fb
Damespraatjes Damespraatjes

Het grootste cadeau voor een moeder

Wanneer je als moeder voor het eerst je kindje in handen krijgt, besef je je dat dit misschien wel het mooiste is dat je ooit zult vasthouden. Een gouden handdruk, de sleutels van je nieuwe auto, trouwringen, niets kan hier tegenop. Wanneer je voor het eerst Sinterklaas viert met je kleintje, dan kijk je hier naar uit. Het is oh zo leuk om het kleine spul geschminkt en verkleed door de straten te zien gaan. ..

Nog maar 11 nachtjes slapen

Naarmate 5 december dichterbij komt stijgt de spanning. Kinderen bij wie de schoenen angstvallig leeg bleven knutselen ijverig of zingen ‘s avonds uit volle borst, de handen in elkaar geslagen, hopen dat Sint en zijn hulppieten het toch horen. Gelukkig komt er meestal wel wat zoets in de schoenen terecht. Marsepein, pepernoten, soms zelfs ook gezonde versnaperingen, want er gaat niets boven een mandarijntje voor de dorst.

Een gevulde schoen op 5 december

Nu wil je kind niets liever dan een prachtig cadeau op 5 december. Hij heeft niet voor niets weken geleden een verlanglijst opgesteld (en hier zelfs nog een paar cadeaus van afgestreept). Echter waar het echt om draait: het zetten van een schoen, waarna de inhoud gedeeld wordt met de armen, vergeten we wel eens. Het is dus een feest van dankbaarheid.

Dus krijgt jouw kroost een leuk cadeau, zorg dan dat je wat extra’s inkoopt – online doe je dat met korting van handige sites. Hier haal je voor jouw prinses een Lucardi kortingscode. Investeer je in speelgoed voor een heuze prins? Dan zijn de aanbiedingen van V&D iets voor jou. Verdeel je cadeautjes via de hulppieten en geniet extra van het Sinterklaasfeest, nu iedereen lachende kinderen in huis heeft.

Met elkaar delen daar gaat het om

Juist door iets meer betekenis te geven aan het Sinterklaasfeest, wordt dit een feest voor iedereen. Ook voor de volwassenen die dit nog steeds alleen als kinderfeest zien. Sinterklaas deelt uit en dit zouden kinderen (of de hulppieten namens hen) ook moeten doen.

Als moeder krijg je zo ook een extra cadeau, want wat is er mooier dan te zien dat je kind ook een groot hart heeft of dit ontwikkelt. Veel plezier met Sinterklaas!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook