fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars van de roman Het verlaten huis van Sarra Manning zijn bekend

Onze nieuwe bank stond er nog maar een uur en ik had mijn plekje gevonden. Dit gaat mijn hoekje worden waar ik wegkruip als ik TV kijk, even op mijn telefoon ga om te whatsappen of te Facebooken. Maar vooral ook de plek waar ik met mijn boek ga zitten. Heerlijk! Ik leg een dienblad naast me op de bank zodat ik niet naar de tafel voorover hoef te buigen om mijn koffiekopje te pakken. En zo kan ik uren in dat hoekje zitten lezen. Maar over een paar weekjes verandert dat. Want de tuin is namelijk mijn favoriete plek om boeken te lezen. Maar ik moet nog even geduld hebben…

Nu ben ik alvast wat boeken aan het verzamelen. Zowel op mijn e-reader als gewone, geprinte boeken (die blijven toch favoriet voor mij). Voor wie ook een lekker boek aan zijn “nog te lezen” stapel wil toevoegen hebben we goed nieuws. We mogen namelijk 2 exemplaren weggeven van Het verlaten huis van Sarra Manning. Onderaan het artikel kun je lezen of jij één van de exemplaren hebt gewonnen!

Het verlaten huis

Londen, 2016. Na een groot verlies proberen Zoë en Win hun leven weer op te pakken. Ze storten zich op het opknappen van het huis dat ze net gekocht hebben, een huis dat in 1936 gebouwd is maar waar nooit iemand heeft gewoond.

Dan vindt Zoë een koffer, met daarin een agenda uit 1936, van ene Libby. De geschiedenis van het huis intrigeert Zoë, en ze hoopt dat ze met de gegevens uit de agenda kan achterhalen wie Libby was en waarom ze nooit in het huis is gaan wonen dat wel voor haar bedoeld was.

Maar als Zoë ziet wat er nog meer in de koffer verborgen ligt, breekt haar hart opnieuw…

Sarra Manning

Sarra Manning is van huis uit journalist. Naast romans schrijft ze artikelen voor bladen als “Red’, “Elle’ en “Grazia’. Net als in haar debuutroman “De laatste dans’ ontdekt de lezer in “Het verlaten huis’ dat de levens van twee vrouwen ondanks de tachtig jaren die hen scheiden toch met elkaar verweven zijn.

Winactie

We mogen 2 exemplaren weggeven van Het verlaten huis. Dit zijn de winnaars:

  • Irma van der Waarde
  • Suzanne Verheem-Kwak

Van harte gefeliciteerd. We nemen contact met jullie op voor de adresgegevens. Het boek wordt dan direct door de uitgever naar jullie huis gestuurd.

Heb je het boek niet gewonnen, maar zou je het wel graag willen lezen? Bestel hier Het verlaten huis van Sarra Manning!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

146 reacties

Karin -

Heerlijk in een hoekje op de bank, zonnetje erbij en kopje thee en natuurlijk een goed boek, GENIETEN!!!!!!!!!!!!!!

Sanne -

Mijn favoriete plek is in het hoekje van de bank met de hond languit naarst me, Gezellig!

Irma van der Waarde -

Het allerliefst lees ik op het strand ergens in Spanje (mijn favoriete vakantieland!), maar in de zomer in onze tuin vind ik ook heerlijk hoor om lekker te lezen………..hoop dat ik dit boek kan gaan lezen, duimen dus maar!!!

a.bubbert -

mijn favoriete plek is op balkon in de zon! en in de winter voor de verwarming in mn luie stoel.

V. Ostrovsky -

Op het strand.

Alie -

Het liefst lees ik heerlijk buiten als het weer het toelaat 😉

Ine Josten -

Op de bank en ’s avonds in bed

Micky Besselink -

Fijn op de bank, met een kopje thee en veel chocola ☺

Molly -

Ik heb een “bejaardenstoel” met voetenbankje.Heerlijk relax op deze stoel een boek lezen en dagdromen als je later met pensioen bent zo vaak heerlijk kunt lezen op zo’n eigen plekje.

Matanga -

’s avonds in bed

Brigitte van Duijn -

Ik lees het liefst in bed, ’s ochtends als ik wakker word en het nog te vroeg is om op te staan.

Kim -

Heerlijk in het zonnetje in de tuin. 🙂

M. Tuithof -

Overal….bed, bad, tuin, strand en op de bank!

J Vink -

Ik lees het liefs in de zomermaanden
En dan in de tuin of met vakantie
En wel in een echt boek niet op een e reader

Larissa -

Ik ben enorm benieuwd naar dit verhaal waarin Libby de hoofdrol speelt.
Nu het weer mooier weer wordt lees ik het liefst in de tuin, met mijn blote voeten in het gras.
Zou het ontzettend leuk vinden om dit boek toe te mogen voegen aan mijn, inmiddels vrij uitgebreide, collectie ;).

Collecting stories!

X – Liefs.

C. Thonissen-van Tiel -

Het liefst lees ik een boek op de bank. In alle stilte achter de ramen als het zonnetje schijnt.

Corinne -

Op strand in de zomer

Bianca Fenna -

Het liefste lees ik op de bank, maar met (niet te warm) mooi weer ook graag in de achtertuin. Op vakantie lees ik eigenlijk het meeste, in een makkelijke stoel voor de tent is het aller aller aller fijnste (vind ik dan)

Sandra -

Ik lees graag, altijd en overal, maar zodra het een beetje lekker weer is lees ik het liefst buiten in de tuin.

Ari -

In deze periode is de tuin wat frisjes, niet de ideale plaats. Voorlopig is het favoriete plekje de bank bij het raam met een kussen op m’n schoot en een flinke kan thee bij de hand.

Susan Ferwerda -

Soms gebruik ik een e-reader, soms een echte boek. Ik lees overal, op de bank, in bed, soms in bad! Maar mijn favoriete plek is in de zomer, in mijn tuin, met een lekker koud drankje.

Karin Matthijsse -

Ik lees altijd en overal , onder de dekens met de e-reader om mijn man niet te storen, achter het stuur van de zeilboot (!) , onderweg in de trein, thuis op de bank, bij mijn schoonmoeder…

Marijke -

Buiten in de hangmat!

elletjee -

mijn favoriete plek is buiten op de loungeset in het zonnetje, maar als het te koud is, lekker op de bank met een dekentje en kop thee is ook heerlijk

Nicki -

Ik lees altijd 2 boeken tegelijkertijd, één op de E-reader, de andere in de klassieke, en oh zo vertrouwde, geprinte versie. De E-reader lees ik in bed, omdat deze makkelijk is vast te houden en ik geen lamp aan hoef om te kunnen lezen. Maar de papieren versie (waar stiekem toch mijn voorkeur naar uitgaat) lees ik in de wintermaanden het liefst in een hoekje van de bank, onder een dekentje én onder het genot van een kop thee of een glas rode wijn. In de zomer plant ik me liever met mijn boek neer in de tuin of op het strand. Eigenlijk heb ik altijd én overal wel een boek ind ebuurt, in welke vorm dan ook.

jessie -

Mijn favoriete leesplekje is op het toilet…ongestoord met de deur op slot en iedere dag weer een hoofdstukje verder!

Nathalie -

Mijn favoriete leesplekje is op de trap die midden in mn woonkamer staat!

Karin -

Lekker in de tuin in de voorjaarszon (zomers op een schaduwrijk plekje in de tuin).

Robin van Deelen -

Er gaat niets boven mijn bedje

Elizabeth -

Heerlijk op een zonnig en warm plekje 🙂

willy biezeman -

Ik lees overal waar en wanneer ik de kans krijg.
Het is mijn liefste hobby. Het liefst lees ik in een hoekje op de bank.
Kussen in de rug en ik vergeet dan de wereld om me heen.

Joke Somers -

Ergens waar ik niet afgeleid kan worden. Dat betekent dat ik het liefst lees als ik op vakantie ben of in de tuin.

Nency -

Op de boot.

Stephanie -

Op bed 🙂

Nicky -

Aan het strand

Jeannette de Jongh -

Lekker in mijn draaistoel in het zonnetje

Anneliese de Waal -

Ik lees heel graag een boek in bed, vind ik heerlijk om te doen.

Anneliese de Waal -

Ik doe graag mee voor het boek, lijk me een heerlijk boek om te lezen.
Waag graag een kans voor dit boek.

Groetjes Anneliese

co -

lekker in bed

Sandra -

Heerlijk in bed, het mooiste moment van de dag!

Gea Jager -

lekker een goed boek voor buiten in de tuin in het voorjaarszonnetje

Els Timmers -

Ik heb een heerlijke stoel waar verder niemand in gaat zitten en daar kun je echt helemaal in kruipen. Heel comfortabel en perfect om te lezen.

Samantha -

Ik lees het liefst een boek in mijn hoekje op de bank 🙂 heerlijk in de kussens weggezonken, deken over me heen en naast me een heerlijk kopje kamille thee 🙂 en al helemaal op een regenachtige dag!

Willy Krings -

s’Avonds vóór het slapen gaan, knop van de TV om en dan lekker ontspannen in bed nog een poos lezen. Dan slaap je ook beter!

chris de haas -

ik lees toch het liefst op mijn bankje onder een dekentje. of lekker in mijn warme bad..lekker relaxed

Joyce -

In de winter heerlijk op de bank met een kop thee of warme choco en in de zomer buiten in de tuin met een glas koud water of een cocktail 🙂

Mireille -

Lekker languit aan ons zwembad met het geluid van spelende en pletsende kinderen op de achtergrond … en een lekkere mojito binnen handbereik!

Marian -

Op de bank met m’n benen gestrekt, onder een dekentje met thee!

Marloes -

Lekker in bed! Meestal denk ik ‘nog even lezen’ en voor je het weet ben je bij het einde van het boek.

Sandy van der Kolk -

Ik lees het liefste in de tuin bij mooi weer en elke avond in bed voor het slapen gaan. Op zondagochtend doe ik het altijd lekker rustig aan en dan lig ik nog lang op bed te lezen…. zalig!!

Jildou -

Lekker in mijn warme bedje, waar ik ongestoord kan lezen en genieten van de rust.
En daarna na dromen over het boek dat ik heb gelezen.

M.Lenting -

In de tuin in de zon met favoriete spotify lijst aan

Centine Blaakman -

Om alle drukte van de dag van me af te laten glijden, zet ik een uur voordat ik ga slapen alles uit (tv, telefoon, computer) en nestel mezelf in bed met een boek. Heerlijk!

Lisette -

Mijn favoriete plek is mijn bed. Lezen is echt mijn ritueel voor het slapen gaan. Zonder lezen val ik niet eens in slaap!

jannie weerts -

Lekker op de bank zitten lezen lekker in het zonnetje en dan helemaal opgaan in je boek

Marja -

Lekker languit op de bank

John Bottenheft -

Ik wil graag kans maken om dit boek te kunnen winnen voor mijn vrouw omdat ze erg graag leest en de mooie tijd gaat er aankomen om heerlijk buiten te lezen terwijl het langer licht gaat worden. Zij verdient deze kans omdat ze veel klaarstaat voor anderen om te helpen op welk gebied dan ook. Nu maar heel hard duimen.!!!!!!!!

Tineke Rol -

In de winter in de zonnige woonkamer op een luie stoel en in zodra het weer het toelaat op een fijne tuinstoel in de tuin.

Wilma Daemen -

mijn bed en ook in de tuin, op de bank, in een stoel het maakt eigenlijk niet uit als ik maar kan lezen

Diny Frijters -

Mijn favoriete plek is in de huiskamer op de bank. Er liggen heerlijke kussens op en ernaast staat een goede leeslamp.

Macey Nooyen -

Onder een lekker lentezonnetje in de tuin

Regina Schut -

In mijn leestoel ( luie stoel ), plaid over mijn heen, kaarsjes aan voor een gezellige sfeer en een mok met warme chocomelk binnen handbereik.

Saskia Munneke -

Mijn favoriete plek om te lezen deel ik met mijn man, lekker knus op de bank samen weggedoken in een spannend boek.

Sandra -

Mijn vriend en ik zijn nog druk aan het klussen in ons nieuwe huisje voor we er intrekken.. maar mijn favoriete leesplekje is nu al voor de houtkachel in ons nieuwe huisje! Heerlijk met een kop thee en een stuk chocolade.. genieten!

Danielle -

In bed, met mijn warmtedekentje aan.. de enige plek waar ik niet gestoord wordt door de kinderen of de hond..haha

Diana -

Ehm mijn favoriete leesplek, buiten in het zonnetje, lekker relaxed op de bank, op vakantie, ’s avonds nog even in bed of tijdens de zwemles….maakt eigenlijk niet uit waar als ik maar een goed boek heb lees ik overal ????

Kitty Smulders -

Ik heb een beetje hetzelfde, in de winter lees ik het liefst lekker op de bank maar zodra het zonnetje gaat schijnen dan kan ik lezen op mijn echte favoriete plekje, heerlijk buiten op mijn balkonnetje.

SophiaG -

Op de bank onder een plaid of in de trein, mezelf afschakelen van alles om me heen.

Angelique -

Mijn favorieten plek om te lezen ? Ik ga altijd helemaal in mijn boek op.
Neem het gewoon overal mee naar toe, soms zelfs naar de wc ..haha
ik vergeet gewoon alles om mij heen
Mijn boeken zien er daarom vaak niet echt netjes meer uit na het lezen.
Maar dat geeft niet, dan heb ik genoten 🙂

Tamara -

ik lees graag in de trein

Callista -

Kindjes in bed, kaarsjes aan, thee op het lichtje, beentjes op de bank onder een dekentje, de poes slapend aan mijn voeten…..en een heerlijk boek!

Marian B -

Op de hoek van de bank onder een kleedje in de woonkamer.

Ingrid Poisson -

Ik lees praktisch overal, behalve in bad. Maar het liefst lees ik in bed

Gé Geurtsen -

In mijn achtertuin in het zonnetje, zonder mensen om me heen. Heerlijk.

Marit -

Mijn favoriete plekje om te lezen is in mijn bed. Wegdromend met een goed verhaal de dag afsluiten 🙂

Ilse Brinkhuis -

Heerlijk op of in mijn bed. Poes erbij, en me verliezen in het boek.

Lummie -

Lekker op de bank ,met de poes op schoot en thee met een lekker chocolaatje erbij.

Ine Josten -

Mijn favoriete leesplek is op de bank

Jo’s Daughter -

Op de bank in onze woonkamer lees ik het vaakst. Dat is het meest comfortabel, maar ook in bed voor het slapen gaan is het heerlijk lezen. Mijn échte favoriet, als het niet giet, is op het bankje in het park. De stilte van de natuur, voegt toe aan mijn ontspannen genieten van een goed boek!

S. Wolfswinkel -

Mijn favoriete plek om te lezen is heerlijk in bed, lekker warm onder de dekens en m’n kat gezellig naast me.

Marian Bolhoeve -

Het liefst op het strand, lekker bij de zee liggen, zon erbij en een flesje water. Dan heerlijk lezen.
Aan het eind van de dag naar het appartement en daar weer lekker verder lezen.
En dan na het eten languit op bed en weer verdere lezen!

Aleesha Verhoeff -

Mijn favoriete plekje is het bad. Heerlijk alles bij de hand en steeds wat warmer water erbij doen.

Xaviera Jamie -

Het liefste lees ik in de winter bij ons potkacheltje in de woonkamer en ‘s zomers onder de oude kersenboom bij mijn oma in de tuin!

Bets -

Mijn favoriete plek om te lezen is lekker op de bank, met een heerlijk kop thee erbij. Ik zit danook helemaal in het boek en mij hoor je niet meer!

Anita te Gussinklo -

lekker op de bank met een dekentje en een kopje thee.

Amelie Kienhuis -

Ik wandel graag en ik neem altijd een boek mee voor onderweg. Als ik dan een mooi plekje gevonden heb lees ik een paar bladzijden. Daarna wandel ik weer een stuk, op zoek naar een nieuw mooi plekje. Het liefst in de natuur en als het kan aan het water. Een thermoskan met warme koffie maakt voor mij het plaatje compleet. Dit boek is dus meer dan welkom.

maria -

Gewoon elke avond op de bank ….

Jan -

In de zomer lekker in de hangmat onder de boom en in de winter lekker binnen knus op de bank.

Lottie -

in mijn hangmat 🙂

cindy kloezen -

In de badkuip van mijn beste vriend. Daar kan ik heerlijk in vertoeven met een goed boek

Els Black -

In de tuin in het zonnetje

Nel -

In mijn eigen gemakkelijke stoel met een kopje koffie en als het nodig is een fleece dekentje

Nelly -

Bij de buiten openhaard in de hoek van de tuin

Zena -

Zou het boek graag willen lezen 🙂

linny tromp -

in de hangmat in onze tuin

K. Janssen -

In m’n rotanstoel voor de openhaard

janny -

Het Liefst in de kuip op de boot maar thuis op de bank is ook fijn om een mooi boek te lezen

Thamar -

Mijn favoriete leesplek: in de trein, even een momentje onthaasten voor en na het werk en ’s Avonds op de bank

Hilda Smit -

Ik lees het liefst op de bank met een kop thee of een glas wijn onder een heerlijke fleecedeken:)

Christa -

Mijn favoriete plek om te lezen kan zowel in huis als buiten het huis zijn. In de tuin bij mooi weer kan ik dubbel genieten van een boek en het zonnetje. In huis lees ik graag op de bank of gewoon nog lekker in bed. Het maakt mij niet uit, als het maar een plek is waar ik heerlijk rustig kan genieten en ontspannen. Die momenten waarbij je als het ware zelf onderdeel bent van het verhaal????

van erum maria louisa -

een echte favoriet heb ik niet ik verslind er meerdere

Lyda van den Bos -

In bed, maar ook op de bank. Prins Karel de kater erbij en een kop koffie onder handbereid. Liefst met een lekkere koek.

neeltje -

mijn favoriete plekje om te lezen is een mooi hoekje in mijn tuintje.
nog even geduld hebben dus….

Myrthe -

Mijn favoriete leesplek is in het zonnetje op de poef!
Het boek klinkt goed! Jaren 30 huizen zijn ook zo mooi en interessant!

A. -

lekker in de tuin…..liefst in het zonnetje ….even een momentje rust…..nu nog een goed boek….

Hanne Mout -

Als ik alleen thuis ben dan op de bank met een dekentje en anders op bed. Zolang ik maar alleen ben.

Katja Hendriksen -

In bed, heerlijk onder de dekens tegen mn leeskussen aan

Charlotte -

De schommelstoel in mijn slaapkamer. Daar schijnt voorzichtig een zonnetje. Met een schapenvachtje tegen de rug. Want dat zit zo fijn. Lekker zachtjes schommelen terwijl ik de regels lees. Mezelf verlies in het verhaal. De avond valt en ik ontdek, ik zit al uren op deze plek… Tijd vliegt als je het naar je zin hebt is ‘t niet zo?! Dus maak ik graag kans op dit mooie boek als kado 😀

Linda -

Het liefst languit op de bank, kussentje onder mijn hoofd, (in deze tijd van het jaar) onder een lekker warm fleecedekentje, heel comfortabel met een kopje thee en iets lekkers erbij! Om zo helemaal ondergedompeld te worden in het boek.

Nicole Beijersbergen -

Mijn favoriete leesplekje in de wintermaanden is in bed en in bad.
Tijdens de zomermaanden lees ik het liefst buiten in het zonnetje..

Karin Noordzij -

In Ouranoupolis op de boot stappen, in 20 minuutjes varen naar Drenia eiland naar een bedje lopen, alles klaarleggen….een latte bestellen en beginnen………………..

Ineke van Kessel -

Verschillende plekjes natuurlijk. In de zomer lig ik graag op mijn ligbedje in de tuin. Heerlijk ontspannen lezen. In de winter zit ik graag op de bank, maar later op de avond lig ik graag nog in mijn bedje een uurtje te lezen. Nou ja uurtje, als het een spannend boek is dan kan ik het niet wegleggen en worden het méérdere uurtjes.

Ingrid lemmens -

Als ik kon kiezen zou ik zeggen in mijn tuin in zuid frankrijk hihi maar aangezien ik chronisch ziek ben lees ik meestal in bed. voordeel is dat ik lekker verder kan dromen over mijn boek snachts!

van eru maria louisa -

op de bank met een kussen in de rug zalig

Joke V -

Gewoon opgekruld de bank heerlijk onder een plaid, dit is zo cosy en ontspannend!????

jennie hofmans -

Ik lees het liefst op de loungebank onder een dekentje met wat te drinken onder handbereik zo dat ik heerlijk kan zitten of liggen lezen…met een muziekje op de achtergrond????

Silvia van Elzelingen -

Eigenlijk heb ik veel favoriete plekjes om te lezen, dat wisselt per seizoen eigenlijk. In de lente heerlijk op de veranda buiten met de heater op een laag standje aan. Zomers op het strand of in de tuin. In de herfst op de camping…genieten van de rust en mijn boek. En in de winter thuis op de bank of in bed. Eigenlijk kun je van elk plekje een favoriet plekje maken. Als ik me in mijn boek opsluit doet het plekje er niet meer toe. Dan ga ik mee op reis in mijn boek.

Angelique -

Heerlijk lezen als het buiten hard regend en waait op de bank met een dekentje

Jeannie -

Ik lees het liefste in mijn hangmat op de camping!

Anja -

De relaxfauteuil van mijn man … een heerlijk plekje dicht bij het raam en de verwarming.

Nurse -

Mijn favoplek om te lezen is de eettafel. Klinkt misschien saai, maar ik kan vanaf deze plek alles overzien. Heerlijk, ik grijp ieder moment aan om terug naar mijn plek te gaan. Of het nu met een boek is, een tijdschrift of de krant, als je mij zoekt zit ik aan de eettafel.

Lianne -

Ik lees het liefst in het hoekje bij mijn raam. Heerlijk in het zonlicht met kussens en een dekentje over mijn benen die op een krukje liggen. De vensterbank waar nog extra boeken op liggen en waar een beker met warme chocomelk staat voor extra genieten!

marij brand -

lezen kan ik altijd… en ben altijd in voor een nieuw boek 🙂 doe graag mee

Judith -

Heerlijk weg gedoken op de louncheset onder de veranda.

Met slecht weer, op de bank in de kamer.

Nienke -

Overdag is het mijn fauteuil naast de boekenkast. ’s Avonds lees ik graag in bed

Oma Will -

Dit lijkt mij een heerlijk boek om te lezen.
Ken de schrijfster niet, maar verwacht er veel van.
Heel graag doe ik mee.
Hoop snel weg te kunnen kruipen in mijn favoriete stoel met dit spannende boek.

Lianne -

Heerlijk onder mijn dekentjes in bed, ’s avonds voor het slapen gaan, of ’s ochtends na het wakker worden, voor de dag echt begint.

JOKE P. -

Het allerfijnst vind ik lezen op het strand onder een parasol lekker bij de zee.Helaas komt dat niet zo vaak voor.Thuis, gewoon thuis lekker knus op de bank met zoals meer dat doen met de voetjes omhoog is het heerlijke alternatief!

Karinsandra -

Voor de caravan

samantha bos -

ik lees het liefst op mijn balkon als het zonnetje schijnt of op vakantie. Heerlijk vind ik dat!

Suzanne Verheem-Kwak -

Heerlijk in mijn bankhoekje met een mok thee erbij en het liefst ook wat lekkers ????

pascale -

In “mijn” hoekje van onze hoekbank. Met een plaid over mijn benen. Kopje thee en een lekker koekje erbij. Mijn heerlijke me-time kan beginnen!!

Joke Vink -

Eigenlijk lees ik het liefs in de zomermaanden
Lekkere tuinstoel koel drankje mooi boek in de tuin

Jacqueline van de Manakker -

Lijkt me een heerlijk boek, zou het heel graag lezen in mijn hoekje van de bank bij de schuifpui

Ineke Kuijsten -

mijn favoriete leesplek in huis is in de fauteuil die in de erker staat. Voetenbakje ervoor en lekker lezen

Bep H -

Mijn favoriete leesplek is gewoon op de bank in de kamer, kop koffie erbij, zacht muziekje op de achtergrond,heerlijk.

annemarie mikx -

beste plek in het zeilbootje van mijn man, ergens in Friesland, geen computers, tv’s enz.
dan lees ik stapels.

I Holkenborg -

In een stil hoekje. Heerlijk.

AnnaB -

Mijn favoriete plek om te lezen is in de hangmat in de tuin in het zonnetje

wilmsen anita -

mijn favoriete plek om te lezen is onder de blauwe regen in de tuin

jacqueline de Waal -

Wat lijkt me dat een romantisch verhaal ik wil het boek heel graag lezen

Ellen Jans -

Mijn favoriete plekje is in bad tijdens een heerlijk momentje voor mezelf met een maskertje <3

Iris -

Mijn favoriete plekje is de woonkamer. Lekker op de sofa onder een dekentje en de kachel aan. Ik doe graag mee????

Nina Mol -

Mijn favoriete plekje is een heerlijke stoel in de woonkamer. Met voetenbank en een dekentje 😉

Gerda -

Heerlijk om te lezen en heb dus ook al meer dan 10 boeken gelezen in mijn favoriete leunstoel..bakse koffie en koekske er bij en mijn dag kan niet meer stuk!

Monica Verschoor -

Mijn favoriete leesplek is mijn serre. Vol met mooie planten en een heerlijke fauteuil. In de winter onder een dekentje en in de zomer met de deuren wagenwijd open.

Reageer ook