fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dit zijn de leukste Netflix kerstfilms van 2020!

eukste Netflix kerstfilms van 2020

Dit jaar zijn we tijdens de feestdagen meer thuis dan ooit tevoren. We kunnen bij de pakken neer gaan zitten, maar wij hebben besloten er het beste van te maken. Een avondje niks in de planning? Tijd om samen op de bank te ploffen en te genieten van een heerlijke kerstfilm! Netflix heeft waanzinnig veel leuke kerstfilms en bracht ook dit jaar weer een paar pareltjes uit. Dit zijn de leukste Netflix kerstfilms van 2020!

Holidate

Twee singles die elkaar nauwelijks kennen en niet alleen willen zijn tijdens de feestdagen, worden elkaars platonische metgezel, maar krijgen dan gevoelens voor elkaar. Heerlijke film met Emma Roberts, Luke Bracey en Kristin Chenoweth.

Dolly Partons Christmas on the Square

De kerstsfeer is ver te zoeken als een harteloze vrouw land in haar thuisstad probeert te verkopen. Zal ze door muziek, magie en herinneringen van gedachten veranderen? Deze swingende kerstmusical met Dolly Parton, Christine Baranski en Treat Williams krijgt het hele gezin in de kerststemming!

Operation Christmas Drop

Een strikte politiek assistente valt voor een genereuze luchtmachtpiloot terwijl ze zijn tropische basis en de kersttraditie van de luchtmacht wil opheffen. Romantische zwijmelfilm met Kat Graham, Alexander Ludwig en Virginia Madsen.

The Princess Switch: Switched again

Dit vervolg op de Christmas Switch uit 2018 is een must-see als jij ook zo hebt genoten van het eerste deel! Margarets kroning tijdens de kerst verstoort haar liefdesleven. Haar dubbelgangster Stacy probeert haar te helpen, maar zal een derde lookalike hun plan verpesten? De hoofdrollen zijn voor Vanessa Hudgens, Nick Sagar en Sam Palladio.

The Christmas Chronicles: deel twee

Na het succes van de familiefilm The Christmas Chronicles, komt Netflix met een vervolg. Kate is inmiddels een tiener en niet blij met de nieuwe relatie van haar moeder. Ze loopt weg en belandt op de Noordpool, waar een ondeugende elf Kerstmis wil dwarsbomen. Kurt Russell, Goldie Hawn en Darby Camp stelen de show.

Leukste Netflix kerstfilms van 2020

Welke van deze films ga jij dit jaar kijken? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Bij ons staat er op tweede kerstdag een lekkere filmavond op de planning. Zeker een kiezen uit de overzicht met de leukste Netflix kerstfilms van 2020!

Lees ook: Zo kijk je Netflix op je ouderwetse TV!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook