fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaar Rituals pakket is bekend

Bungalowpark Emslandermeer is een uniek vakantiepark in Zuid-Oost Groningen met luxe 2 tot 16 persoons wellness-bungalows. Goed nieuws: Damespraatjes organiseert samen met Bungalowpark Emslandermeer een prijsvraag waarbij je een Rituals pakket t.w.v. € 50 kunt winnen. En je kunt ook nog eens met korting een vakantiehuis boeken op dit zeer luxueuze vakantiepark. Kijk onderaan het artikel voor de bijzonderheden.

Bungalowpark Emslandermeer

Heerlijk genieten van de ongerepte natuur, het landschap. Lekker golfen op de naastgelegen golfbaan (9 holes, par 64 of zonder GVB op de oefenbaan. Leuk uitstapje naar Duitsland of bijvoorbeeld de stad Groningen. Een heerlijk vakantiepark om te fietsen, wandelen, cultuur op te snuiven. Of zwemmen in het binnenmeer of een tochtje met de Hanzeschouw  de kanalen bevaren naar de historische stad Bourtange.  Ook met kinderen valt er  veel te beleven o.a. Dierenpark Emmen, rit met de historische stoomtrein STAR etc.

Mountainbikers opgelet: meer dan 200 kilometer aan Mountainbike-routes.

Bij terugkomst op Emslandermeer kun je heerlijk genieten van de luxe en stijlvolle bungalows, deze zijn  uitgerust met  comfortabel meubilair, luxe keukengerei, boxspringbedden en uitgebreide wellness-faciliteiten o.a. Finse sauna, regendouche en een luxe buitenspa-jacuzzi. Heerlijk bubbelen.

Ook is er een sub-tropisch zwembad met glijbanen, kinderbad etc. Ideaal park dus ook voor met de (kleine) kinderen.

Kortingscode voor 10% korting

Mocht je een vakantiehuis willen boeken op Bungalowpark Emslandermeer dan hebben we hier exclusief voor de bezoekers van Damespraatjes een kortingscode: Damespraatjes15. Deze code is geldig als je telefonisch of per mail boekt. Kijk hier voor het mooie aanbod vakantiehuizen en het telefoonnummer en het mailadres: Bungalowpark Emslandermeer

Winnaar bekend!

Gefeliciteerd:

Cindy Haandrikman

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

6 reacties

Yvonne -

Ohh het zou geweldig zijn om dit Rituals pakket te mogen winnen, straks weer heerlijk baden en douchen in de weelde en luxe van de Rituals producten.

ilse niekerk -

wat heerlijk en lekker fris

biancie -

#topactie en een Zalige verwennerij!!

Nell -

De ene verwennerij na de andere, kan niet op!

Lucie -

Een zalig Rituals pakket én korting op een vakantiehuis op Bungalowpark Emslandermeer, dat is genieten in de overtreffende trap!

Bea -

Wat heen heerlijke acties

Reageer ook