fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaars bekend van het boek ‘Chateau Zen’ van Maartje Fleur

Eigenlijk lees ik het allerliefst van die romantische boeken, waarbij de prins op het witte paard nog net niet voorbij komt om het verhaal goed af te laten lopen. Heerlijk! Maar al die “love and happiness” kan ook een beetje gaan vervelen en daarom is het  goed om zo nu en dan voor een ander genre te kiezen: het spannende boek.

Voor iedereen die daar ook wel weer een beetje aan toe is hebben we goed nieuws. We mogen namelijk 3 exemplaren weggeven van Chateau Zen van Maartje Fleur. Lees onderaan dit artikel of je hebt gewonnen.

Het boek

Journaliste Jules van Egmond is naar een chateau in de Franse Dordogne afgereisd om Anouk te interviewen, een actrice die op het punt staat internationaal door te breken. Ook moet ze een reportage schrijven over het chateau, dat nu een spiritueel centrum is waar yoga en meditatie worden beoefend. Naast de actrice en haar visagist verblijven er onder meer een CEO van een internationaal bedrijf, een studente diergeneeskunde, een foodblogster en twee zussen op leeftijd.

Chateau-Zen-Maartje-Fleur-C

Jules ontdekt algauw dat niet iedereen op zoek is naar rust en harmonie. En dan verdwijnt er iemand onder mysterieuze omstandigheden…

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

De auteur

Maartje Fleur is freelance journaliste voor o.a. Margriet, Flair, Viva en Jan. In Viva schrijft ze de column Floor Faber waar in 2009 de gelijknamige Net 5 tv-serie op werd gebaseerd, met Georgina Verbaan in de hoofdrol.

De winactie

  • Miranda van de Moosdijk
  • Yvonne Batelaan
  • Lauren de Jong

Van harte gefeliciteerd. Het boek wordt door de uitgever naar jullie toegestuurd. Heb je het boek niet gewonnen, maar wil je het wel graag lezen: BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Kijk hier voor onze andere prijsvragen.

 

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Miranda -

Jippie ik heb het boek gewonnen! Daar ben ik heel blij mee!

sandra -

Gefeliciteerd Miranda! Ik vermoed dat je het boek volgende week in huis zult hebben. Liefs van Sandra en alvast veel leesplezier.

Reageer ook