fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaar bekend: Scheerproducten van Mr. Maroosh

De dames van Damespraatjes dol zijn op baarden, maar dat wisten jullie waarschijnlijk al. In dat kader plaatsten we enkele maanden geleden een artikel met 10 weetjes over de baard. Zo kwamen we erachter dat baarden niet sneller groeien door ze te scheren, dat gezichtshaar sneller groeit in de zomer en dat baarden steeds populairder zijn. Maar, hoe stoer baarden ook zijn, het is wel van belang dat ze goed verzorgd worden. Vandaar deze Sinterklaas cadeautip: de scheerproducten van Mr. Maroosh.

Scheerproducten als Sinterklaas cadeau? Nou, ik kan je vertellen dat we het hier niet over een simpel schuimpje of een lullig mesje hebben. De producten van Mr. Maroosh zijn prachtig vormgegeven en zijn van kwalitatief hoge kwaliteit. Hierdoor is het niet te vergelijken met de scheerspullen uit de drogisterij bij jou op de hoek.

10687144_501619813311965_1445334693130050336_n

Helaas pindakaas heeft mijn vriend geen baard. En ik ben ook bang dat het hem niet lukt om deze voor 5 december aan te laten groeien… Maar, mocht jouw vader/vriendje/man/opa/anderemaninjeleven wel een baard(je) hebben: doe hier je voordeel mee.

Super vet!

Mr. Maroosh heeft prachtige producten, variërend van € 13,50 tot € 125,00. Zo zit er voor elke gelegenheid wel een mooi cadeau bij!

mr maroosh gift

Winnen!

De winnaar van de scheerset is:

Valerie de Bakker

Gefeliciteerd!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

4 reacties

paula -

Wat een mooi scheerpakket . Mijn man vind het zo jammer dat er hier in de buurt geen Barber zit . Anders zat hij er volgens mij iedere week

Bea -

ja ik doe deze keer mee voor mijn man ,heeft hij ook een keer een mooi pakketje.

WNijssen -

Ik loot onwijs graag mee voor mijn man kan ik hem verrassen met een geweldige set!

Lucie -

Super Sinterklaas cadeau voor “mijn mannen”! Zou aan de goedheiligman óók wel besteed zijn!

Reageer ook