fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars! Mijn chaotische zoektocht naar een leven met intentie van Mallika Chopra

Het is al weer jaren geleden dan ik de super inspirerende boeken las van Deepak Chopra. Zijn boeken maakten spiritualiteit toegankelijk voor een groter publiek. Deepak’s dochter Mallika kreeg deze spiritualiteit met de paplepel ingegoten en niet zo gek dus dat zij nu ook lezers inpireert met haar boeken. Nog niet zo lang geleden verscheen haar boek Mijn chaotische zoektocht naar een leven met intentie en op Damespraatjes mogen we 3 exemplaren weggeven. Kijk onderaan dit artikel of je hebt gewonnen.

Aanleiding boek

Mallika Chopra moest op zoek naar een leven met intentie, want ze liep vast. Als echtgenote, moeder van twee jonge kinderen en ondernemer leidde ze een druk leven. Ze zorgde daardoor niet goed voor zichzelf en verloor de diepe betekenis van het leven uit het oog.

Als dochter van Deepak Chopra had ze alle wijsheid meegekregen. Toch moest ze zelf op zoek naar antwoorden. In Mijn chaotische zoektocht naar een leven met intentie deelt Mallika Chopra de antwoorden die ze vond.

Malika Chopra

Hulp

Tijdens haar spirituele zoektocht kreeg ze hulp van inspirerende mensen als Eckhart Tolle, Marianne Williamson en Gretchen Rubin. Heb je soms moeite om jezelf, je werk en je gezin in balans te houden? Dit boek stelt herkenbare vragen en geeft praktische oplossingen. Zo kan elk overvol leven meer betekenis krijgen. Mallika Chopra heeft er haar missie van gemaakt om de diepere zin van het leven te vinden. Op de site www.intent.com kun je je levensintentie delen.

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Winactie

We mogen 3 boeken weggeven.

De winnaars zijn:

  • Gonny Aarts
  • Karin van Velzen
  • Gerarda Langendoen

Van harte gefeliciteerd. Het boek wordt door de uitgever naar jullie toegestuurd. Heb je het boek niet gewonnen, maar wil je het wel graag lezen? BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Gonny -

Lijkt me een heerlijk boek waar ik veel inspiratie uit kan halen.

Reageer ook