fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars filmkaartjes Vele hemels boven de zevende en boek zijn bekend

Voor iedereen die net als ik een beetje verliefd is op Griet Op de Beeck hebben we bijzonder goed nieuws. Haar boek Vele hemels boven de zevende, waarvan in Nederland inmiddels meer dan 260.000 exemplaren zijn verkocht, is verfilmd. Dat is heel fijn nieuws. Maar nog leuker is het dat wij drie pakketjes mogen weggeven met daarin 2 vrijkaartjes voor de film én het boek. Hoe gaaf is dat! Onderaan het artikel kun je lezen of je de filmkaartjes en het boek hebt gewonnen!

Damespraatjes mocht de film al zien!

De film Vele hemels boven de zevende is vanaf 30 november in de Nederlandse bioscopen te zien. Een paar weken geleden mochten wij, samen met andere journalisten en wat bioscoopeigenaren, de film alvast bekijken. Mijn collega Robin (die ook een echte Op de Beeck fan is #verliefdopGriet) en ik zaten zo’n beetje als eersten in de bioscoop omdat we zo nieuwsgierig waren hoe het verhaal uit het boek omgezet zou worden naar een film. Nou, bij mij kwam de film net zo hard binnen als het boek en zo kon het gebeuren dat er aan één kant van de bioscoop twee vrouwen hartstochtelijk zaten te snikken in een zaal vol met door de wol geverfde journalisten. Best wel gênant haha! Maar toen we om ons heen keken bleken we niet de enigen te zijn die een traantje moesten wegpinken, de anderen waren alleen wat minder luidruchtig :-).

Wat ik trouwens ook helemaal te gek vind van de film is dat de muziek is gecomponeerd door Spinvis, een éénmansband waar ik sinds een jaar regelmatig naar luister.

Waar gaat de film over?

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. Een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk. De verschillende verhaallijnen van het boek worden in de film heel mooi bij elkaar gebracht en we kunnen iedereen van harte aanraden om de film te bekijken.

De hoofdrollen

Hoofdpersonage Eva wordt vertolkt door Brit Van Hoof, de eerste grote hoofdrol voor de actrice. Sara De Roo speelt Eva’s zus en haar zwager wordt vertolkt door Peter Seynaeve. Eva’s ouders worden gespeeld door Viviane De Muynck en Herman Gilis. Daarnaast speelt de 12-jarige Nell Cattrysse, bekend van haar rol in The broken circle breakdown, het nichtje Lou. Verder vertolken Koen De Graeve en zijn partner Ariane van Vliet de rollen van Casper en Merel.

Voorproefje

Winactie

Damespraatjes mag 3 Griet op de Beeck pakketjes weggeven met daarin:

  • 2 vrijkaartjes voor de film Vele hemels boven de zevende
  • het boek Vele hemels boven de zevende

Dit zijn de winnaars:

  • Nancy Pasmans
  • Xaviera Jamie
  • Silvia van Elzelingen

Van harte gefeliciteerd. We gaan contact met jullie opnemen voor jullie adresgegevens.

Heb je niets gewonnen en wil je graag aan nog een winactie meedoen? Kijk dan hier!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

86 reacties

Marianne -

Het boek dat ik zomaar uit had: Kom hier dat ik u kus.

lottie -

Kom hier dat ik u kus, een boek die ik jaren geleden heb gelezen en nog elk detail van weet! zo;’n bijzonder boek!

centine blaakman -

Vele Hemels boven de Zevende is mijn eerste kennismaking! Het smaakt naar meer.

Matanga -

Kom hier dat ik u kus. Het is een briljant, meeslepend verhaal, een aanrader voor iedereen.

Klaas -

Een originele reactie? Ik denk dat het al origineel is dat ik, Klaas, meelees met Damespraatjes! Ik win graag!

Wilma -

Dat ik U kus! Het mooiste boek ooit en vooral nadat ik haar voorgeschiedenis had gelezen was ik helemaal fan! Geen makkelijk leven heeft Griet op de Beeck gehad en toch zo sterk eruit gekomen! Ze is een voorbeeld! Een echt voorbeeld! Een topper!

Nina Haven -

“Kom hier dat ik u kus” maakte wel indruk. Een bijzonder hoopvolle, maar soms ook treurige sfeer…

Maaike -

Dat is, en ik heb hem nog niet gelezen maar dat moet haast wel zo zijn als ik iedereen hoor: haar nieuwste boek: ‘Het beste wat we hebben’. Dit omdat naast het feit dat zij sowieso echt prachtig schrijft en verwoordt, zij een heel belangrijk thema aanstipt. En er kan niet genoeg aandacht naar dit thema te gaan. Griet is hiermee absoluut taboedoorbrekend, en alleen daarom al wil ik dit boek graag lezen.

Ans Stier -

Kom Hier Dat Ik U Kus Ik loot graag mee

Iris -

Appel s met peren zijn niet te vergelijken 😉

Anita -

Kom hier dat ik u kus
Dat er in de meest onverwachte situaties weer een zin uit één van haar boeken komt bovendrijven; zo bijzonder!

de backer -

Kom hier dat ik u kus

Kristien -

KOM HIER DAT IK U KUS, maar ben zeer benieuwd naar dit boek ! En zou absoluut ook heel graag de film zien !

Fien -

Ik denk dat het dit boek zal zijn, omdat het zo diep graaft en persoonlijk wordt.

marijke boulet -

Kom Hier Dat Ik U Kus omdat het een mooie boodschap bevat en ik hou van haar manier van schrijven ! 😉

eric meyers -

Kom Hier Dat Ik U Kus vind ik een echte topper , ik hou van haar schrijftalent ! 😉

Elske -

Kom hier dat ik u kus. Het enige boek dat ik tot nu toe van haar heb gelezen & las het in een ruk uit… Smaakt naar meer van deze schrijfster 🙂

Joke Somers -

Kom Hier Dat Ik U Kus was voor mij de eerste kennismaking en sindsdien lees ik graag meer van Griet. Erg mooie boeken!

Sylvia -

mooie trailer. Ik ben heel benieuwd naar de film en het boek

Gea Jager -

ik hen haar als schrijver niet ook al lees ik veel dus doe graag mee

Daan -

Ik moet eerlijk toegeven dat ik deze schrijfster nog niet eerder heb gelezen. Het maakt mij nu wel nieuwsgierig naar haar boeken.

Ria Davelaar -

Ik heb nog niets van haar gelezen. Helaas. Maar misschien komt dat nog.

Maaike tH -

Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee aan de winactie… Ik moet bekennen dat ik nog nooit wat heb gelezen van Griet op De Beeck, maar ik wil het erg graag! Al zoveel goeds over gehoord.

SophiaG -

Ik ken haar boeken nog niet, maar ben wel heel nieuwsgierig naar deze schrijfster

Aleesha Verhoeff -

Het beste wat we hebben. Wat een aangrijpend en indrukwekkend boek. Ik wou het bijna niet wegleggen.

Nancy van Heck -

Ik heb jammer genoeg nog niets van haar gelezen ik ben wel benieuwd naar de verhalen die ze hebt geschreven.

Anneliese de Waal -

Ik doe graag mee, ik heb alleen nog nooit boeken van haar gelezen, ik zou dit boek graag willen lezen, heel erg benieuwd naar.

Jan -

Kom Hier Dat Ik U Kus is bij ons de absolute favoriet

Kirsten -

Ik heb helaas nog geen boek van deze schrijfster gelezen, maar toen zij even geleden bij De Wereld Draait Door was om te vertellen over haar laatste boek “Het beste wat we hebben” was ik enorm onder de indruk en erg nieuwsgierig naar het boek (en daarnaast ook haar eerdere boeken).

Els Timmers -

Mijn favoriet is Kom Hier Dat Ik U Kus. Dit boek kende ik nog niet dus leuk dat er naast de filmkaartjes ook een boek in het pakket zit!

lottie -

Kom hier dat ik U kus; prachtig en bijzonder boek!

Nelly -

Kom hier dat ik u kus is mijn favoriet. Een oprecht boek met ook veel humor.

Daphne de Waal -

Wauw wat lief ik doe super graag mee!

Tamar -

Heb nog geen boeken van haar gelezen, wel heel erg benieuwd!

Marloes Frijters -

Gij Nu vond ik heel mooi. Het lijkt me niet makkelijk om een succesvol boek op te moeten volgen maar met Gij Nu was dat uitstekend geslaagd!

irma -

haar kende ik nog niet ben dus erg benieuwd naar haar boeken

Michael noo -

Kom hier dat ik u kies is de favoriet van mijn geliefde.. Kom heel graag kans maken zou een super leuke verrassing zijn voor mijn vriendin

Dikkiedik -

Voor mij is ” kom hier dat ik u kus” verreweg het beste boek van Griet op den Beeck tot nu toe. Maar volgens mij komen er nog heel veel uitstekende boeken van haar in de toekomst. Haar laatste boek vind ik overigens ook indrukwekkend, wat goed dat Greet zichzelf zo kwetsbaar op durft te stellen. Ik kijk al uit naar haar volgende werk!

Marja -

Kom hier dat ik u kus. Geweldig mooi boek

Nancy Pasmans -

Vele Hemels Boven De Zevende is mijn favoriet, maar op de voet gevolgd door Kom Hier Dat Ik U Kus. Gehuild, gelachen en nagedacht, terwijl ik die boeken las. In Gij Nu staan mooie korte verhalen maar ik hou meer van een dikker boek 🙂

Anita te Gussinklo -

Ook ik ben niet bekend met deze schrijfster, maar het trekt me wel aan.

Elke van Vugt -

Kom hier dat ik U kus is mijn favoriet!

van erum maria louisa -

nieuw voor mij maar ben wel heel nieuwsgierig

anja -

erg leuk ik ben altijd op zoek na verrassende boeken en schrijvers die ik nog niet ken. dus ik zou het boek graag lezen

Marian -

Het beste wat we hebben! Toepasselijk.

Marian B -

Nog niets van gelezen … maar eens moet de eerste keer zijn! Ben er in ieder geval erg nieuwsgierig naar.

Yvonne van den Berg -

Het beste wat we hebben

Anneke -

Helaas! Nog nooit wat van haar gelezen!

Marina -

Oeps ik heb nog nooit een boek van haar gelezen, misschien nu een leuke kans, ik zal het boek met plezier door geven en wie weet wil degene wel gezellig mee naar de film

marij brand -

haar eerste boek: Vele hemels boven de zevende vond ik de beste.

An Hendriks -

Eerlijk gezegd nog nooit een boek van haar gelezen
dat komt omdat ik de teksten van haar boeken zo hopeloos ouderwets vind klinken
totdat iemand eens tegen mij zei dat het echt hele leuke boeken zijn, nu ben ik erg nieuwsgierig geworden en doe dus graag mee

Diny Frijters -

Kom hier dat ik u kus. Het was het eerste boek dat ik van haar las en sindsdien ben ik fan!

neeltje van der stap -

“Gij nu” vond ik heel mooi, beetje bij de les blijven met al die personages, maar daar hou ik wel van…

JOKE PERALTA -

Helaas heb ik nog steeds geen boek van deze( zo te lezen in de reacties) fantastische schrijfster gelezen.Graag pak ik deze mooie kans om dit boek van haar te winnen met beide handen aan!

chris de haas -

Kom hier dat ik u kus was, dat vind ik haar beste boek tot nu toe. maar de rest is ook goed hoor.

anja te kloeze -

nog nooit gelezen, maar lijkt me wel super om te lezen en te zien natuurlijk

Wilma -

“Vele hemels boven de zevende” Ik ben daarom ook heel benieuwd naar de verfilming!

Margret -

Geen idee want ik heb nog nooit wat van haar gelezen maar zou het wel graag willen.

Rowena Rovers -

Kom hier dat ik u kus
Een heel mooi geschreven boek over pijnlijke ervaringen waar mensen in de realiteit veel mee te maken krijgen. Het boek heeft me soms erg aan het denken gezet.

Charlotte Veltman -

Ik ben fan van haar boeken, Kom hier dat ik u kus was haar eerste boek dat ik las, als ik dan toch moet kiezen.

l tromp -

kom hier dat ik u kus een boek met zoveel kracht en inspiratie!

helaine -

Ik heb veel gehoord over haar boeken en helaas zelf nog niets gelezen. Dus vandaar dat ik heel graag mee doen om kennis te maken met haar werk.

Diny -

Ik heb nog geen boek gelezen van deze schrijfster maar doe heel graag mee om alsnog het boek te kunnen lezen en de film te zien!!

wilmsen anita -

Ik doe graag mee

C. Thonissen -

het beste wat we hebben

C. Thonissen -

het beste wat weg hebben

Xaviera Jamie -

“Kom hier dat ik u kus” is een zeer ontroerend boek waar ik nog vaak aan denk. Bovendien debuteerde ze met dit boek. Een veelbelovende schrijfster.

Maris -

Gij nu, omdat het geen inhoudsoverzicht bevat en ik/je kon te beginnen bij een willekeurig verhaal!

jacqueline de Waal -

Wauw echt schitterend

Mol Nina -

Ik doe graag mee! Ik heb ook nog niet iets van haar gelezen maar de titel: “Kom hier dat ik u kus” spreekt me erg aan omdat ik er al veel over heb gehoord.

Christin@ -

Ik wil deze schrijfster graag leren kennen .

Karin -

Zonder enige twijfel : Kom hier dat ik u kus. Mooooooi en een echte pageturner.Griet is een echte taalkunstenaar, scherpzinnig,schaamteloos tot op het bot.God wat houd ik van deze Vlaamse ????

Angelique -

Gij nu spreekt mij erg aan maar heb nog geen boek van haar gelezen
Dus lastig beoordelen

Linda -

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog geen boek van Griet op de Beeck heb gelezen, maar weet wel dat ik daar in de kerstvakantie tijd voor maak want dit artikel heeft me wel nieuwsgierig gemaakt. Het lijkt me echt een prachtige boek en verfilming.

Robin -

Ik heb ook nog geen kennis gemaakt met Griet op de Beeck , ik ga duimen dat ik nu de kans krijg, veel goeds over gehoord.

Dejongh -

Vele hemels boven de zevende is ongetwijfeld het beste boek van Griet op de Beeck.

Heleen van der Velde -

ik heb nog niet eerder iets van Griet gelezen, maar denk toch Vele hemels boven de zevende, omdat dit boek verfilmd is en omdat jullie heerlijk zaten te grienen (grien graag mee!).

Els -

Zo’n mooi boek: Kom hier dat ik je kus.
Je wordt zo in het verhaal meegetrokken alsof je het zelf beleeft. Soms zo herkenbaar, vaak heel ontroerend.

Ine Josten -

Kom hier dat ik u kus

Silvia van Elzelingen -

Kom hier dat ik u kus. Een heel mooi boek en een supergave cover. Ik doe graag mee!

Ineke -

ik ken deze schrijfster helaas nog niet, maar het boek lijkt me wel heel erg mooi

Anna de Boer -

Kom hier dat ik u kus,door dit boek ben ik echt geraakt

Natasja -

Kom hier dat ik u kus: ik werd getriggerd door de prachtige titel en geraakt door de boodschap van het boek. Uit het leven gegrepen!

Hanneke -

Dat kan er maar een zijn..die met de mooiste titel Kom hier dat ik U kus. Wie wil dat nou niet. Het boek is raak geeft kracht en leert je eigen weg te durven gaan. Mooie rake woorden, die emotioneren en kracht geven. Van de laatste pagina.s heb ik foto.s op mijn telefoon..om.me te helpen herinneren, dapper te blijven, te durven lopen op mjjn eigen pad. Confronterend motiverend. Dat dus.. mooi dus.

Janine Kamphuis -

Het beste boek van Griet op de Beeck vind ik ‘Vele hemels boven de zevende’. In tijden niet zo’n prachtig, ontroerend en vaak herkenbaar boek gelezen. Sommige zinnen waren zo mooi dat ik ze keer op keer overlas en eigenlijk wilde onderstrepen. Het boek is me heel dierbaar geworden

Anna wienen -

Daar kan ik helaas niet over oordelen, want ik heb nog niks van haar gelezen..

Reageer ook