fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaar bekend: Speel mee voor een cadeaubon van Decathlon!

Romantische dineetjes, heerlijke Italiaanse wijnen en na elk etentje een likeurtje met wat zoets ernaast. Ward en ik hebben het er flink van genomen op onze huwelijksreis en ik moet eerlijk zeggen dat ik het best lastig vind om weer in die gezonde vibe te komen. Voor onze trouwdag heb ik een tijdje flink gelijnd en ging ik vier keer per week naar de sportschool. Nu dé dag erop zit, is de motivatie om slank te zijn wat minder geworden… En dat terwijl het in tijden van het coronavirus natuurlijk heel erg belangrijk is om zo gezond en fit mogelijk te zijn. 

Tijd om het gezonde eten en het sporten weer op te pakken dus. Om een gezond gewicht te hebben, moet ik zeker 8 kilo afvallen en dat is dan ook mijn doel. Het hoeft niet in een paar weken tijd, maar ik zou het wel fijn vinden als ik het nieuwe jaar inga met een gezond gewicht. Het afgelopen jaar ben ik ook ongeveer 8 kilo kwijtgeraakt, dus de motivatie is groot om die levensstijl door te zetten!

Cadeaubon

Ik weet zeker dat er nu ladies meelezen, die denken: ‘bij mij mogen er ook wel een paar kilo’s af, zodat ik een gezond(er) gewicht heb’. Goed voornemen! Om jullie een klein duwtje in de rug te geven, mochten wij een cadeaubon t.w.v. 25 euro van Decathlon onder onze lezeressen verloten. En ik kan je vertellen: met 25 euro kan je heel veel leuke dingen shoppen bij Decathlon 🙂 Onderaan dit artikel lees je wie gewonnen heeft. Hier laten we je alvast een aantal mooie spullen zien die allemaal minder dan 25 euro kosten!

Trainingsmat

Kijk bijvoorbeeld naar deze opvouwbare, schoenbestendige fitnessmat! Op deze mat kan je mega veel oefeningen doen, maar hij is vooral geschikt voor dynamische, spierverstevigende houdingen. Weet je niet goed met welke oefening je kunt beginnen en welke houding je het best aanneemt? Kijk even in de handleiding van Decathlon. Hun team ontwikkelde samen met hun gediplomeerde sportcoaches een coachingservice om je te begeleiden. Op de poster, die je kunt downloaden in de handleiding, vind je een tiental gratis oefeningen om op dit matje te doen. Dit matje is verkrijgbaar voor € 9,99 in de kleur roze en blauw.

Kettlebell

Heb jij al eens met een kettlebell getraind? Met een kettlebell combineer je krachttraining met cardiotraining! Door te trainen met een kettlebell word je sterker en soepeler, en vergroot je uithoudingsvermogen. Met een kettlebell kan je heel veel verschillende oefeningen doen en het is op deze manier meerdere apparaten in één.  Er nog nooit mee gesport? Probeer dan eens een gratis training via YouTube, ik weet zeker dat je binnen no-time hooked bent 😉 Deze kettlebell van 6 kilo is verkrijgbaar voor € 14,99.

Stevige tas

Ben jij niet zo van de thuistrainingen, maar ga je liever los in de sportschool of op een sportveld? Dan heb je een goede tas voor al je sportspullen nodig! Kijk eens naar deze beeldige rode sporttas, met een inhoud van 40 liter. De tas is getest in het laboratorium en het materiaal bestand tegen zware belasting en slijtage. Hij heeft drie compartimenten (één hoofdcompartimenten, één zijvak en één vak voor persoonlijke spullen). Wat dat mag kosten? Voor € 7,99 is deze sporttas van jou!

Wandeltrui

De ontwikkelaars van deze wandeltrui zijn zelf wandelaars. Ze ontwierpen deze zachte en praktische trui voor natuurwandelingen bij fris weer. De motivatie? Je een heel vrouwelijke, comfortabele trui bieden die je goed warm houdt dankzij een grote kraag en langer rugpand. Handig pluspunt: de 2 extra zakken in de kangoeroezak. Een fraaie trui die je lekker warm houdt tijdens een gure herfstwandeling. Deze wandeltrui kost € 14,99.

Winactie!

Wij hebben uit alle inzendingen de winnaar voor de bon gekozen. Gefeliciteerd:

Melissa van Stipdonk

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

200 reacties

[email protected] -

heel mooie kleren, misschien heb ik de volgende keer geluk!

Greet van der Veen -

Zou leuk zijn om te winnen. Ik ben sinds kort begonnen met golfen dus ik zou bij de Decathlon zieken naar golfspullen…. shirts, truien etc etc

Sab -

Inderdaad 🙈 hier nog 7 kilo eraf. Sportmatje heb ik al die is heel fijn maar zou graag halters willen voor m’n kipfilets en een kettlebell 🤞🏼🍀

Danielle van de Donk -

Ik zou der sportartikelen voor mijn kinderen voor kopen.

Petra -

Beste,
Ik zou met deze cadeaubon een heerlijke, warme joggingbroek bestellen, zodat mijn fietstocht naar de sportschool wat aangenamer wordt voor mijn beenspieren. Brrrilliante actie van jullie.

Met warme groet,

Petra de Vries

Marjolein -

Een lekkere warme thermo sportbroek om straks in les te kunnen geven aan zwangeren en net bevallen dames! Lekker buiten coronaproof sporten!

Nina -

Ik heb écht nieuwe waterdichte schoenen nodig! Deze zijn een leuk voorbeeld: https://www.decathlon.nl/p/wandelschoenen-voor-dames-nh150/_/R-p-308249?mc=8553555&c=GROEN_KAKI

Linda Smeets -

Ik ga volgende maand starten met fitness en daar voor al leuke kleding gespot bij Decathlon. Kortom, ik doe graag mee.

Natascha -

Nieuwe wandel/bergschoenen

Eline -

Een kiprun hardloopshirt en Wedze thermobroek! Lekker buiten (coronaproof) sporten de hele winter!

Mirjam Hellingman -

Ik zou gaan voor een paar fijne wandelschoenen zoals de SNEEUWSCHOEN DAMES WATERDICHTE SH100 MID van het merk Quechua. Dan kan ik ook van de winter in de sneeuw door het bos struinen.

https://www.decathlon.nl/p/sneeuwschoen-dames-waterdichte-sh100-mid/_/R-p-135965

Ingrid Imming -

Ik zou graag de DAMESSNEAKERS VOOR SPORTIEF WANDELEN SOFT 180 STRAP ZWART / WIT willen aanschaffen.
Deze schoenen zijn echt heel fijn wanneer je zoals ik vaak een pijnlijke rug heb.
Ze zijn geschikt voor lange wandelingen en netjes genoeg voor naar mijn werk als docent.
Groet, Ingrid

Emmy Oster -

Sneakers

Estella Boomsma -

Ik zou gaan voor de adidas TAS XS ZWART/WIT van 17,99 want mijn sporttas is gaar aan de onderkant oeps haha en ik zou er sporttape bij doen want dat gebruik ik nu vaak na mijn blessure!

Matanga -

Ik zou een RUGZAK NH500 20 LITER GRIJS kopen voor mijn wekelijkse wandeltochten.

Pamela -

Aan mijn yoga-uitrusting ontbreekt alleen nog een yogakussen. Laat die nou precies €25,– kosten!;-)

Janine -

Een nieuwe fitness broek zou zeer welkom zijn!

Feinette -

Je hebt daar zoveel keuze! 🙂
Ik ben dol op hardlopen.
Een reflecterende regenjas zou ik er van kopen.
Veilige hardloop kilometers ’s avonds maken.

Zuske -

wamdelschoenen

wilmsen anita -

Ik zou een fietsbroek kopen

Evelien Reijnders -

Ik zou het besteden om nieuwe snowboardkleding te kopen! Als Corona dan (ooit) voorbij is en we kunnen weer op wintersport ik er weer helemaal fris en hip bij loop Haha! Heerlijk 🙂

Iris Bakker -

Ik zou er een fijne yoga mat van kopen. Mijn kids gaan sinds deze week allebei naar school en in mijn nieuwe vrije uurtjes zou ik mijn yoga oefeningen weer op willen pakken

Centine Blaakman -

Nu we al een tijd thuiszitten ben ik begonnen met wandelen, iedere dag tussen de 5 en 10 kilometers. Ik voel me fitter, gezonder en ben al aardig wat kilootjes kwijt…en geld…want mijn schoenen slijten uiteraard door dit vele wandelen. Dus ik zou wel een paar nieuwe kunnen gebruiken. Heb een mooi paar gezien bij Decathlon….

Suzanne -

Nieuwe hardloop schoenen

anja -

ik zou gaan voor hardloop spullen voor in de winter

Irene Jansen -

Ik loop graag en ben echt toe aan nieuwe wandelschoenen, dus die zou ik kiezen.

Moniek -

Wat zou dit geweldig zijn om te winnen! Mocht ik de prijs winnen zou ik voor halter dumbbells gaan! Nu maar heel hard duimen en afwachten…

Lida -

Ik zou eens kijken voor een paar makkelijke en goed zittende sneakers. Om lekker een stukje te wandelen moeten ze goed zitten. Er is veel keus dus dat zou wel lukken.

Heidie van der Steeg -

Ik zou van het shoptegoed graag een fatsoenlijke sportmat kopen omdat ik voorlopig niet naar mijn Pilatesles kan gaan, deze lijkt me fijn:
https://www.decathlon.nl/p/pilatesmat-comfort-s-petrol-170-cm-x-55-cm-x-10-mm/_/R-p-305027?mc=8527041&c=BLAUW_TURKOOIS

Sietske -

Voor een shoptegoed van Decathlon zou ik een paar goede sportschoenen kopen.

An Hendriks -

Sorry ..mijn telefoon heeft er wandelstokken van gemaakt maar het moet wandelsokken zijn 😘 die stokken zijn echt niks voor mij persoonlijk

An Hendriks -

Onlangs ben ik door meer bewegen en anders eten 25 kilo afgevallen
Ik ben niet zo dol op sporten maar ik wil wel blijven wandelen.
Alleen…het is zo verrekte koud buiten 😂
Ik ga dus voor de thermoshirts van hun zelf.
Zag ze op de tv reclame en ze lijken mij echt geweldig, hoop zo dat ik win want dit kan ik echt gebruiken.
en een paar wandelstokken denk ik, ik heb best snel blaren en volgens Decathlon helpen die super..leuke winkel trouwens, ik koop daar wel eens
Groetjes

Esther Jansen -

Leuke actie!
Ik kies deze sporttas voor mijn moeder:
https://www.decathlon.nl/p/fitnesstas-30-l-zwart-met-print/_/R-p-X8549996?mc=8549996&c=ZWART
Want mijn moeder wilt al een poosje een nieuwe sporttas. Voor mezelf koop ik van het geld dat overblijft een hoepel.

Erica -

Ik zou kiezen voor een thermoshirt en thermobroek.

Adrienne -

Bokshandschoenen! Sinds kort zit ik samen met mijn dochter bij een boksclubje.

Penny -

Ik wil heel graag een nieuwe sporttop! Mijn huidige pumashirt heeft helaas nog maar een half pumaatje erop.

Tahlia -

Nieuwe sportschoenen voor mijn broer. Decathlon is één van zijn favoriete winkels 🙂

Co -

goede wandelschoenen of een lekkere warme winterjas

Jessica van der Pol -

Al een aantal jaar doe ik aan klimsport. Vaak zijn het trips buiten de deur, naar het buitenland waar het niet vlak is. Helaas kunnen we dat in deze tijd niet doen. Maar geen probleem, wij hadden het geweldige idee om in de tuin een buitenwand te maken, dus extra klimgrepen en onderdelen zullen van ons goed van pas komen!

Jacintha Buskermolen -

Wandelschoenen voor mijn man. Moeilijke maat, dat wel….maat schuit! (47)

Nicky -

heb nieuwe veters nodig voor mijn sportschoenen, die trap ik altijd aan gort

D. Neutel -

Nieuwe hardloopschoenen staan op mijn verlanglijstje

Charissa -

Ik ben in juli begonnen met bootcamp lessen in de buitenlucht.
Ik kan er enorm van genieten en Mn conditie is er al een stuk op vooruit gegaan.
Nu t kouder en natter wordt buiten zou ik graag een windjack willen. En bon zou dus van harte welkom zijn.
Dus ik ga duimen

Elvira -

Zou heel graag een fijne sporttrui willen hebben voor buiten,dat klinkt simpel maar omdat ik moet sporten vanuit m’n handbewogen rolstoel is het wat lastiger,wil graag lange wandelingen maken en ben op fysio met gewichten bezig .
De trui moet smal vallen anders word het door de wielen vies en komt het er tussen,en ben erg smal van mijzelf.
Ook moet er strekken mouwen aan het uiteinde(boorden?)zijn ivm hoepelen maar boven al mooi en lekker zitten 🌞🌞🌹💙🌹

Bodil -

Wat fijn! Ook ik mag inderdaad wat kilo’s kwijt voor een gezonder gewicht.
Voor mij een positief punt aan deze crisis is dat ik echt een ontluikende liefde voor wandelen heb ontdekt. Daarom zou ik voor wandelsokken gaan! En Decathlon heeft ook echt heel gevae, betaalbare sportbh’s (met duidelijke omschrijving voor welke sporten ze het meest geschikt zijn). Daar een nieuwe van zou ik ook heel blij van worden!

Lisa -

Ik zou graag een meditatiekussen en een yogabroek kopen.
Helemaal lekker ontstressen aan het einde van een zware dag

Mirjam -

Fietsjack voor lekker buiten fietsen op de mountainbike

Sharon de Ridder -

Ik zou een nieuwe hardloop-outfit aanschaffen! Ik heb deze sport ontdekt in het begin van de corona-tijd en ben echt verslaafd geraakt!

marij brand -

nieuwe voetbalschoenen… eentje die minder vocht doorlaten waardoor ik geen koude voeten meer krijg.

Frederieke -

Nu het kouder wordt en we waarschijnlijk na vanavond geen hockey meer mogen spelen zou ik graag een hardloopjack willen kopen! Gezien deze maar 14,99 is haal ik er ook meteen een sport shirt met lange mouwen voor de koudere dagen!

Ils -

Ik zou zeker thermokleding kopen. Helaas met het weer die komen gaat nodig om aangenaam buiten te sporten. Daar zou ik echt super blij mee zijn.

Mendy -

Een wallball voor de crossfit training

Jet -

Fietskleding voor op de racefiets. Dat is sinds kort mijn nieuwe sport.

neeltje -

een nieuwe yoga-mat, die is wel aan vervanging toe….

J. Jonker -

Een regenjas voor tijdens het hardlopen!

Annemieke F. -

https://www.decathlon.nl/p/hardloopbroek-met-ondersteuning-voor-dames-kiprun-support-zwart/_/R-p-302560?mc=8546497&c=ZWART
Ik zou graag deze broek willen, want ik loop veel en deze broek heeft zakken voor mobiel en eten.

maaike beld -

Aangezien ik een kouwkleum ben zou een thermoshirt niet misstaan, haha! Een een nieuwe sportbh staat ook hoog op mijn lijst!

Cora Meijer -

Een naadloze sportbeha en een t-shirt voor yoga.

SophiaG -

Ik zou dan sowieso gaan voor het thermoshirt Keepdry 500 van Kipsta.

Fiek -

Ik zou er een mooie, stevige sportbeha van kopen. Is altijd lastig te vinden vind ik. Dan is het hardlopen een stukje comfortabeler 😉

brants harry -

een warme hoodie voor mijn zoon

kempenaers anita -

een thermo shirt en broek voor mijn kleinzoon voor wanneer hij gaat voetballen

Mirjam Hellingman -

Een paar mooie waterdichte wandelschoenen. Met het herfstweer van afgelopen tijd heb ik telkens natte voeten na een goede wandeling door alle regen! Bijvoorbeeld: https://www.decathlon.nl/p/wandelschoenen-waterdicht-dames-nh150-wp/_/R-p-302366

esther -

een speedo badpak, kan ik weer sportief baantjes zwemmen

Anneliese de Waal -

Winterjas dames waterdicht SH500 blauw, heerlijk voor op de fiets nu het weer kouder wordt 😊😊 Groetjes Anneliese

E. Wout -

Ik zou een goede zwempak uitzoeken, heerlijk om weer baantjes te kunnen trekken ☘️

Nency -

Mooie aanbetaling voor deze jas: 3-IN-1 DAMESJAS WATERDICHT TRAVEL 700 COMFORT -10°C ZWART

Andrea -

Ik zou graag een nieuw badpak willen kopen, aangezien ik deze hard nodig heb voor mijn wekelijkse uitje banenzwemmen 😉

Marian B -

Ik zou mijn zoon verrassen met nieuwe scheenbeschermers en een goede voetbal. We zitten momenteel in een verhuizing en hij vindt het best spannend, dan is even wat extra aandacht met een cadeau wel leuk natuurlijk!

Albertina Diepen -

Een legging…deze wil ik gebruiken als ik ga wandelen

Corina -

Een fitnessmat en weerstandband, zodat ik thuis ook de oefeningen van bootcamp kan doen.

Annet -

Een nieuwe fietsjas

Jolanda -

*gezin

Jolanda -

Ik ga voor een nieuwe trainingsmat. Want zodra mijn kinderen zien dat ik thuis even oefeningen wil doen willen ze ook gelijk mee doen dus als ik 1 of 2 matten erbij kan kopen kunnen we gezellig met het hele gezien thuis trainen

Tamar -

Kettle Bell!

Annemieke Bosdijk -

Om ook de winter door te gaan met bootcamp een lekkere WARME HARDLOOPTIGHT VOOR DAMES RUN WARM+ NIGHT ZWART. En ook een paar warme handschoenen en muts.

Marielle -

Wel nog een beetje bijleggen.., maar ik zou voor de 3-IN-1 DAMESJAS WATERDICHT TRAVEL 700 gaan. Ik kan na ernstig ziek te zijn geweest helaas niet meer flink sporten, maar wandelen lukt en doe ik ook graag. Wel goed ingepakt natuurlijk, en daar is deze jas ideaal voor.

Lottie -

Een mooi nieuw badpak!!!

Sonja van den Beemd -

IK zou een nieuwe sportlegging kopen voor de fitniss

Laura -

Een paar wandelschoenen voor mijn wekelijkse wandeluurtjes :-)!

melissa van stipdonk -

Oh ik shop zo graag bij de decatlon. toevallig nu weer voor een kinderfeestje een gezamenlijk cadeau gekocht: pijl en boogset. kei leuk. ook gymkleding en gymschoenen / zwemkleding komt er vandaag. ik zou er nu skeelers voor mijn dochter voor kopen; want haar oude zijn te klein.

m chen -

Als ik de cadeaubon van 25 euro win dan zal ik bij Decathlon de HYBRIDE JAS VOOR WANDELEN DAMES NH100 kopen!

Danielle -

Een mooi badpak voor het baantjes zwemmen.
Damesbadpak Kaipearl

Miranda -

Ik ga voor een yoga mat. Kan ik beginnen om yoga te proberen thuis. Dit zorgt hopelijk voor meer rust in mijn hoofd.

Sander -

Wat een leuke actie!! Ik zou denk ik gaan voor de Kalenji hardloopbroek voor heren run warm+ zwart om fit te blijven en het reisslaapmasker in de hoop wat beter te kunnen slapen, ook wel zo belangrijk voor het herstel 🙂

Grietje van der meer -

ik zou gaan voor een yoga mat

Peggy -

Een hardloop broek voor mij en thermo ondergoed voor mijn voetbalboy!

Lisanne -

Leuke winactie, en fijn leesbaar artikel! Ik zou de bon gebruiken voor het kopen van een yogabroek. Die ik nu heb is aan vervanging toe, dus dat zou goed uitkomen. Groetjes, lisanne

suus van Tellingen -

Ik zou een mountainbike kopen zodat ik door de bossen kan fietsen hier acht mijn huis. 😉

Isabelle De Meyer -

Die prachtige wandeltrui van Quechua zou me als gegoten zitten als we volgend jaar (hopelijk) weer mogen reizen!

Monique Stoppels -

Een yogamat zodat ik lekker thuis oefeningen kan doen.

Suus -

Een heerlijk thermo shirt om onderweg warm te blijven.

Wouter Fuchs -

Een mooi trainingspak om in de herfst warm te lopen en sportief te blijven

Will Langenberg -

Ik zou kiezen voor een nekwarmer / mondkapje in Oker geel en een Skimuts ,wol ook in okergeel.
Heel graag doe ik mee met deze winactie.

Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) -

Sportsokken voor mijn dochter, want ik weet niet waar ze die dingen steeds laat maar het worden er steeds minder.

Anita te Gussinklo -

Ik zou gaan voor een voetbalshirt voor mijn zoon.

Anne-Mieke van Strien-Naerebout -

Ik zou sportkleding voor mn dochter kopen. Ze sport 5 dagen in de week
Trots op hasr

An -

Een mooi trainingspak voor onze kleinzoon.

Frieda -

Een goede dubbele fietstas

Anne Bolijn -

Een bedrage voor een mooie jas. Lekker wandelen ook als is het slecht weer. En deze jas kan met verschillende seizoenen mee. De 3-IN-1 DAMESJAS WATERDICHT TRAVEL 700 COMFORT -10°C KAKI

Katja -

Ow wat een lastige vraag!
Ik kom regelmatig in Decathlon Amsterdam en ze hebben daar zoooooveel leuks 🤗
Ik denk dat ik voor ene trainingsbroek voor buiten ga, nu t steeds kouder wordt voldoet m’n voetbalbroekje niet meer denk ik 🥴

Marieka Waalwijk -

Ik zou heel graag een paar goede wandelschoenen willen

Mariska -

Ik zou het besteden om er een nieuw turnpakje voor mijn dochter van te kopen. We kwamen tot de ontdekking dat die alweer te klein geworden is.

Ilse -

Ik zou het inleggen voor een fitness apparaat, met die donkere dagen train ik liever thuis.

Jeannie -

Ik ga veel meer tennissen om geleidelijk af te vallen, lekker buiten dus Coronaproof.
Maar het wordt wel kouder dus mijn keuze valt op https://www.decathlon.nl/p/thermo-tennisjas-voor-dames-th-500-marineblauw/_/R-p-307837.

tamara roos -

https://www.decathlon.nl/p/compressiekousen-voor-hardlopen/_/R-p-308449?mc=8574237&c=ZWART
Ik zou er compressiekousen voor kopen voor te gebruiken tijdens het hardlopen. In de zomer liep ik met een mooi zomers kleurtje. Deze kleur is leuk voor in de winter, maar natuurlijk ondersteunen ze mij tijdens het hardlopen. Geen zware benen meer!.

c.boeren -

een yogamat

Sandra -

Wat een leuke actie. Ik zou wel een paar fitnesschoenen kunnen gebruiken en ik zie dat ze hele mooie hebben in de kleur bordeaux.

Imke Jager -

wat een leuke actie ik zou voor kleding gaan voor in de sportschool

marijksels -

Wauw, toffe actie! Ik zou gaan voor de:
Sportlegging dames Adidas 3-stripes voor dames blauw
Supermooi!!!

Gea Jager -

ik zou voor hardloop kleding gaan

jans -

Een yoga mat zodat ik die van de sportschool niet meer hoeft te gebruiken.

Renata -

Dan ga ik voor de wandeltrui. Wij wandelen heel veel waar we ook zijn dan is zo,n trui juist heerlijk als het guur en fris is.

jorina -

ik zou er hardloop schoenen voor kopen mocht ik de bon winnen

Yvon -

Een goede sportbeha

Laura -

De eerste hockeystick voor mijn kleine man. Team make Pelle happy! 🙂

maria -

De wandeltrui .. die ziet er zo mooi uit !

dejongh -

Ik zou mijn kleindochter super plezieren met de bon van Decathlon.

Debby Koeman -

Ik kan wel een paar stevige wandelschoenen gebruiken. Die coronakilo’s moeten er toch echt een keer vanaf. Ik hou niet van sporten, maar wandelen vind ik wel altijd leuk. Met een paar goede wandelschoenen kan ik vast een kilometertje of wat meer lopen.

INEKE -

Ik zou er graag een nieuwe yogabroek voor kopen, of schoentjes

Dineke Wiersema -

Lekker yoga trui, met heerlijke col, ideaal voor mn gevoelige nek.

Elsbeth Johanne -

Ik zou voor deze warme hardlooptight gaan, zodat ik ook met de winter op komst het hardlopen volhoud en ik hopelijk in het voorjaar de 10 km kan lopen!

Monica -

Een nieuwe tennisbroek / legging kan ik goed gebruiken. Omdat degene die ik nu heb zo lekker zit, heb ik moeite hem te vervangen. Maar een nieuwe (als extra erbij) is natuurlijk nooit weg. Deze: https://www.decathlon.nl/p/tennisbroek-voor-dames-pa-dry-900/_/R-p-305171?mc=8528901&c=ZWART

Elke -

Een goede joggingbroek voor de winter!

Ankie -

Een nieuwe regenbroek.

anja -

super graag , zou het aan hardloopkleding uitgeven, mijn zwangerschapskilos moeten er echt af

Nina Haven -

De wandeltrui lijkt me ideaal! Mooi en lekker warm.

Marja Legius -

Ik ben echt toe aan een nieuw zwempak om straks samen met mijn kleindochtertjes naar het zwembad te kunnen

Karin -

Ik ga voor paardrijspullen voor mijn kleindochter.

Shiv Chin -

Wow, als ik win, dan zou ik er graag het gym t-shirt voor dames (slim, zwart met print van Adidas) mee willen kopen.

Anja van Zunder -

Ik zou dit aanschaffen: Fleece jas voor bergwandelen Dames MH920 carbongrijs. Perfect voor mijn dagelijkse wandelingen door weer en wind!

Stefanie -

Een setje Wedze hand- en voetwarmers voor deze koukleum 🥶

Maria -

Warm-koud compres en regenponcho

Marianne -

Ik zou het uitgeven aan een paar mooie sportschoenen…genoeg keus 🙂

Maria -

Thermokleding. Wil ik ook thuis gaan dragen nu ik thuis werk en de verwarming kan dan wat lager, hoop ik.

Fenna -

Ik zou een setje weerstandsbanden kopen van Domyos! Mijn billen kunnen wel een lift gebruiken na al dat bankhangen van de afgelopen maanden 😉

S v Bregt -

Ik zou nieuwe hardloopschoenen kopen: HARDLOOPSCHOENEN VOOR DAMES KIPRUN KD LIGHT KORAALROOD/BLAUW.

Xaviera Jamie -

Ik zou als eerste een stevige sporttas aanschaffen bij Decathlon want in mijn oude exemplaar kan ik alles niet meekrijgen! Ideaal en alles in een keer bij de hand!

Diny Gijsberts -

Damessneakers om mee te wandelen want ik ben naturiste in hart en nieren en geef enorm véél om dieren !

Nicolle Asma -

De wandeltrui van hierboven, die is lekker warm, heeft handige functies en ziet et ook nog leuk uit.

Tineke -

Ik ga voor de WINTERJAS DAMES WATERDICHT | SKI JAS DAMES | 180 WARM | BLAUW. Heerlijke jas met heel veel zakken, waterdicht, voor mijn dagelijkse wandeling, dus laat de regen maar komen en volgens mij zit hij heel erg goed, want ik kan hem met een touwtje strakker maken. De nep bontkraag kan er ook af, dus op zijn chique of gewoon alledaags.

Talia Oneida Komal -

Lisanne Bons -

Mijn fitness schoenen zijn hard aan vervanging toe dus ik zou de FITNESSSCHOENEN 100 DAMES ZWART kiezen.

Kim -

Ik zou heel graag een lichtgewicht en waterdicht hardloopjasje willen aanschaffen, zodat ik in de herfstmaanden gewoon door kan gaan met hardlopen

Elvi -

Van de 25 euro tegoed zou ik erg graag 2 Thermo shirts willen kopen. Ik heb het nl. altijd koud.

Ria Venhovens -

P jullie zouden mij dolblij met deze cadeaubon, en zou er een mooi fleece vest voor kopen,omdat ik door mijn ziekte van Crohn weer 12 kilo ben afgevallen en het zo ontzettend koud heb altijd

Erika van koert -

Ik zou de hoepel voor figuurttaining halen. Hoor daar veel goede dingen over en ideaal om met dit weer thuis te doen

Yvonne -

Gaaf! Deze medewerker van de Kinder Intensive Care kan wel een boost gebruiken! Ik zou dolgraag een kettlebell én resistance bands aanschaffen om thuis aan de slag te gaan. Duimen!

Fenny -

Ik zou wandelschoenen kopen, zodat ik weer heerlijk kan wandelen met dit herstweer.. 🙂

Rosanne -

Een bitje, want ik doe binnenkort mee aan een proefles rugby en nieuwe sportkleding zodat ik de blits kan maken

Aartje de Jong -

Decathlon, ik ben er gek op. Uiteraard een heerlijke sportlegging en ik denk aan zo’n leuk sporthemd voor een van mijn meiden!

Astrid -

Zo’n merino shirt, als onderlaag voor als het weer kouder wordt!

Cindy -

Ik ben weer toe aan een nieuw fitnessmatje.

Bertine -

Een nieuwe zonnebril voor mijn man.

L tromp -

De eerste gym schoentjes voor onze twins

Nelly -

Ik denk dat ik ga voor de DAMESLEGGING VOOR FITNESS EN GYM ESSENTIALS 3 STREPEN

Pascale -

Een mooie tennis outfit voor mijn dochter!

Silvia van Elzelingen -

Ik zou graag een nieuwe lichtgewicht rugtas willen kopen om mee te nemen op mijn wandelingen door de natuur. Niets zo fijn om gewoon heerlijk je lunch middenin de natuur te nuttigen.

Jacqueline de Waal -

Een jas voor paardrijden

ans -

Een sportbroek om te tafeltennissen. En ik zag een mooie outdoorjas.

Karin van Binnendijk -

De wandeltrui! En misschien ook handige (warme?) laarzen. Onze golden retriever is net een jaar en we wandelen dagelijks heel wat af.

Joyce Luiten -

Mijn sportkleren dateren uit het jaar 0.. 🙈😅 Hoe leuk zou het zijn (èn motiverend) om nieuwe kleding uit te zoeken 👍🏻🙂

Noortje -

Ik wil graag zo’n kettlebell… Kan ik thuis prima mee trainen!

Jacqueline van de Manakker -

Ik zou gaan voor een heerlijk warm fleecevest om te gaan wandelen en zie dat het ook nog waterafstotend is, dus geen excuus meer om thuis te blijven. WATERAFSTOTENDE FLEECE VOOR ZEILEN DAMES RACE 100 ZWART

Jasmijn Kot -

Wat een leuke actie! Ik zou gaan voor een mooie wandeljas (https://www.decathlon.nl/p/wandeljas-voor-dames-warm-en-waterdicht-sh100-warm/_/R-p-X8545301?mc=8545301&c=PAARS), zodat ik in de herfst/winter door kan gaan met wandelen. Ik ben pas bevallen en om de zwangerschapskilo’s eraf te krijgen, wandel ik veel met ons zoontje in de wagen!

Renilda -

Ik loot mee en Zou de bon graag cadeau doen aan mijn dochter

Iris -

Ik GA voor een trainingsmat. Zo handig!

Theo -

Er zijn zelfs voetbaltenues verkrijgbaar bij Decathlon! Ik zou dit coole REAL MADRID UITSHIRT voor mijn zoon bestellen. Het heeft een lekker opvallend kleurtje en een mooie pasvorm.

Tamara S -

Sinds een paar maanden train ik weer met zware gewichten (powerlifting) en ik zou graag een riem hebben, om nog zwaarder te kunnen deadliften en squatten.
https://www.decathlon.nl/p/leren-gewichthefgordel/_/R-p-158595

Cora Reijers -

Ik zou gaan voor een extra paar hardloopschoenen. Heb deze gekocht https://www.decathlon.nl/p/hardloopschoenen-voor-dames-run-support/_/R-p-302395 en die lopen echt heel fijn met hardlopen.

Detje -

Ik zou graag een nieuw badpak willen kopen, zodat ik weer kan gaan zwemmen. De kilo’s zijn er dit jaar aangevlogen.

Marian zw -

Wat een fijne prijs! Ik wil nog graag een trainingspak of alleen een broek als ik een wat duurdere uitzoek. Deze vind ik wel heel erg mooi. https://www.decathlon.nl/p/voetbal-trainingsbroek-f540-trx/_/R-p-312976

Nicolle -

Woooo, een yogamatje zou echt geweldig zijn. Mijn huidige mat is na heel veel jaren intensief gebruik helemaal op. Deze mat is echt prachtig en ook nog lekker dik. Daar zou ik heel graag mijn oefeningen op doen. Goed voor mijn mind, goed voor mijn lijf en met deze mat ook nog in stijl. Mooier gaat het leven niet worden! . https://www.decathlon.nl/p/yogamat-comfort-voor-zachte-yoga-8-mm/_/R-p-192272?mc=8525490&c=GROEN

Karin 🌸 -

Pffff…..de corona-kilo’s zijn zeer hardnekkig en mijn badpak past helaas niet meer 🩱🙄
Vol goede moed wil ik weer baantjes trekken ,maar wel in een fijn zitten badpak 🏊‍♀️
Dit fraaie sportbadpak van Speedo zou ik DOLGRAAG kopen voor die leuke cadeaubon 🎁
Zeer welkom 🤩👌👍👊💪
https://www.decathlon.nl/p/sportbadpak-dames-plmt-thinstrap-blauw-geel/_/R-p-X8591206?mc=8591206&c=BLAUW

inge -

Voor een shoptegoed van Decathlon zou ik een fijne wandeloutfit kopen
zodat ik goed gekleed in de bergen kan gaan lopen!

ADEMENDE HANDSCHOENEN VOOR BERGTREKKING VOLWASSENEN TREK 500 BLAUW
DAMESFLEECE VOOR BERGWANDELEN MH100 MARINEBLAUW
T-SHIRT MET LANGE MOUWEN VOOR BERGWANDELEN MH550 DAMES

Angela -

Een legging, shirt en sokken en dan go for the work-out!!

I bloemberg -

Ik zou een nieuwe sportlegging kopen. Ik heb hele mooie gezien op de website van Decathlon met meerdere zakjes er op. Heel handig om sleutels, mobiel en zo in te doen!

Loes -

Na vandaag, een regenpak;-)

Ling -

Ik zou graag een goeie wandelschoenen willen kopen.

Marijke -

Ik zou kiezen voor de SWEATER MET CAPUCHON 520 VOOR DAMES GROEN

cb.dkl -

Zou de MERINO LEGGING VOOR BERGTREKKING DAMES TREK 500 ZWART halen. Lekker warm nu de winter komt.

Mieke Beernaert -

Een goeie sportbeha !

Chantal -

Regenkleding 🙂

annemarie snijders -

Ben vanmiddag uit mijn regebroek gescheurd dus een nieuwe zou zeer welkom zijn.
Die zou ik er dan van halen

An -

Ik wil graag mijn “kipfiletjes kwijt dus deze lijken me zeer geschikt om aan de slag te gaan en kunnen ook nog eens overal gebruikt worden.
https://www.decathlon.nl/p/halters-dumbbells-spiertraining-2-x-5-kg/_/R-p-130443?mc=8336580&c=ZWART

Anna B. -

Ik ga voor twee wandeltruien want ik wandel haast iedere dag sinds het nare virus en de sporttas want het is zo fijn om mijn spullen mee te kunnen nemen in een stevige tas als ik ga zwemmen! Wat een fijne actie!

corine den boer -

Ik zou kiezen voor een ondersteunende hardlooplegging met een lange pijp. Ik heb er wel een paar, maar die zijn niet lang genoeg, of de stof is wat slap.

Anita L-E -

Ik koop een regenjas. Die heb je met het weer van de laatste dagen wel nodig.

Marjan zuid -

Ik zou het HARDLOOPJACK, VOOR DAMES RUN WARM DONKERKAKI, kopen. Voor het hardlopen wil ik een wat warmer en minder zwaar jasje. Ik heb al 2 lange sportleggings gekocht voor het koude weer. Nu heb ik de regen als excuus om niet te gaan rennen. Geen smoesjes meer met deze fijne jas.

Anna -

Ik zou me nieuwe wandelschoenen willen halen

Sanne Kappelle -

Ik zou er nieuwe sportschoenen voor kopen! Net bevallen en bezig met afvallen dmv een nieuwe soort: BodyAttack! De schoenen die ik nu heb zijn speciale krachtschoenen zonder vering.. nou dat voel ik wel in de kuitjes!

Reageer ook