fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaar voorjaarsschoonmaak-pakket van XG2 bekend!

Yes! Dit weekend is de lente écht doorgebroken. Ik heb heerlijk in het zonnetje gezeten, eindelijk mijn zonnebril weer eens op gehad én mijn dikke winterjas (die ik liefkozend mijn slaapzak noem) aan de kapstok laten hangen. Oh, wat word ik hier blij van. Wat ik ook merk, is dat ik meteen zin heb om het huis en de tuin klaar te maken voor de lente. Zo heb ik een paar bosjes narcissen in de kamer gezet én de bladeren uit de tuin opgeveegd. Laat de lente maar komen! 

Bij het lente-proof maken van mijn huis komt natuurlijk wel wat meer kijken dan alleen wat bladeren ruimen en narcissen kopen. Het is gewoon lekker om alles schoon en fris te hebben, een echte voorjaarsschoonmaak dus. En ik ben niet de enige die deze zonnige vorm van nesteldrang krijg, mijn tijdlijn stond vol met foto’s van mensen die in de tuin of in huis aan het werk waren. En daarom vonden we het leuk om een compleet voorjaarsschoonmaak-pakket met producten van XG2 onder onze lezeressen te verloten. Zo kan je er flink tegenaan.

Welke XG2 producten heb je zeker nodig voor de voorjaarsschoonmaak?

Aanslag Reiniger

Schimmel of een andere vieze, grauwe aanslag in de badkamer? Tijd om deze weg te halen. Met de Aanslag Reiniger verdwijnen deze plekken als sneeuw voor de zon en lijkt je badkamer als nieuw. Wij hebben het product getest en het werkt écht heel goed.

Kalkreiniger

Kalkaanslag in de badkamer, keuken en wc kan je bijna niet voorkomen. Waar water is, is kalk. Het zijn wel vervelende vlekken die je lastig wegkrijgt en die er niet mooi uitzien. Met de kalkreiger verwijder je ze moeiteloos en laat je de oppervlakken weer stralen.

Ontvetter

Dit is een van de favoriete producten van hygiëne expert Rob Geus! Heel handig in de keuken, waar je toch snel last van vettige aanslag hebt. Met een doekje en wat water krijg je het niet weg, het wordt vaak zelfs alleen maar erger. Een paar spraytjes ontvetter zorgen ervoor dat je het meteen schoonkrijgt.

Oven, Grill & Barbecue reiniger

Met dit weer mag je barbecue al weer bijna aan. Eindelijk! Ken je het gevoel wat je krijgt als je de barbecue na een aantal maanden weer uit de schuur trekt en je realiseert dat je hem vorige zomer iets minder schoon hebt opgeruimd dan eigenlijk gedacht? Dat is een heel vervelend gevoel. Met de Oven, Grill en Barbecue Reiniger heb je hem zo weer schoon.

Wasmachine reiniger

Om te zorgen dat je wasmachine goed blijft werken en niet gaat stinken, is het belangrijk hem af en toe schoon te maken van binnen. Het aller laatste wat je moet doen is een scheut allesreiniger erin gooien, want dat beschadigd hem alleen maar. Gebruik de wasmachine reiniger en hij verwijdert kalk, zeep- en vetresten meteen.

Ontkalker voor koffiezetapparaat

We zeiden het al: waar water is, is kalk. En dus ook in je koffiezetapparaat. Kalk zorgt er op termijn voor dat je koffiezetapparaat verstopt raakt en zelfs kapot kan gaan. Ook kan het de koffie een andere smaak geven en dat is zonde. Hem zo nu en dan ontkalken houdt je koffiezetapparaat gezond.

Groene Aanslagreiniger

Na een lange herfst en winter heb je ongetwijfeld wat groene aanslag op je tegels en tuinmeubels gekregen. Helemaal geen probleem, want je kan het makkelijk verwijderen met de Groene Aanslagreiniger. Hier ga je de hele zomer blij mee zijn!

Waterdichtspray

Gaan jullie deze zomer kamperen? Dan hebben we een hele goede tip: spray de tent in met Waterdichtspray! Er zijn weinig dingen vervelender dan slapen in een tent die lekt… De Waterdichtspray zorgt voor een water en vuilafstotende laag, die je al voor je vakantie op de tent kunt aanbrengen.

RVS Reiniger & Polish

Last but not least: ook de RVS Reiniger zit in het voorjaarsschoonmaak-pakket. Laat je roestvrijstaal weer shinen met de RVS reiniger. De RVS reiniger laat ook nog eens een onzichtbaar laagje achter waardoor het oppervlak minder vuil aantrekt en dus langer schoon blijft.

Winnen!

Wij kunnen wel zeggen dat we heel blij zijn dat we deze prijs mochten weggeven. Naast de bovengenoemde XG2 producten bevat het schoonmaakpakket ook nog de Toilet Reiniger, Anti-geur Spray, verschillende Ontstoppers, Terras Reiniger en drie verschillende flessen Vloer Reiniger.

We hebben een winnaar gekozen, gefeliciteerd:

Wanda Berg

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Win een compleet voorjaarsschoonmaak-pakket met producten van XG2! 3

144 reacties

Jorine -

Ik ben heel benieuwd naar de wasmachine reiniger, dat is iets wat ik niet zo gauw zou kopen en dat komt omdat vuil in een wasmachine niet zichtbaar is en ik denk dan wat een onzin, maar ik weet in mn achterhoofd dat het eigenlijk wel goed is mijn wasmachine te reinigen om een schonere was te krijgen zonder geurtjes….. Als ik het pakket win met dit product en ik ga het gebruiken en ik krijg een schonere en frissere was dan ga ik het zeker vaker gebruiken

Marina Vink -

Ik ben benieuw naar de Kalk aanslag reiniger en de ontkalker van de koffiezetapparaat! kalk wegpoetsen vind ik altijd erg lastig.

Vivian -

Superneusgierig naar de Anti-Geur reiniger! Mijn man en ik sporten veel. Hebben veel sportkleding, maar die lúcht! Nadat je de wasmachine hebt gedraaid, ruik ik nóg die lucht! Brrrr..
Nog niets gevonden wat werkelijk helpt…. dus kom maar op!

Marjan Polet -

Ik ben heel benieuwd naar de wasmachine reiniger. Hopelijk eindelijk af van die stank

chen -

De kalkreiniger, heb dikke kalkaanslag in de badkamer!

lisanne bons -

Ik heb een dochter die heel erg graag bakt en nieuwe gerechtjes probeert. Heel leuk maar mijn arme oven lijdt daar erg onder. Ik vergeet dit soms ook te controleren dan na een paar dagen schrik ik me een ongeluk. Dus ik wil wel graag de Oven, Grill & Barbecue reiniger proberen.

corry de vos -

Jippie hier krijg ik een echt voorjaarsgevoel van

Gooi mij maar in de hoge hoed

Dan komt het met de schoonmaak vast wel goed

Linda K. -

Tijd voor de binnen en buitenboel….Xg2…..viezigheid…weg er mee!

Tina Zuidveld -

Ik ben benieuwd naar de anti geur spray.
We hebben een melkveedrijf en, als de wind verkeerd staat, landelijke geurtjes (in huis..). ????
En met de rest weet ik ook wel raad ????

Anja -

Ik ben vooral benieuwd naar de groene aanslagreiniger. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan onze nieuwe tuin. Ik kan niet wachten op lekker weer om heerlijk buiten van al dat moois te gaan genieten. Maar wat mooi is, moet ook mooi blijven, dus die groene aanslagreiniger ga ik hoe dan ook nodig hebben. Ook met alle andere producten weet ik wel raad. Heb geen hekel aan poetsen en schoonmaken, en zeker met de juiste producten zie je snel een goed resultaat! Dan wordt poetsen bijna leuk

Lynn -

Ik ben heel benieuwd naar de aanslagreiniger, de witte voegen in de douche moeten ook echt wit zijn zelfs als de douche al 18 jaar oud is!
Wanneer je een douche binnenstapt moet hij glanzend zijn en lekker ruiken

Rawita -

Woow! Dit pakket is voor mij echt als een zak snoep voor een klein kind! Ik ben zo een neat freak, deze producten zijn echt hemels voor mij! Ik kan het ook zeer hard gebruiken want…ik ga verhuizen :D!!! In ben al druk bezig met de voorbereidingen. Het schoonmaken van mijn nieuwe huisje is zeer belangrijk voor mij, alles moet natuurlijk spik en span zijn voordat ik daadwerkelijk intrek. Hoe heerlijk dat jullie zo een geweldig schoonmaakpakket hebben samengesteld, nu hoef ik zelf in alle drukte ook niet erop uit om de perfecte schoonmaakmiddelen te zoeken. Zo dankbaar dat jullie dit al hebben gedaan en vertrouw er volledig op dat dit de beste (!) zijn. De GROENE AANSLAG REINIGER maakt mij het meeste nieuwsgierig en een tikkeltje hebberig! Ik zie namelijk al voor mij hoe deze perfect zijn werk doen op mijn terras! Want ja..ik wil natuurlijk wel fris en fruitig relaxen op mijn nieuwe terrasje! Verder ben ik super benieuwd naar de KALKREINIGER van XG2, ik geniet altijd zo als ik na het schoonmaken een blinkend resultaat heb bereikt. Helaas vind ik het met kalk altijd wat lastiger, ten eerste moet ik altijd flink boenen en schrobben en daarna blijft er toch een doffe waas. Met deze uiterst krachtige kalkreiniger vermoed ik dat dit anders zal, perfect voor een ‘Shine bright like a diamond’ look. Ik niet wachten totdat alles in mijn nieuwe huisje straalt als een prachtige diamant! Bij het zien van dit pakket, ben ik al aan genieten van de schoonmaak voorpret! Jullie hebben echt de perfecte schoonmaak essentials samengesteld en deze zijn dus meer dan welkom in mijn nieuwe huisje! Dat wordt pas ‘Home Sweet…uhh Clean Home! 😉 Mijn (huishoudhandschoen) fingers crossed!! Liefs

Rawita -

Excuses! Ik ontdekte een paar foutjes in mijn spelling. In alle enthousiasme bleef ik maar doortypen! 😉

Irma van der Waarde -

Waar ik heel nieuwsgierig naar ben is de kalkreiniger; doordat ik ziek was en nog ben heb ik een tijd mijn huis niet zo goed als zou moeten schoongemaakt.
Daardoor heb ik op de glazen douchedeuren een behoorlijke kalkaanslag die ik niet wegkrijg met wat voor product ik het ook probeer……….dus is mijn hoop nu gevestigd op het schoonmaakpakket wat ik misschien hopelijk ( hoop het zo hahaha) ga winnen en dan ga ik het direct uitproberen!!!

Marilyn Angus -

Ik wil heel graag de rvs reiniger probeeren omdat ik vaak vlekken hebt met mij eigen reiniger.

Wilma van 't Hof -

Ik ben reuze benieuwd naar de ontvetter.
Zoek namelijk een goed product waarmee ik niet alleen mijn kookplaat makkelijk mee kan schoonmaken, maar ook bv. de afzuigkap. En dan vooral de filters.

Roxana A. -

Ik zou de Oven, Grill & Barbecue reiniger willen proberen

Anja -

Aanslagreiniger, op de kitranden is het lastig schoon te houden, en groene aanslagreiniger zou ik ook wel willen roberen.
Ons huis gaat in de verkoop dus moet er spic en span uitzien .
Elke hulp is daarbij welkom.

Wilma Post -

Ik u de groene aanslag reiniger willen proberen . Nu stinkt het elk jaar naar schoonmaakazijn in de tuin haha en heb toch liever een andere geur . En de aanslagreiniger voor de badkamer . Heb deze van een bekend merk geprobeerd die oh zo goed zou moeten zijn , nou hij stonk alleen verschrikkelijk en heb de rest bij het chemisch afval gezet want hielp niet eens .

Marjan Bz -

Aanslag Reiniger, in de badkamer boven de douche hebben we een paar lelijke vlekken die wil ik graag weg hebben. Vorig jaar hebben we alles geschilderd, maar de aanslag blijft er doorheen komen.

Judith -

de kalk aanslag reiniger, want wij hebben helaas bij ons zeer sterk water en dus enorme kalkaanslag. De rvs reiniger, want ik krijg altijd strepen, als ik mijn gasfornuis schoonmaak.
De ontstopper, want ik heb een aantal gootstenen die steeds moeilijker doorlopen
De oven reiniger, want ik heb een hekel aan het schoonboenen van mijn oven.
De groene aanslag reiniger, want dan oogt het nog een beetje alsof ik groene vingers heb.
Zo kan ik nog wel even doorgaan over iedere reiniger, want ik wil ze eigenlijk gewoon allemaal voor de grote lente schoonmaak.

Clau-dya -

Oven, Grill & Barbecue reiniger, omdat deze producten het moeilijkst zijn om echt goed schoon te krijgen

neeltje -

ik ben heel benieuwd naar de Groene Aanslagreiniger.

veel van deze produkten werken niet effectief. en ik wil toch graag mijn terras mooi houden !!

Monique -

Oh wat een keuze 😉 ik heb veel handige producten gezien op de site de toiletreiniger, de vloerreinger voor laminaat, de aanslagreiniger eigenlijk allemaal ideaal om in huis te hebben. En zeker te ontdekken ipv de middelen die ik nu thuis heb staan. Zou super zijn het pakket te mogen gebruiken.

Ingrid -

De ontvetter en Ontkalker voor koffiezetapparaat, omdat dit bij andere producten soms te wensen over laat.

Petra -

ik ben het meest nieuwsgierig naar de terrasreiniger. Die kan zo in het voorjaar altijd wel een goede beurt gebruiken. Heerlijk dat we weer vaker naar buiten kunnen.

gea -

ik ben echt op zoek na wat om de straten schoon te krijgen en dan lekker van mijn mooie tuin te kunnen genieten op een schone stoep

Kimberley -

Ik ben eigenlijk naar alles benieuwd, want alles gebruiken we (van een ander merk).
Ik ben een enorme bofkont, want mijn vriend neemt de meeste huishoudelijke taken op zich. Ik heb de expert dus even gevraagd waar hij erg benieuwd naar is en dat is de ontvetter. Die gebruik je dagelijks en heeft soms veel te verduren…dus bij deze 🙂
Leuk om als dame eens mee te doen voor mijn mannetje 🙂

Gonny -

Met het voorjaar in zicht… komt zo’n royaal pakket goed van pas.
De RVS Reiniger & Polish lijkt me uiterst handig. We zijn pas verhuist en heb nu een RVS afzuigkap… was nog op zoek naar de juiste cleaner. Dus zou deze als eerste gaan testen als ik de gelukkige winnares zou zijn!

Joke P. -

Mijn huis en tuin zien er voor het oog best goed onderhouden UIT.
Terwijl je als je goed kijkt heus wel op achtergebleven vuil STUIT.
Sommige dingen krijg je namelijk GEWOON
niet echt door en door goed SCHOON.
.Als ik dan de mogelijkheden lees die dit mooie pakket BIEDT,dan wil ik het SUBIET.
Pas DAN weet ik met 100% ZEKERHEID dat mijn huis en tuin van vuil wordt BEVRIJD!

Miriam -

Ik zou heel graag de wonderkracht van de Oven Gril en BBQ reiniger willen testen. We hebben een BBQ die we graag gebruiken, maar we zijn er bijna twee uur mee bezig om hem helemaal spic en span te krijgen. Een vervelend werk dus. Na een gezellige bbq avond, volgt een vervelende klus the day after… met deze reiniger zou ik heel blij zijn en ik ben er nieuwschierig naar.

Bea de Rue -

Aanslag Reiniger Daar ben ik wel benieuwd naar, eigenlijk alles wel , mijn zoon krijgt zijn eerste huis en dat moet natuurlijk door de moeders schoongemaakt , dus dat mooie pakket zou heel goed uitkomen . Kunnen we meteen alles testen.

julia van empel-stamate -

Ik ben benieuwd naar de wasmachine reiniger omdat mijn wasmachine niet lekker ruikt. Ben benieuwd ook naar Oven, Grill en BBQ reiniger. Ik krijgt mijn oven niet meer schoon zoals het was.

Diny Gijsberts -

Aanslagreiniger en vooral wasmachinereiniger want “waterluis” die nare lucht uit de wasmachine is hardnekkig aanwezig ondanks 2x per maand op 90 graden met speciaal middel laten draaien !

Frans -

Ik ben wel benieuwd naar alle producten van XG2.. Ik zal heel blij zijn als ik deze prijs zou winnen! Ook ik zou dan heel graag de ontvetter een van de favoriete producten van hygiëne expert Rob Geus in de keuken willen hebben! Daar wordt dagelijks gekookt dus kan zo’n product goed gebruiken!

Cora van der Bijl -

Ik ben zeer benieuwd naar de ontvetter wij gebruiken de ontvetter dagelijks

Marian B -

Mooi pakket, hopelijk wordt de voorjaarsschoonmaak zo leuker 😉 Waar ik zelf het meest last van heb is kalk, ben dan ook erg nieuwsgierig naar de kalkreiniger. Maar ook naar de andere producten hoor.

Jacoba Lamers -

ik ben nieuwsgierig naar de waterdichtspray en de groene-aanslagreiniger! Vooral die laatste, want mijn dakterras heeft nog wel wat aanslag ook al heb ik het al een paar keer geschrobt!

El -

Ik ben eigenlijk heel benieuwd naar 2 producten nl: de Groene aanslag reiniger en de Oven, Grill & Barbecue reiniger omdat er veel producten zijn die beloven dat de groene aanslag verdwijnt en dat de Oven/Grill of Barbecue er schoon van word maar in de praktijk blijkt het niet zo te zijn.

Tessa -

Mijn oven is niet meer schoon te krijgen voor mijn gevoel. Ik boen en schrob wat af maar zonder resultaat. Dus de Oven, Grill & Barbecue reiniger lijkt mij wel wat. Weer een blinkende oven die niet meer stinkt, want nu komt er elke keer een vieze geur af als ik hem gebruik.

Dylan -

Het meest benieuwd ben ik naar de Waterdichtspray. Niet alleen voor de tent, maar ook voor het dekzeil van onze boot. Als deze goed werkt weet ik zeker dat we grootverbruiker worden.

Hilde Vander Elst -

Ik ben vooral benieuwd naar de groene aanslagreiniger, omdat ik een groot terras heb in de stad dat wel erg groen uitslaat elk jaar. Trouwens morgen ga ik het weer schrobben denk ik :-).

Tita -

De groene aanslagreiniger. Ons terras is helemaal groen en glibberig en het is altijd een klus om het weer schoon te krijgen. Ik ben heel benieuwd of het met deze groen aanslagreiniger makkelijker (en sneller) gaat.
Maar ook de kalkreinger en de aanslagreiniger zijn zeer welkom. We hebben kleine vierkante tegeltjes in de badkamer en dus heel, heel veel voegen…….

Anita -

Ik ben benieuwd of ik mijn RVS weer schoon en mooi kan krijgen met de RVS Reiniger & Polish
En bij Rob Geus zijn keukens gebruiken ze Ontvetter met plezier, dus daarmee wil ik graag aan de slag Zo wil ik wel aan de slag voor de voorjaarsschoonmaak

ikke -

Groene Aanslagreiniger,superactie

adriaensen leentje -

er zijn twee dingen waar ik heel erg benieuwd naar ben Kalkreiniger en de Oven, Grill & Barbecue.
waarom kalk in de badkamer wat ik al niet gebruikt heb n steeds moet ik grepen naar producten die heel erg stikken en niet goed zijn nog voor de gezondheid en na een paar dag komt de kalk weer te voorschijn is echt heel erg. Oven, Grill & Barbecue. Is zo een verschrikkelijk werk en steeds kom ik er achter dat het allemaal rommel is al beloven ze zo veel je krijgt die dingen nooit meer 100% proper wat je ook gebruikt of je moet er uren op schrobben. tot je handen open liggen. ik heb zo een hekel an deze dingen.

Dorus -

Ik ben het meest benieuwd naar de Oven, Grill & Barbecue reiniger. Veel producten beloven heel veel alleen als ik het probeer gebeurd er weinig. Daar wij veel de oven en grill gebruiken is het ook heel belangrijk dat ze goed schoon zijn. Ook voor onze tuin ben ik erg benieuwd naar de groene aanslag reiniger. In de beschrijving staat “makkelijk” nou daar ben ik voor! Ben benieuwd.

Eline Kreuse -

De kalkreiniger want ik krijg voor geen mogelijkheid alle kalk in de badkamer eraf alles al geprobeerd

Matanga -

Ik zou graag de Kalkreiniger en de Oven, Grill & Barbecue reiniger willen testen.

Anneliese de Waal -

De aanslag reiniger, kalkreiniger en de wasmachinereiniger zou ik al eerste gebruiken, een geweldig pakket om de lente goed te beginnnen.

Groetjes van,
Anneliese

Xaviera Jamie Jansn -

Het hele “dol-fijne” pakket kan ik wel gebruiken want in een normaal huishouden geef je niet zo veel geld uit aan een produkt voor elk probleem. Zoals u welt zult begrijpen zit ik al helemaal te stuiteren want de voorjaarsschoonmaak staat voor de deur en ik hoop dat XG2 me zal helpen tijdens de wekelijkse schoonmaaksleur!

Nelly -

De Oven, Grill & Barbecue reiniger, als barbecue liefhebber is het schoonmaken niet de leukste klus. Nu misschien wel…..

Roo -

de aanslag reiniger ben ik het meest naar benieuwd. gezien er hier en daar wat schimmelplekjes in huis heb zou ik deze graag willen behandelen

sandy -

de kalkreiniger en ontvetter zou ik graag willen testen want tot nu toe heeft geen enkele ontkalker zijn belofte waargemaakt zoals de tv dat suggereert 🙁 en ik vind het zo lelijk in mijn mooie badkamer die mijn man verbouwd heeft. en de ontvetter in de keuken die ik nu heb laat een laagje achter, als ik er later met mijn vinger tegenkom zie je dit weer zitten. zo blijf ik bezig 🙁

r.theunissen -

Het is voorjaar en dan willen wij naar buiten,lekker de tuin in.Maar het koude en natte weer heeft ervoor gezorgd dat onze buitenspulletjes onder de groene aanslag zitten. En natuurlijk ook het terras.Deze groene aanslag reiniger komt zeker van pas!!!

Els Timmers -

De Oven, Grill & Barbecue reiniger. Ik barbecue heel graag maar wat heb ik een hekel aan het schoonmaken! Hopelijk maakt deze reiniger m’n leven een beetje makkelijker.

Kim -

Ontvetter – Ik wordt knettergek van al die vette aanslag

Marian -

De aanslag-, kalk- en groene aanslagreiniger en de ontstoppers. Ben benieuwd of ze goed werken, ik hoop het!

Marian van Trigt -

Kalkreiniger. De douche cabine heb ik al heel wat geld verspild aan schoonmaakmiddelen.. we maken het glas altijd droog elke week schoonmaken met badkamer en anti kalkreiniger. huismerken. Zit gewoon laagje op

Tamara -

De groene aanslagreiniger want na de winter is het groen wat we zien!

Lucie -

Als de XG2 Oven, Grill & Barbecue reiniger net zo grondig schoonmaakt als beloofd, begint hier het barbecue seizoen een stuk eerder! Want dat is nou typisch zo’n klus die ik altijd voor me uitschuif, met als gevolg dat ik sta te krabben én te zweten als door het warme weer ook de rest van de “grillmasters” uit dit huishouden enorme zin krijgen in een BBQ-festijn! En ik heb het liever “hot” door de lekkere hapjes!

Esther buiel -

Wil de schimmelreiniger graag proberen heb op onze badkamer al van alles geprobeerd ben zo langzamerhand wanhopig ……

Marloes -

Ik ben heel benieuwd naar de ontkalker voor het koffiezetapparaat. We zijn dol op koffie hier en kalk is dan een grote vijand. Hopelijk zit het apparaat er weer gloednieuw uit na dit middel gebruikt te hebben.

Annemarie -

Ik ben erg nieuwsgierig naar alle XG2 producten. Dit voorjaar gaan we verhuizen en de “frisse start” kan natuurlijk niet schoon en fris genoeg is!!

Mendy -

Ik ben het meest benieuwd naar de wasmachine reiniger. Je gebruikt hem toch vaak en je wilt dat je was er lekker uit komt. Dan verdiend hij ook een goede wasbeurt en onderhoud

Sieneke van Biessum -

Het ultieme middel voor de over en groene aanslagreiniger! Is wat ik zoek….al heel lang!

Josien Hillebrands -

Iets tegen hardnekkige vlekken met kinderen en dieren in huis 🙂
En het juiste middel voor de oven,want die heb ik nog altijd niet gevonden!

SophiaG -

Naar de toiletreiniger. Van een fris schoon toilet kan ik helemaal gelukkig worden

Nancy van Heck -

Ik ben vooral naar de anti geur spray benieuwd omdat ik 2 honden heb en wel mijn huisje frisser wilt laten ruiken.

Danielle -

Ik ben vooral nieuwsgierig naar de vloerreiniger. Sinds deze week heb ik een nieuwe laminaatvloer. Er zit een witte waas over de vloer en hoe vaak ik hem ook dweil, deze waas gaat er niet vanaf. Hopelijk kan de XG2 deze waas wel verwijderen en kan ik zien hoe mooi de vloer is.

Eline -

Phoe welke niet…
Als echte schoonmaakprinses kunnen deze producten niet missen…
En hopelijk zal dat snel al die vervelende vlekken wissen..
Ik ben erg benieuwd naar de ontstopper en de ontvetter..
want met koken heb ik vaak een oliespetter..
duimen maar en wie weet staat dit pakket binnenkort wel voor mij klaar:)

Gemma -

Ben heel erg benieuwd naar de oven reiniger. Altijd een gedoe om deze schoon te krijgen.

amy -

Wat een geweldige prijs! Ik ben erg benieuwd naar XG2, onze wasbak zit erg vaak verstopt en tot nu toe zijn er niet veel middelen die echt helpen, dus ik ben erg benieuwd of we hier wel iets aan hebben!

Jolanda van der Pol -

Whoop, whoop damespraatjes.test dit wilt “Jolletje van der Polletje”wel! Want dit is zo (h)eerlijk! De zomer is inmiddels weer in het zicht, Koude en natte dagen gaan hopelijk snel voorbij. Maar ik laat me hierdoor niet beïnvloeden want als ik zo’n ge-wel-dig pakket waaronder
Oven, Grill & Barbecue reiniger
mag winnen dan tover ik niet alleen een lach op me toet maar ook vast weer onze BBQ terug in zijn mooie kleuren en krijg ik weer spontaan positieve energie en kan ik elke dag van deze zomer trotseren met deze ” XG2 “! Ik zeg: #BlijMee #duimen #winnen #genieten ¯\_(ツ)_/¯

will -

Ik ben heel erg benieuwd wat de ontkalker doet met de kalk op mijn douchewand.
Daar zit hardnekkige kalk op en laat zich moeilijk verwijderen.

Diny Frijters -

Ik ben vooral benieuwd naar de kalkreiniger, want ik word echt gestoord van kalk op de badkamer. Je hebt het nog maar net schoon of het is er alweer. Als XG2 dat zou kunnen oplossen, dan ben ik ze zeer dankbaar!

Beau Roodenburg -

Naar groene aanslag ben ik wel benieuwd. Nu de zon zo schijnt wil ik wel graag op mijn groene bankje zitten maar daar wordt mijn broek zo vies van.

maria -

Kan niet kiezen ……..

Wanda Berg -

Wauw wat een prachtig pakket Damespraatjes waag graag mijn kans. Ben een echte schoonmaak addict ben heel erg nieuwsgierig naar de kalkreiniger heb nu hele erge last van kalk op de vloer in de douche heb al van alles geprobeerd maar niks helpt 🙁 Hopelijk mag ik dit pakket winnen en vind ik eindelijk de oplossing voor dit vervelende probleem de rest van de producten zou ik ook heel erg graag willen uitproberen. Nu maar heel hard hopen dat er misschien wel wat geluk mijn kant op mag komen Fijne dag nog liefs Wanda

brants -

benieuwd naar de oven,grill en barbecue reiniger heb daar soms problemen mee

kempenaers -

ben benieuwd naar de oven, grill en barbecue reiniger maar ook naar de rest

Michael noo -

Ben heel erg nieuwsgierig naar de Wasmachine reiniger. Nooit gebruikt en ben benieuwd als het echt werkt! Dit pakket zou zeer welkom zijn want ook ik als man en perfectionist wil alles tot in de laatste puntjes schoon hebben

Nina -

Ik ben vooral benieuwd naar de Wasmachine reiniger! Lijkt me echt ideaal!

Tamara M -

De kalkreiniger voor koffie apparaat. Met mijn volautomaat is het lastig een goede ontkalker te vinden, dus ben erg benieuwd. Daarnaast benieuwd naar de terrasreiniger. Afgelopen weekend de tegels afgespoten met een hogedrukreiniger, maar helaas gaat niet alles er af. Nu lijkt het op een soort van zebrategel. Een goede terrasreiniger zou uitkomst bieden.

Charlotte -

De groene aanslag reiniger!!

Mijn hele tuintje is vol met “alg”.
Iets waar ik enorm van walg!
Buiten zitten kan nu helaas niet.
Terwijl ik zo graag van het zonnetje geniet.
Maar zodra je een voet op de tegels zet.
Begint het geglibber, get get get 🙁
En ik zou zo graag relaxen buiten.
Brengt me aan ’t huilen tranen met tuiten…
Dus ben reuze benieuwd naar XG2.
Doe ontzettend graag met deze actie mee!!

Fenny -

Ik ben het meeste benieuwd naar de badkamer reiniger!
Dit omdat deze toch soms best lastig om schoon te maken is…..
Het zou zó fijn zijn als een product ein-de-lijk eens doet wat het belooft!

Groetjes Fenny

Hennie-nicole -

Ik ben benieuwd naar de terrasreiniger. Nu het voorjaar is aangebroken kan mijn terras wel een opfrisbeurt gebruiken

Tamara Last -

Ik zou graag het badkamer willen proberen. Die heeft bij ons echt een goede schoonmaakbeurt nodig. En de oven reiniger. Hopelijk kan onze oven weer mooi schoon worden en de airfryer zou ik er ook mee doen. Voor ons gasfornuis de rvs reiniger om hem weer te laten glimmen!! Net een boek gekregen over hoe je je huis netjes en schoon en opgeruimd moet maken en houden omdat ik daar niet zo goed in ben. Alle hulp is zeker welkom.

Karlijn -

Vloereiniger… houtenvloer tegelvloer en vooral drie mannen die alles vies maken… eigenlijk alles wel terrasreiniger… en koffieapparaat reiniger… zijn van de poets hier ????

Simone -

Graag zou ik alles willen proberen ik ken dit produkt niet dus ik ben heel erg benieuwd naar… ik hou van schoonmaken en andere nieuwe producten te proberen alles spik en span ik hou der van

Linda Smeets -

Een lijk ben ik benieuwd naar alle producten wat ik heb er zin in! (Voorjaarsschoonmaak).
Maar in het bijzonder ben ik benieuwd naar de Groene Aanslagreiniger want dat is toch wel een hoofdstuk apart… erger mij daar vreselijk aan!

Mevr. Kars -

Ik ben benieuwd naar de vloeibare ontstopper. In het assortiment zitten ook andere interessante producten. Moeilijk om te kiezen hoor.

Inge -

Met een XG2 VOORJAARSSCHOONMAAK-PAKKET
wordt mijn vieze huis eindelijk in het zonnetje gezet
en beleef ik veel poetspret!
De XG2 Waterdichtspray wil ik graag proberen
want dat kan ik als outdoorliefhebber wel waarderen!

Elise Rutten -

Ik ben heel benieuwd naar alle producten. Ik ga in een oud studentenhuis wonen en er moet zo veel schoongemaakt worden. Echt alles kan een sponsje of doekje met XG2 schoonmaakproduct gebruiken. Ik ben heel benieuwd hoe het huis weer gaat blinken, want er moet veel gebeuren.

Zuske Kettenis -

Heel erg benieuwd naar deze producten, aanslagreiniger, ovenreiniger, eigenlijk naar alle producten

Facebook zuske parel

Anita van Dijk -

De groene aanslagreiniger. Heb al verschillende soorten en merken geprobeerd om mijn tegels aan de voorkant schoon te krijgen, maar niets haalt het onkruid echt goed weg. Toen ergens gelezen dat azijn eroverheen gooien helpt. Gelijk geprobeerd, maar zag geen verbetering hoor. Dus wil ik deze groene aanslagreiniger wel graag eens uitproberen. Wie weet is het het ei van Columbus.

Maaike -

Leuke winactie! Ik ben het meest benieuwd naar de waterdichtspray… We gaan deze zomer weer kamperen en het komt nog steeds regelmatig voor dat de tent doorlekt. Ben echt benieuwd of dit goed werkt!

Jan -

De kalkreiniger en de Wasmachine reiniger, we hebben hard water dus een grondige reiniger is geen overbodige luxe, ook ben ik zeer benieuwd naar de wasmachine reiniger of deze in alle hoekjes de aanslag weet te verwijderen waardoor we nog langer kunnen genieten van een frisse was.

M. T. -

Ik ben schoonmaakster/interieurverzorgster/werkster/huisvrouw en heb deze producten nog nooit gebruikt dus zou ze allemaal wel graag willen proberen maar het meest benieuwd ben ik naar de vloerreiniger.

h -

ik ben het meest beniuewd naar de klak reiniger omdat in er in de douch allemaal kalk op kraan zit en het er nooit af wil

An V -

Ik heb net de oven en de ijskast uitgesopt.Ziet er weer lekker fris uit.Nu de rvs afzuigkap nog daarom ben ik benieuwd naar de rvs reiniger &polish en dan is de badkamer aan de beurt.Misschien met hulp van de aanslagreiniger.Lijken me prima hulpjes in de huishouding.En dan weer met een voldaan gevoel genieten van de eerste zonnestralen.

Vera Limpens -

Absoluut de Groene Aanslagreiniger. De tuin is lenteklaar, nu de groene aanslag nog verminderen! 🙂

Angela -

Ik ben heel erg benieuwd naar de werking van de vloerreiniger. Met jonge kinderen blijft het steeds weer een uitdaging om de vloer goed schoon te krijgen en houden. Ik heb al veel geprobeerd, maar het is het allemaal net niet. Ik ben toe aan wat nieuws!!

Nathalie -

Ik ben erg benieuwd naar de werking van de ovenreiniger. Hoop dat deze z’n belofte waar kan maken!

Iris -

Ik ben heel benieuwd naar de Aanslag Reiniger. Na 8 jaar een schoonmaakster te hebben gehad, moet ik nu zelf aan de slag. Enne, ik weet gewoon niet zo goed hoe je een huis helemaal moet schoonmaken. Ik was in de badkamer begonnen, maar na 2 uur boenen was ik nog niet klaar, maar was ik er wel klaar mee.
Een emmer vol goede producten zou me in ieder geval goed op weg helpen

erika panjer -

Ben vooral benieuwd naar de vloerreinger laminaat want heb al meerdere producten geprobeerd maar heb nog geen gevonden die doet wat er ook op de fles staat

Marian Zw -

Ik ben het meeste benieuwd naar de rvs reiniger. Ik hoop nu echt eens een middel te hebben gevonden wat geen strepen nalaat, waar de condens van het koken niet aan blijft hangen zodat mn hele achterwand nat is en wat ook nog ontvet. Oei wat een wensenlijstje!

anja -

ik ga voor een product voor buiten op de stoep schoon te krijgen en de hele zomer van een mooie schone stoep te kunnen genieten

Dino -

Die Groene Aanslagreiniger wil ik graag uitproberen. De lente komt eraan en de tuintegels moeten ontgroent worden, dus deze is echt handig 🙂

cobi -

Ik ben benieuwd naar de waterdichtspray. Die lijkt mij namelijk heel fijn voor de schoenen van de kinderen

MarliesS -

ik ben vooral nieuwsgierig naar de Ontvetter en de Oven, Grill & Barbecue reiniger omdat mijn afzuigkap moeilijk vetvrij is te krijgen en de bbq ook lastig is schoon te maken

Els Black-Stoker -

Ooh wat een leuk pakket, ik ben heel benieuwd of ik de groene aanslag van mijn tuinmeubelen af zou kunnen krijgen

Dineke Wiersema -

Ik ben erg benieuwd naar kalk en rvs. Blijkbaar hebben we hard water want in de badkamer is regelmatig kalkaanslag wat moeilijk te verwijderen is. En we hebben een rvs tafel die ook moeilijk schoon te maken is. Dus ik probeer graag XG2!

Marjanne van den Blink -

Ik ben benieuwd naar de ‘groene aanslagreiniger’, tot op heden heb ik de groene aanslag nooit echt goed van mijn muurtje in de tuin kunnen krijgen!!! En inderdaad, het begint weer flink te kriebelen ……… de voorjaarsschoonmaak !!!!!!!!!!! 🙂

JH -

Ik ben erg benieuwd naar de naar de kalk reiniger en de ontvetter,kan nog steeds geen goede vinden

irma -

naar de kalkreiniger erg benieuwd!

Iris -

Ik doe heeeel graag mee!!! Mijn vriend en ik hebben onlangs ons eerste huis gekocht.. en het waren niet de schoonste bewoners om het zo maar te zeggen. Binnenkort krijgen we de sleutel, dus beginnen we eerst met een grondige schoonmaakbeurt. Ik ben het meest benieuwd naar de Oven, Grill & Barbecue reiniger, omdat ik bij de bezichtiging de oven open maakte en schrok van de zwarte aanslag!! Ik vraag me af hoe ik dit eraf kan krijgen?? Tevens komen de andere producten ook heeeeeeel goed van pas! 🙂

petra -

Ik ben erg benieuwd naar de ontvetter, achter de kookplaat hebben we een volledig gladde graniet stuk, zelfde als de aanrecht. Dit zit echter vol met vetspetters die ik er echt niet af krijg, het wordt zelfs een soort van filmlaag. Getver !!

melissa -

Ik ben het meest benieuwd naar de ontstopper, die komt echt zo erg van pas! maar eigenlijk komt alles van pas tijdens de eerste grote voorjaarsschoonmaak in ons nieuwe huisje.

Anita te Gussinklo -

Ik ben benieuwd naar de vlekken formule.
Want ik reken graag voor eens en altijd af met de meest hardnekkige vlekken.
En als Rob Geus er achter staat, moet het goed zijn!

ilsiee -

wauw, wat een superleuke & ook zeker toepasselijke actie…. Wij zijn al 6 weken druk aan het verbouwen… Al 6 weken geen keuken, 6 weken geen vloer, 6 weken bouwvakkers over de vloer…. al 6 weken 1 grote bende in huis… als ik ergens niet tegen kan is het viezigheid en rommel, maarja het is voor het goede doel… kan dan ook niet wachten als alles straks klaar is, nog 3 weekjes te gaan…… Ik ben vooral reuze benieuwd naar de ontvetter en vloerreiniger, zal super zijn mijn nieuwe keuken vetvrij te houden en mijn vloer supermooi en schoon te houden….. & voor nu alvast de toiletreiniger… jaikkssssss allemaal vreemde mannen op mijn wc, niks aan hoor…. poets hem iedere dag grondig maar zal blij zijn als alles straks weer schoon en van ‘mij is’. heb al een heel team van familie en vrienden gevraagd alles straks te helpen schoonmaken en al het DNA van vreemden weg te poetsen (haha) wanneer alles klaar is… Dit pakket is dan zeker meeeeeeeer dan welkom! 😀
Groetje Ilsiee
Groetje Ilsiee

Maris -

Ieder jaar pakt ik met goede moed de hogedrukreiniger om paden en terras schoon te spuiten maar heel snel is alles weer groen waar het niet de bedoeling is. Ik wil dus ook graag de Terrastegel Reiniger uitproberen.

Dennis Wilms -

Omdat ik op zoek ben naar de makkelijkste manier van poetsen.

Nadine Rozeman -

Ik ben benieuwd naar de vloerreiniger(voor zowel tegels en laminaat). Kijken of dit schoonmaakproduct wel werkt.

bcp -

ik ben erg benieuwd naar de kalkreiniger. Ik heb nl net een nieuwe badkamer en wil hem graag Kalkvrij houden

wilmsen anita -

ik ben benieuwd naar het product tegen kalk

jacqueline -

Ben heel erg benieuwd naar de werking van deze producten en hoe het resultaat eruit ziet!

Nina Mol -

Ik ben nieuwsgierig naar de Oven, Grill en BBQ reiniger, mijn oven wordt zelfs met HG spul niet meer schoon dus ik houd me aanbevolen!!

Anita H. -

De Waterdicht spray! Tot nu toe nog geen versie gehad die voldeed.

gea -

Met dit pracht pakket komt het allemaal toch nog goed.!
Ik zou mijn terras van alg verlossen, daar ben ik benieuwd naar.

Natasja -

Ik ben erg benieuwd naar de Oven, Grill en BBQ reiniger. De oven schoonmaken is altijd zo’n klus die blijft liggen, dus een goed product maakt deze klus een stuk makkelijker!

cbdkl -

Ben erg benieuwd naar de kalkreiniger. Hebben erg hard water wat resulteert in een badkamer met kalkaanslag op de douchewand en tegels en een wc pot die er nooit schoon uit ziet.

Penny -

Naar de kalkreiniger! Ik heb helaas nog geen wondermiddeltje tegen kalk ontdekt..

sim1 -

ben het meest benieuwd naar de wasmachine reiniger aangezien de wasmachine van mijn ouders niet lekker ruilt en alles al geprobeerd hebben
En naar de groene aanslag reiniger aangezien ik tuintje heb met aardig groene tegels

Marije de Jong-Helder -

Nu het mooie weer ons naar buiten lokt, gaat de bbq ook weer regelmatig aan. Ik ben zeer benieuwd naar de grill en bbqreiniger. Maar niks kan op tegen een schoon huis dat ook nog eens heel fris ruikt!

angelique -

Ik ben het meest benieuwd naar de anti kalk , heb ik meestal het hardst nodig,

Liesbeth -

Het meest benieuwd ben ik naar de Anti-geur spray, het lijkt me wel wat om de kattenbak-geurtjes en de natte honden-geur te kunnen verdoezelen met deze katoenfrisse geur. Ook de oven en grill-reiniger staat op mijn verlanglijstje, want man man man van zo’n zwart gat, daar wordt zelfs ik niet vrolijk van 😀

Ellen -

Ik ben het meest nieuwsgierig naar de groene aanslag verwijderaar, heb al van alles geprobeerd, maar tot nu toe nog niets gevonden wat echt goed helpt. En ook ben ik heel nieuwsgierig wat de kalkreiniger doet. Ik krijg de kalkaanslag in mijn douche maar niet weg, zou wel eens tijd worden. En de wasmachinereiniger lijkt mij echt ideaal.

corry de vos -

Een goede ontvetten mag niet ontbreken in het voorjaar

Dus gooi mij maar in de hoge hoed dan komt het met schoonmaken vast wel goed…..

Vera -

Ik ben erg benieuwd naar de Aanslagreiniger en de Ontvetter. In de badkamer keert de schimmel elke keer weer terug en heb dus nog niet het juiste product kunnen vinden waarmee het wegblijft. Ook wil ik graag de oven en de afzuigkap goed schoon krijgen, dus hopelijk is dit middel mijn redding. Ook is dit de eerste lente schoonmaak in m’n eigen huisje dus dit voorjaarsschoonmaak pakket is van harte welkom!

Jacqueline van de Manakker -

Ben heel benieuwd naar de aanslagreiniger voor de badkamer en de groen aanslagreiniger

elisabeth maria martina -

groene aanslag

Anna -

Ik ben het meest benieuwd naar de ontstopper en ontvetter..!
Facebook: An Na

Vivian -

Ik ben erg nieuwsgierig naar de oven, grill en bbq reiniger en de groene aanslag reiniger. De juiste nog steeds niet gevonden *slaakt een diepe zucht* dus daarom extra nieuwsgierig of deze misschien DE match is! Oh en de anti geur trekt ook mijn aandacht haha maar puur omdat ik even niet weet wat ik me daar precies bij moet voorstellen. De lenteschoonmaak hangt weer in de lucht, dit pakket is dan ook meer dan welkom!

Reageer ook