zo starten we het jaar met een skivakantie in Zwitserland, willen we nu ein-de-lijk eens naar IJsland en komt er een camperreis van de Amerikaanse Oostkust naar de Westkust. 

Ongetwijfeld blijft het hier niet bij. Want ook een culinaire trip naar Corsica staat al jaren op mijn lijst en mocht het mogelijk zijn een tweede week te gaan skiën , dan zeggen we ook daar geen nee tegen. Je hoort wel: veel reisplannen. Of ze er dit jaar allemaal van komen weet je natuurlijk nooit zeker, maar hopen kan altijd. Eén plek waar je mij zeker gaat zien in het nieuwe jaar, is de Vakantiebeurs in Utrecht. Steevast trek ik de hele beurs over; heerlijk om mijn reislust te blijven voeden.

Alsof je er al bent

Wil jij in 2017 ook weer een kijkje nemen? Laat je inspireren bij een van de honderden reisaanbieders op het event, ontdek nieuwe bestemmingen, praat met locals en werk je bucketlist bij. Maar je kunt nog veel meer doen dan je alleen laten informeren; laat je danskunsten zien en doe mee met traditionele dansen, proef heerlijke lokale delicatessen, test je uithoudingsvermogen tijdens het suppen en het beklimmen van een rotswand.

Dit is niet alles, er is nog veel meer te doen, te ervaren en te beleven. Waan je in Zuid-Afrika, in de jungle van Oeganda en Azië. Wandel van Frankrijk naar Portugal en Italië. Het kan allemaal op de Vakantiebeurs. Maak jouw rondje rondom de wereld en voel je alsof je al op je volgende vakantiebestemming bent aangekomen.

De Vakantiebeurs vindt van 11 tot en met 15 januari 2017 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Bekijk de website van de Vakantiebeurs voor meer informatie over openingstijden, standhouders, activiteiten, kaarten en meer.

Winnaars vrijkaarten

Super leuk! We mogen 5 x 2 vrijkaartjes weggeven voor de Vakantiebeurs. Dit zijn de winnaars:

    • Kelly Crul
    • Adriana de Ruiter
    • Ine Kanters
    • Jolanda
    • John van den Booren

Van harte gefeliciteerd. De codes om de vrijkaartjes te activeren worden je per mail toegestuurd. Alvast veel plezier op de Vakantiebeurs en leuk als jullie ons nog even laten weten hoe het was :).

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

76 reacties

Wilma van Dijk -

Wij willen graag naar Azië maar Azië is zo groot.
Als we kaarten winnen voor de vakantiebeurs wil ik meer informatie over Azië om zo een beslissing te nemen over welke landen we gaan bezoeken

Sanna -

Graag wil ik alles over Zweden weten, Het leven, het land, de taal, het eten, de gewoontes. alles alles alles en dit is vast de plek waar dat kan, ik ben heel benieuwd

Anja Bakker -

ik wil graag meer weten over Canada, omdat mijn vriend en ik zeer benieuwd zijn naar dit ruige land.

Annemieke -

1 januari……..dan is onze belangsrijkste vraag. Waar gaan we dit jaar naar toe. Sri Lanka , Fins Lapland……of toch maar gewoon naar SPanje. Wij hopen op de vakantiebeurs het antwoord te vinden.

Esther -

Ik zou graag meer weten over het rondreizen met kinderen in Noorwegen. Ooit samen met mijn man geweest en altijd gezegd ooit terug te willen naar dit indrukwekkend mooie land.

Penny -

Venetië! Ik wil graag weten of dit nu mijn volgende vakantiebestemming mag gaan worden!

WIM -

We oriënteren ons op een vaarvakantie.

Mariska -

Wij willen als gezin graag naar 1 van de Griekse eilanden. Oriënteren dus op de vakantiebeurs

Marian van Dijk -

Ijsland lijkt mij heel erg tof! Met mijn gezin wil ik graag Denemarken in en dat combineren met Legoland.

j v klaveren -

graag wil ik meer weten over zuid frankrijk

Gerhard -

Bali, Lombok en Sumatra. Dat wordt in 2017 onze vakantiebestemming dus zijn we wel op zoek naar informatie. En waar kun je die informatie krijgen? Precies op de vakantiebeurs 🙂

cora -

over indonesie.

Monique Peters -

Over Corsica kan ik jullie alles vertellen maar over Nigaraguay waar ik in 2017 naar toe ga wil ik nog meer te weten komen.

Kelly Crul -

Ik ga dit jaar rond snuffelen voor onze reis naar Thailand in Maart en alvast ideeen opdoen voor mijn reis naar Engeland in juni waar we een weekje gaan rond rijden.
Altijd leuke sfeer op de vakantie beurs! Al jaren een traditie.

Joke Luijten -

De jaartjes beginnen bij mij te tellen en al langere tijd overweeg ik om een cruise te maken de komende jaren. Allen is dat een groot totaal onbekend terrein voor mij. Vragen als wat zijn de bestemmingen, de veiligheid, blijf ik al die tijd op de boot, wat zijn de prijzen, hoe lang duren de reizen, hoe groot is de concurrentie, word ik zeeziek op zo’n boot en zo kan ik nog wel even door gaan zijn erg belangrijk voor mij. De vakantiebeurs lijkt me dan ook bij uitstek de plaats waar ik op al mijn vragen een goed antwoord kan krijgen en waar ik mogelijk al een indicatie krijg wat de bestemming wordt en hoe lang en met welke maatschappij.

Suus Gro -

Ik heb nog geen bestemming, maar wij willen op huwelijksreis na ons huwelijk en ik hoop daar ideeën op te kunnen doen

Bianca -

Ik zou heel graag meer te weten komen over een rondreis door Zuid Afrika samen met mijn man en dochter. Ik wil heel graag weten welke tours het mooiste zijn, waar we daarnaast na een mooie ervaring ook lekker kunnen uitrusten en vanaf welke leeftijd het voor kinderen het leukste zou zijn om te ervaren en/of er restricties zitten aan leeftijden.

Cindy -

Schotland, ik zou graag een rondreis maken door dit prachtige land

neeltje -

over Italie, met al die ellende in de landen wat verder weg en met het vliegen, hebben wij het idee om met de auto naar Italie te gaan, lekker spannend./

Dino -

Over rondreis in China, ben geintereseerd en wil misschien wel in 2017 of 2018 hier heen met mijn vrouw

larissa -

ik zou graag meer te weten willen komen over groepsreizen naar afrika

Marjanne -

Ik zou graag meer willen weten over Ierland !!!

Alie -

Seychellen, omdat ik eens wat anders wil zien dan grote steden

lottie -

Canada! prachtig land met een ongerepte natuur

Joke -

Zou graag naar de Azoren willen, uit de verhalen en beelden erover moet de natuur er schitterend zijn.

Emi -

Hawai.

Angelique Bogaard -

Zouden graag meer over Oostenrijk willen weten
Hoor veel positieve verhalen

SophiaG -

Ik zou graag nog meer wilen weten over de Algarve

Piet van Vaalen -

De gedachten van mijn vrouw gaan voor 2017 uit naar een vakantie naar Noorwegen. We hebben een tijdje terug een cruise gemaakt door de fjorden en willen nu ook eens aan land gaan kijken.

Hanneke -

We willen graag informatie opdoen voor cruises naar Noorwegen.

Nancy van Heck -

zou wat meer over de landen Amerika en Curacao willen weten dat zijn namelijk de landen waar ik graag naar toe wilt gaan.

Adriana de Ruiter -

Ik zou heel graag wat meer informatie willen over het kamperen met een baby! We hebben sinds kort een pleegkindje erbij, een jonge baby! Dus komende zomer is zij nog geen jaar! We willen in ieder geval in europa blijven, niet te ver rijden maar wel het gevoel hebben dat we écht op vakantie zijn… Ja, we komen er zelf niet helemaal uit, dus de vakantiebeurs zou geweldig zijn om rond te lopen en wie weet lopen we ergens tegenaan wat we zelf gewoon nog niet bedacht hadden! 🙂 Stiekem hoop ik daar op!

indy -

graag wil ik eens naar estland,litouwen,heb wat met Oostbloklanden daar ik ook al in roemenie,hongarije,slowakije,polen en tjechie ben geweest,mooie landen waar nog geen massa toerisme is ( nog niet)

Gerard Tjassing -

Kroatië, na 8 jaar Frankrijk wordt het wel tijd voor iets nieuws. Het liefst een leuke niet al te grote gezinscamping, aan of vlakbij zee…..

m -

Over Polen daar willen we graag eens naar toe

indy -

goede keuze polen,schitterend land was er 2 keer keer in zuiden en keer in noorden,veel plezier daar,geniet van de mooie natuur

Sandra -

Over Nepal, ik zou daar zo graag een keer heen willen maar er staan nog wel een paar andere locaties op mijn wensenlijstje 🙂

J. Derks -

Ik wil heel graag meer informatie over een mooie cruise langs de middenlandse zee. De combinatie van het mooie reizen, de leuke steden bezoeken en de bijzondere sfeer op een cruiseschip lijken me geweldig.

Marcia Kan -

Niet al te ver van huis, Zwitserland! Wel een prachtig land, waar ik graag eens naartoe wil met mijn gezin.

Alina -

Canada, de rocky mountains, omdat mijn man 150 ! familieleden in Canada heeft.
Zijn grootouders zijn er in de jaren 50 naar geëmigreerd. En volgend jaar is er een reünie, het zou fijn zijn om rond te kunnen reizen in Canada en tevens familie te mogen bezoeken.

Sam -

Ik zou graag meer willen weten over de taal en cultuur van de eilanden in de stille Zuidzee. Die Polynesische cultuur zo anders dan de onze, dat lijkt me intrigerend boeiend.

Diny Stoete -

Cape God in Amerika daar zou ik graag meer van willen weten

maris -

India!!! Wil zo graag de Taj Mahal bekijken

cat -

single reizen van 10-12 dagen, rondreis New York, China, Japan

maris -

ben in alle 3 de landen geweest… alle 3 aanraders!!!

Anita te Gussinklo -

Rondreizen in Amerika, want dat is het plan voor komend jaar.

John -

Cruisen, het aanbod is zo groots dus wil het graag eens ervaren ….

Jan -

Cuba omdat dit land nu volop in verandering is.

Ellen -

Ik hoorde dat er dit jaar aandacht wordt besteed aan uitjes in Nederland.
Daar ben ik heel benieuwd naar, we wonen in een mooi land tenslotte

Anneliese de Waal -

Ik zou graag alles willen weten over Berlijn, ben er benieuwd naar de stad.

Ronja -

Ik hoorde dat er dit jaar aandacht wordt besteed aan uitjes in Nederland.
Daar ben ik heel benieuwd naar, we wonen in een mooi land tenslotte

Ankie -

Over Ierland, omdat wij van plan zijn om daar een rondreis te gaan maken in de komende zomer.

Anita -

We twijfelen nog erg Italië, Tsjechië of Zwitserland maar kan ook nog Frankrijk worden!

Ine Kanters -

We zijn er nog niet over uit waar we naar toe gaan. Peru, West Amerika of Zuid Afrika. We willen een ieder geval een rondreis want vorig jaar is ons dat goed bevallen. En hoop bij de vakantiebeurs wat meer te weten komen over deze landen.

Veronique de Keizer -

Van heel veel landen waar ik nog niet over heb nagedacht maar wel verrassend kunnen zijn! Dus op ontdekkingsreis op de beurs….

Inge -

Naar de Vakantiebeurs met z’n twee
neem ik graag mijn lieve moeder mee.
Zij is de liefste van de wereld en staat altijd voor mij klaar
en daarom verdient zij een verwengebaar.
Mijn moeder geniet graag van samen op reis gaan en naar de Vakantiebeurs gaan
dus dit zal haar zeker aanstaan!
Over Kameroen willen wij graag meer weten als voorbereiding op onze reis.
Wij kijken dus erg uit naar deze leuke prijs!

ans -

Portugal. Ontzettend de moeite waard. Lekker dichtbij, vriendelijke mensen, heerlijk eten, mooi landschap, veel cultuur en altijd een aangename temperatuur

Wim -

Een cruise naar Ierland en Schotland.
Naar de mooie natuur (en de regen?)

Hannah -

Noorwegen, de Lofoten en de Noordkaap.
De laatste keer?

Ellen -

Een bestemming voor een moeder-dochter reis

Danielle -

Het lijkt mij erg leuk om meer te weten te komen over verre reizen met jonge kinderen. Heel spannend maar ook heel leuk en een unieke ervaring. Het heeft meer voorbereiding nodig denk ik dus het lijkt mij leuk en fijn om met ervaringsdeskundigen te spreken. En…. de vakantiebeurs is gewoon altijd heel gezellig!

Roxana A -

Cuba, ik ben benieuwd naar…

Aniek -

Italië

Irma -

Ik wil graag kijken voor een reis binnen Europa, het zonnetje moet er wel bij zijn,
dus Griekenland of Portugal is voor mij al super fijn!

joske -

Ik wil graag meer informatie over zuid america!

Maaike -

Zuid-Afrika

Betty -

Griekenland. We zijn er vaak geweest, maar willen meer te weten komen over de streek die wij in mei gaan bezoeken.

Jolanda -

Kaapverdie ,ik will graag weten waar ik heen kan gaan met kinderen en welke (kind vriendelijke) plekken van het eiland ik zeker moet zien

angelique -

Ik wil graag informatie over Duitsland omdat wij er op vakantie willen gaan maar in de toekomst ook graag wonen

stebbie -

de zuid amerikaanse landen

Kees Kok -

Groenland

Miriam Buis -

Over Oman

Miriam Buis -

Oman

Inge -

Ik zou heel graag meer te weten willen komen over Japan. Ik hoop dat we hier volgend jaar met het gezin naartoe kunnen gaan!

Ingrid -

Waarschijnlijk voor de laatste keer dat we met het hele gezin op vakantie gaan. We gaan ons verdiepen in New York.

John van den Booren -

Ik zou dolgraag een rondreis in Zuid-Afrika met m’n vrouw willen maken maar mondje dicht hè als ik gewonnen heb ????

Reageer ook