fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars! Het beste van Adam Sharp van Graeme Simsion

Een paar jaar geleden organiseerden we een winactie met het allereerste boek van Graeme Simsion, Het Rosie Project. Nu, een paar jaar later, mogen we drie exemplaren van zijn nieuwe boek, Het beste van Adam Sharp, onder onze lezeressen verloten. Hoe leuk is dat! Lees onderaan het artikel of jij het boek hebt gewonnen.

Mijn kantoorgenootje en schrijfster Robin en ik hadden een paar weken geleden op uitnodiging van uitgeverij Luitingh Sijthoff een super leuke ontmoeting met Graeme Simsion in het Ambassade Hotel in Amsterdam. We mochten hem van alles vragen en het werd een geweldig gesprek. Ter voorbereiding op dit gesprek hadden Robin en ik allebei zijn boek gelezen. En ik kan je vertellen dat we super enthousiast waren over het boek.

robin-graeme-simsion-adam-sharp

Waar gaat Het beste van Adam Sharp over?

Na twintig jaar krijgt veertiger Adam Sharp, getrouwd en tevreden, uit het niets een bericht van zijn eerste echte liefde, Angelina, een soap actrice uit Australië. Alhoewel Angelina in die tijd nog met iemand anders was getrouwd hadden ze een fantastische tijd – hij speelde piano in een bar, zij zong – tot Adams tijd in Australië erop zat en hij terugkeerde naar Engeland.

Twintig jaar later neemt Angelina via de mail contact met Adam op. Overvallen door nostalgie en vragen – wat als hij destijds wél had gekozen voor haar? – beantwoordt Adam het bericht. Is er een tweede leven voor zijn eerste liefde? Nu is Angelina met Charlie getrouwd, maar betekent dat dat hun liefde dit keer weer geen kans maakt?

het-beste-van-adam-sharp

Winactie

 

De winnaars zijn:

  • Anouk
  • Sandra
  • Elena Gomez

Van harte gefeliciteerd! Jullie het Het beste van Adam Sharp gewonnen. We zullen contact met jullie opnemen voor jullie adres. Het boek wordt door de de uitgever naar jullie toegestuurd.

Wil je het boek graag lezen? Kijk dan hier voor de bestelinformatie: Het beste van Adam Sharp van Graeme Simsion

Nu niets gewonnen? Kijk dan op hier voor onze andere prijsvragen.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

62 reacties

Annette ov. -

De humor van de schrijver maakt erg nieuwsgierig:

” Toen hij vertelde dat hij heel veel sekspassages had moeten schrappen uit het oorspronkelijke script stak een 80-jarig vrouwt haar hand op en vroeg: ‘zou ik het originele manuscript mogen hebben?’ De schrijver lacht.”

Xaviera Jamie Jansen -

Aantrekkelijker door de muziek

En om hoofdpersoon Adam Sharp aantrekkelijker te maken als man, is hij in het boek naast een IT-consultant ook muzikant en zo vond de muziek zijn weg (achterin zit zelfs een afspeellijst die je kunt opzetten tijden het lezen).

Door deze toevoeging leer je de hoofdpersoon nog beter kennen en dat vind ik heel erg leuk

sophie -

Wat een top-idee om een afspeellijst te maken die past bij het verhaal!! Ik ben erg benieuwd hoe dit samenvalt. Ik zou het boek heel graag willen winnen.
Trouwens…. Hoe is het mogelijk om in 16 dagen een boek te schrijven?!

Aleesha Verhoeff -

Kun je in 16 dagen een boek schrijven. Bizar vind ik zoiets. Dat je zo snel een goed verhaal in elkaar kunt zetten.

Machiel -

Jammer van de geschrapte seksscenes

Anouk -

Zonder enige twijfel… hoe het boek is ontstaan. Dat vind ik altijd een relevante en interessante vraag aan de auteur. Komt het spontaan in iemand op of heeft iemand er een jarenlange studie van gemaakt om alles in elkaar te laten vallen? Dit boek zou ik echt ongelofelijk graag winnen, ik heb genoten van jullie stukje! Ik ga ervoor!

‘A wild and crazy weekend involves sitting on the front porch, smoking a cigar, reading a book’. -Robert M. Gates

Silvia -

De geschrapte sex scènes en dat een 80 jarig vrouwtje het originele manuscript graag wil lezen.

Nancy -

lijkt mij een heerlijk boek om te lezen en de koude dagen door te komen.

Mirjam Hellingman -

Lijkt mij geweldig!

Lyda van den Bos -

Het idee dat je ex contact met je opneemt en hoe je het dan vindt! Afknapper of……?

Esther Potters -

Nostalgie, om zijn eerste liefde na al die jaren weer te zien!

Maaike -

De liefde

Aniek -

Het antwoord op de vraag “Hoeveel van het boek is waar?”

jacqueline -

Lijkt me een erg leuk boek wat me inspireert de eerste liefde was voor mij de mooiste niks moet alles mag heerlijk!

Tita -

De afspeellijst achter in het boek spreekt mij erg aan. Dat maakt het boek levendiger!

Sandra -

Dat stukje over die geschrapte seksscenes!! Geweldig!! Aan de toon van het interview te horen, is het een hele leuke man 🙂

Maaike Wegen -

de afspeellijst achterin het boek die je tijdens het lezen kunt opzetten

Jo Den -

Haha, dat een 80-jarige mevrouw het originele manuscript wil lezen vanwege de sex scenes.

Miriam -

Waarom beantwoord hij haar mail.Oude liefde roest niet, maar toch.Nieuwsgierig.

Sylvia -

Benieuwd naar de afspeellijst in combinatie met het verhaal. Hoe komt het terug, de tekst in het verhaal, of toch meer het gevoel en passen ze bij een specifiek stuk of algeheel?

Lies -

Stiekem ben ik benieuwd naar de geschrapte seksscènes en waarom ze geschrapt zijn :-p

Jeannette -

Wat grappig dat er achter in het boek een afspeellijst staat met liedjes die je kunt luisteren!
Hier ben ik heel nieuwsgierig naar, en welke connecties deze dan maken met het boek!

Tess -

wat een leuk interview, ben heel benieuwd naar dit boek ook zonder de geschrapte seksscenés hahaha!

rita de leeuw -

dit stukje “Jammer van de geschrapte seksscenes” geweldig dat een 80 jarige dat zegt!

Mieke -

Op wie lijkt Graeme zelf het meest vind ik een interessante en leuke vraag.
Door de boeken te lezen krijg ik waarschijnlijk antwoord op deze vraag, omdat in alle karakters wel een stukje van hem zelf zit. Dus heel benieuwd en nieuwsgierig.

Marion van de Reijt -

De playlist in combinatie met het verhaal. Zit er een dubbele betekenis in?

Nelly -

Ik ben benieuwd naar het stuk over de citroenboom en de champagne .

Lyda -

Hoe zou het zijn als je eerste liefde weer contact opneemt?

Dino -

oude liefde, hmmmmmmmmm als ik daaraan terug denk 🙂

SophiaG -

Ik ben zelf getrouwd met mijn eerste liefde nadat we 14 jaar uit elkaar zijn geweest. Dit verhaal spreekt me daarom dan ook erg aan.

Sabine ypenga -

Ik zou dit mooie boek graag willen winnen!

Nancy van Heck -

Oude liefde en dat spreek mij erg aan.

Els Black-Stoker -

Ik heb net vanavond het rosie effect uitgelezen en had ook al het rosie project gelezen, ben dus ook zeer benieuwd naar deze. Want die andere 2 vond ik geweldig

Laetitia -

‘Zelf heb ik de 362 pagina’s in een wéék verslonden en mis ik de karakters een beetje nu ik het boek uit heb.’
Ik heb een rotsvast vertrouwen in de mening van Damespraatjes. Het gevoel karakters te missen heb ik alleen bij goeie boeken. Deze moet dus absoluut op mijn leeslijst 😀

Anneliese de Waal -

Echt liefde voor Angelina, ik zou graag willen weten hoe dit is verlopen.
Lijk me een erg mooi boek om te lezen, ben er erg nieuwsgierig naar.

Groetjes Anneliese

Jan -

En hoeveel uit het boek is waar? Ik ben erg nieuwsgierig naar de waarheid en wat eruit het verhaal valt te leren.

Ans Stier -

En hoeveel uit het boek is waar? Dat is interessant om te weten. Ik loot graag mee

van erum maria louisa -

zelf ben ik vijftig jaar getrouwd maar ik zou het graag lezen

Brit -

In 16 dagen een boek schrijven dat moet een bijzondere man zijn, daar ben ik nieuwsgierig naar.

Judith de Winter -

Het is toch heel wonderlijk als je binnen 16 dagen een boek kan schrijven wat wel gaat over dingen waar we altijd mee te maken hebben. Spijtig dat het is sommige landen nog steeds niet wordt gewaardeerd wanner seksscones te nadrukkelijk beschreven staan en geschrapt moeten worden. Ik vond het wel humor om te lezen dan een vrouw van 80, dan nog naar het originele manuscript vraagt.

Anna Wienen -

Het stukje waarin de eerste liefde weer herleeft wordt.. ik ben reuze benieuwd naar dit boek…

Saskia Munneke -

In 16 dagen een boek schrijven, vind ik ongelofelijk knap. Ik ben reuze benieuwd.

jacqueline -

Wauw wat lief van jullie om dit mooie boek weg te geven!

Annelies -

Het feit dat het boek in 16 dagen is geschreven, maakt me razend nieuwsgierig. Kan dat eigenlijk wel? Is het toch mooi geschreven? Is het verhaal ook gehaast?

Corine -

Wat een interessant personage die adam sharp..zo benieuwd!

Marja -

Meerdere mensen plaatsten dit al, maar de eerste liefde blijft toch bijzonder

Xaviera Jamie Jansen -

Het vriendenboekje interview vind ik erg leuk omdat je dan de schijver beter leert kennen. Ik doe reuze graag mee aan deze verloting,

Angelique -

De naam Angelina heeft wel een speciale betekenis als je het liedje en de hoofdpersoon zo noemt
Mijn naam lijkt erop

Hilde VE -

De eerste grote liefde eigenlijk, want ik ben er nog steeds opzoek naar :-).

Marjan -

Het stukje Jammer van de geschrapte seksscenes

Jacqueline -

Zo grappig dat een vrouw van 80 graag het originele script wilt lezen vanwege geschrapte sekspassages.

Dikkiedik -

Hij wilde kernfysicus worden, daar ben ik zo nieuwsgierig naar! Heeft hij in die richting gestudeerd en is daarna iets anders gaan doen? Stof genoeg om een verhaal over te schrijven!

Will -

De eerste liefde kan de ware zijn, daarom ben ik nieuwsgierig naar dit boek.
Mijn man is ook mijn eerste liefde en we zijn al bijna 50 jaar getrouwd.

Ingrid -

Ik ben met mijn eerste grote liefde na 20 jaar gehuwd, nadat we allebei een mislukte relatie achter de rug hadden. Stomme 20 jaar verloren laten gaan

elena gomez -

ik heb zelf wel eens een jeugdliefde weer na heel veel jaren ontmoet en in je hoofd heb je er een heel ander plaatje bij. ik ben benieuwd of in dit boek het plaatje net zo is in werkelijkheid en of de liefde weer opbloeit. zijn ze nog dezelfde personen als jaren geleden en overleeft het huwelijk van adam .

Maureen -

Het stuk waarin hij vertelt dat hij zijn boek in zestien dagen geschreven heeft. Ik ben zelf schrijver, dus dit fascineert me enorm. Ik ben een fan van Graeme Simsion, maar alleen al om die zestien dagen wil ik zijn boek heel graag lezen.

Lottie -

De gebeurtenis waarin je je eerste liefde weer herleeft; prachtige en ook verwarrende momenten!

Jackie C. -

het kortverhaal over de citroenboom en de champagne die er in verwerkt is trekt mijn speciale aandacht…

Monique Kiesebrink -

De eerste grote liefde, vergeet je nooit en vandaar zeer nieuwsgierig naar dit boek!!

Gabby -

Wat me het meest intrigeert is de aanleiding voor het boek: dat zijn vrouw een mail krijgt van een oude liefde en hem uitnodigt. Dapper!
Ook ik heb nog sporadisch contact met mijn eerste liefde en vraag me al lange tijd af hoe het zou zijn om hem weer te zien. We zijn allebei gelukkig getrouwd, maar het is een interessant gegeven.

Ik heb enorm genoten van de Rosie boeken dus dit nieuwe boek van Graeme Simsion wil ik zeker ook lezen.

Inge Brunnekreef -

Je herinnering aan je eerste liefde. Hoe mooi is dit. Het intervieuw doet me denken aan het tv programma van Anita Witschier, die met mensen op zoek gaan naar hun oude liefde. Ben heel erg benieuwd naar het verhaal. Waarom ze er toe komt na jaren toch weer contact op te nemen. Ik maak dolgraag kans

Antoinette Kroon -

Ik wil het boek graag lezen omdat ik getriggered werd door het feit dat hij zijn favoriete liedje “Angelina”, in ieder geval haar naam, aan de hoofdpersoon heeft gegeven. Hij gebruikt de naam blijkbaar vaker, het is een mooie naam. Maar dit gegeven vind ik bijzonder, het maakt mij nieuwsgierig naar die hoofdpersoon in het boek, ik wil graag weten wie zij is, wat zij doet, waar ze vandaan komt etc. Ik zou het heerlijk vinden dit boek te mogen lezen …

Reageer ook