fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaar 3 extra vrijkaarten voor Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie en Adriaan

Breaking news!! We mogen 3 extra vrijkaartjes weggeven voor Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie en Adriaan. Kijk onderaan dit artikel of je ze hebt gewonnen.

Laatst ging ik met mijn mannen naar de bioscoop om The Minions te zien. Terwijl we lekker zaten in de comfortabele stoelen met een bak popcorn en drinken, zagen we trailer van de nieuwe film van Bassie en Adriaan. Mijn oudste veerde op. “Als die film in de bioscoop is, dan wil ik m zien, mam”, straalde hij. Bassie en Adriaan. Dat keek ik als ik kind al. Samen met mijn broer. Met dat schattige robotje, kom, hoe heet hij nou ook al weer? Ik schud wakker uit mijn Bassie- en Adriaan-mijmering als de gele wezentjes het filmdoek over denderen. The Minions zijn begonnen.

Bassie-Adriaan-Keet & Koen en de Speurtocht naar Bassie & Adriaan

Thuisgekomen lees ik op internet dat de film Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie en Adriaan 7 oktober in première gaat. Spannend! Ik ben benieuwd naar de combinatie van Bassie en Adriaan en Keet en Koen. Dat moet een moderne versie zijn dan de serie die mijn broer en ik met open mond voor de buis volgden.

Keet-Koen en de Jonkheer

In de film, zo lees ik, worden Bassie en Adriaan ontvoerd door de Jonkheer, een kleinzoon van de Baron. En de Baron, ze herinner ik mij, is die gemene kerel uit de televisieserie. Ze worden ontvoerd in een limousine. En Koen en Keet gaan op zoek naar de clown en de acrobaat. Spannend! Gelukkig is het liedje Hallo vriendjes en vriendinnetjes in tact gebleven, komt robotje Robin (eindelijk weet ik weer hoe hij heet) tot leven en speelt ook bijvoorbeeld Kees Tol een bescheiden rolletje.

In mijn agenda staat 7 oktober genoteerd, zodat ik onmogelijk kan vergeten dat die dag Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie en Adriaan in de bioscopen is te zien. Nu al zin in.
En we hebben leuk nieuws, want we mogen vrijkaartjes weggeven voor de film.

Op de Facebookpagina www.facebook.com/keetenkoen kun je steeds het laatste nieuws lezen. Handig!

Winactie

Damespraatjes mocht al 3 x 2 vrijkaartjes weggeven voor Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie en Adriaan. Dit waren de winnaars:

  • Linda Krooder
  • Saskia Olsthoorn
  • Albertine van Veldhuizen

Van harte gefeliciteerd. De kaartjes worden begin volgende week naar jullie toegestuurd.

 

De 3 extra kaartjes zijn gewonnen door: Bea de Rue

Bea, we zullen de kaartjes zo snel mogelijk bij je laten bezorgen. Veel plezier alvast bij de film.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Karin van Leeuwen (42 jaar) schrijft vanuit uit haar eigen bedrijf De Gooise Pen en is drukker dan ooit. Heeft twintig jaar voor kranten gewerkt en schrijft blogs voor Damespraatjes. Ze woont samen met Robert Brekelmans en hun twee boenders Bob en Tom in ’t Gooi. Naast schrijven is lezen een grote hobby. De andere passie is sporten; heel wat uurtjes brengt zij door in de sportschool om een spinning-, pump-, of bodybalanceles te volgen. Sinds kort is ze regelmatig op het voetbalveld te vinden om het team van haar oudste te coachen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

8 reacties

Bea -

Heel erg bedankt voor die leuke kaartjes , wat zijn ze er blij mee.????????????

Bea -

leuk uitje voor de kids

Dominique -

wat zou het leuk zijn als we die kaartjes winnen,mijn man en dochtertje zullen genieten en ik natuurlijk ook,voor ons jeugd sendimend en voor onze dochter haar helden 🙂

diana -

mijn 2 kleinkinderen zullen op het puntje van hun stoel zitten en ik ook denk ik!! mvg; oma Diana.

Esther -

Zou superleuk zijn om samen met mijn zoon van 4 jaar te gaan. Ik hoop dat hij Bassie en Adriaan net zo leuk vond als ik vroeger 🙂

Mandy -

Ik doe graag mee, erg leuk voor in de herfstvakantie een leuke middag uit met mijn zoontje en dochter,nu hard duimen

Tineke Westrus -

Lijkt me een hele leuke film te worden, en zou heel graag mijn zoon van mijn vriendin ermee naar toe nemen. Die is zwaar gehandicapt en ik ken hem nu al 32 jaar en zo gauw hij maar naar tv kon kijken is hij gek op Bassie en Adriaan. Ben heel veel met hem mee geweest naar voorstellingen. En ik kan er van blijven genieten.

elisabeth -

leuke film voor mijn kleindochters

Reageer ook